IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение

ти само заглавията ли четеш?
    ако беше чел само заглавието щеше да знае, че
    "Все повече наематели се опитват да си продадат жилищата"
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
      Сладурчета-папурчета, гледайте малко по-ведро и ще видите, че ще сте по-щастливи.
      Можете да ме поздравите с новата ми покупка на имот
      честито
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
        Статията е хубава. Само, че имам близки в Англия, които твърдят, че няма никакво свръхпредлагане, цените са космически и вече наистина недостъпни за нормалния човек, а наемите са с 10 процента нагоре. Да вярвам на тях, или на мисирка, която не прави разлика между наемател и наемодател?
        Твоите близки не са фактор,всички имаме близки навсякъде и навсякъде инфлацията удря всички домакинства тежко.

Коментар

Сладурчета-папурчета, гледайте малко по-ведро и ще видите, че ще сте по-щастливи.
          Браво, бе. Само така. Със здраве да го ползваш.
          И тая нощ няма да спят спокойно, еййй...

Коментар

Поздравления Дури :-)

Коментар

• Статията е хубава. Само, че имам близки в Англия, които твърдят, че няма никакво свръхпредлагане, цените са космически и вече наистина недостъпни за нормалния човек, а наемите са с 10 процента нагоре. Да вярвам на тях, или на мисирка, която не прави разлика между наемател и наемодател?
              Last edited by Meandmyself; 19.05.2022, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Покажи да видя?
                Толкова ли не можеш сам да видиш? Ето с конкретна дата и числа:
                Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                Честита нова година на всички в темата
                Здраве, мир, любов и сполука!

Чакам прогнозата на Бони за 2022 г., тя винаги е точна.
                Първоначално изпратено от BONI 01.01.2022 Разгледай мнение

Воала.

Ръст на БВП 4%, ръст на заплатите в София 8%, поскъпване на жилищата в София 16%.
                ​​​​

Коментар

• Сладурчета-папурчета, гледайте малко по-ведро и ще видите, че ще сте по-щастливи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                    В Англия пък наемателите искали да си продават къщите, които нямат. И те като форумните понижители
                    https://fakti.bg/imoti/678835-vse-po...dat-jilishtata
                    ти само заглавията ли четеш?

Коментар

• В Англия пък наемателите искали да си продават къщите, които нямат. И те като форумните понижители
                      https://fakti.bg/imoti/678835-vse-po...dat-jilishtata

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                        https://www.marica.bg/biznes-zona/iz...e#lg=1&slide=0
                        Изненада! Лихвите по депозитите тръгнаха нагоре !

​​​​​
                        Уау, 0.2, 0.5% , при срочен депозит от 3 години минимум. Трябва да си много слънчасал, за да го сториш...и то в тби банк или бигбанг или каквото е там...

Коментар

• През първото тримесечие на 2022 г. средната цена на новите апартаменти в Прага се е увеличила с близо 30% на годишна база до 5110 EUR/кв.м.

https://fakti.bg/imoti/678829-znachi...o-stroitelstvo

Коментар

• След като нашите топ инвеститори в софия оцветят пейзажа в кафяво, обещавам да дойда с мопа и да изчистя.

Сега слушах Хапарцумян (или както там се пише) и обещава рядко щастие на всички кредитни милионери.

Soaring mortgage rates, plunging mortgage applications, housing starts and permits slumping, homebuilder sentiment hammered, and now labor market stress... it is no surprise that analysts expected another monthly drop in existing home sales in April. US existing home sales fell 2.4% MoM (worse than the 2.3% MoM drop expected), Worse still, this drop was from a revised-lower 3.0% MoM drop in March (from -2.7% MoM)

Source: Bloomberg
                            Last edited by Demertsel; 19.05.2022, 18:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                              Интересно! Навсякъде лихвите хвърчат - тук не! Явно само нашите банки все още преливат от пари. Преди 30 год. Тодор Колев пееше "Как ще ги стигнем американците" .....
                              Рязко повишаване на лихвите по ипотечни заеми

https://fakti.bg/imoti/678834-razko-...potechni-zaemi
                              И аз това се чудя. Вече 3,5% по американските ДЦК, в Германия ипотеките скочиха от 1% на 2%...
                              Само в БГ шараните са май повечко, отколкото щуките и щуките изчакват отстрани, за да налапат все повече шарани.

Коментар

• Интересно! Навсякъде лихвите хвърчат - тук не! Явно само нашите банки все още преливат от пари. Преди 30 год. Тодор Колев пееше "Как ще ги стигнем американците" .....
                                Рязко повишаване на лихвите по ипотечни заеми

https://fakti.bg/imoti/678834-razko-...potechni-zaemi

Коментар

Working...
                                X