Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Същото е и за големите градове при нас - може да не раждат но им прииждат.
И понеже не съм се интересувал отворих сайта на НСИ и там миграцията е положителна за 2022 - +27444, или горе-долу едно Карлово.
Силно ме съмнява 2023 да е с по-ниски числа.
https://www.nsi.bg/bg/content/3072/%...BF%D0%BE%D0%BB
https://www.nsi.bg/bg/content/3060/%...BF%D0%BE%D0%BB
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като казвам демография визирам и миграцията
на запад може да не раждат,но им прииждат.
И понеже не съм се интересувал отворих сайта на НСИ и там миграцията е положителна за 2022 - +27444, или горе-долу едно Карлово.
Силно ме съмнява 2023 да е с по-ниски числа.
https://www.nsi.bg/bg/content/3072/%...BF%D0%BE%D0%BB
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Според мен ти пък подценяваш световния театър и оттам си мислиш че 2 и 2 е 4. Не е Берти ,не е .
гледам примери от миналото яху с презастрояване - слънчака,влас,банско ...
сега строим по вади и ливади, а след това почваме полето на север там земя бол... супертова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Берти не е демографията а икономиката дживежещата сила при имотите. За това в София са най-скъпи, за това в западните държави има опашки за наем - и там демографията е зле но има достатъчно икономически мигранти.
Тя демографията при нас е много зле от 20 години - за това има толкова опустели села. Демографията е фактор, но не в големите икономически центрове защото останалите хора се концентрират там.
На тази страница още не съм видял снимки на кафемашини или сметки, някой може ли да покаже на колегата кафемашината?
на запад може да не раждат,но им прииждат.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
демографията е фактор, който много инвеститори подценяват, защото тежестта му не може да се усети бързо. Каквото не може да усетиш от днес за утре - не е проблем...уж..
Тя демографията при нас е много зле от 20 години - за това има толкова опустели села. Демографията е фактор, но не в големите икономически центрове защото останалите хора се концентрират там.
На тази страница още не съм видял снимки на кафемашини или сметки, някой може ли да покаже на колегата кафемашината?
Коментар
-
демографията е фактор, който много инвеститори подценяват, защото тежестта му не може да се усети бързо. Каквото не може да усетиш от днес за утре - не е проблем...уж..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
За кво да ги принтират бе Ратко, като е фрашкано със нови жилища (че и стари) тва е за белите страни, където има бой с лакти за жилища и квартири.
Знаеш ли, мои познати цяло лято търсиха квартира за сина си в Холандия, няма и няма. За всяк квартира викат има поне 10-15 кандидати, и хазяина подбира всички с нещо като конкурс. Когато това стане тук, може да се мисли за принтиране от рАбот.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
За кво да ги принтират бе Ратко, като е фрашкано със нови жилища (че и стари) тва е за белите страни, където има бой с лакти за жилища и квартири.
Знаеш ли, мои познати цяло лято търсиха квартира за сина си в Холандия, няма и няма. За всяк квартира викат има поне 10-15 кандидати, и хазяина подбира всички с нещо като конкурс. Когато това стане тук, може да се мисли за принтиране от рАбот.
няма пияни и дрогирани туристи с мека ерекция
няма аир би не би, празни стаи по хотелитИ
а като станат дистанционни университетитИ
холандските налъми ще се молят с размазани цифки по муцуната някой да им наеме миризливите стайчЕта
само сЕди глЕдай
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мишо няма лошо някой да сбърка , лошото е като го отрича и копае на местО !
защото веднага става главен герой у форумо
та аз ще умра от скука тука ако няма такива специалисти
сега, по изключение ще споделя едно мое си заключение
няма как да се поучиш от грешките си ако непрекъснато ги отричаш или изкарваш друг виновен, че си постъпил така
този род хора бавно се развиватпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Верно като да сте братя и двамата искате да гледате на другите в паничките
Много отдавна е минало времето когато съм имал желанието да доказвам каквото и да е на който и да е още по малко на безименни клавиатурни герои
Ако не си забелязал този форум не е за мерене на крачоли а за споделяне на виждания за развитието на пазара и с времето се вижда кои крив кой прав
С показването на сметки за по 200лв не показваш какъв си баровец а просто колко ти е ниско нивото нормален човек през ум няма да му мине да снима сметката, още по малко би я публикува по форумите
Същото е положението с брат ти Сегато дето избиваше комплекси да обяснява как плаща 5000 долара за билети да ходел да си пазарува в Европа.
Блаженни бедните духом, защото тяхно е царството небесно. Амин
Явно се опитва да компенсира крачетата, а вероятно и нещо друго
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Верно като да сте братя и двамата искате да гледате на другите в паничките
Много отдавна е минало времето когато съм имал желанието да доказвам каквото и да е на който и да е още по малко на безименни клавиатурни герои
Ако не си забелязал този форум не е за мерене на крачоли а за споделяне на виждания за развитието на пазара и с времето се вижда кои крив кой прав
С показването на сметки за по 200лв не показваш какъв си баровец а просто колко ти е ниско нивото нормален човек през ум няма да му мине да снима сметката, още по малко би я публикува по форумите
Същото е положението с брат ти Сегато дето избиваше комплекси да обяснява как плаща 5000 долара за билети да ходел да си пазарува в Европа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Братле, що се занимаваш... Не ги ли виждаш колко са смешни? Фалят се тука, захлюпил, купил, наплюл, като му кажеш "я покажи", почва "ама къв си ти". Ами къв да съм бре? Нали се правиш на велик, покажи се бе, покажи част от снимка, част от документ. Единия смешко, пък излиза и вика отдадох за 2000 евра, като му кажеш дах поне часр от договора и изчезва. Аз толкова смешници на куп не съм виждал, честно.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар