IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Очакват рязко поскъпване на имотите

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...imotite-246852

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ААААААААААААА

Ще чакате смъквачите, ако сте йода в имоти, хахаха

"да се покачат рязко през следващите години"
    Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	61.4 КБ
ID:	4100720

https://www.ifo.de/en/facts/2023-07-...ldwide-q2-2023
    Last edited by unimog; 06.08.2023, 21:04.

Коментар

• Очакват рязко поскъпване на имотите

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...imotite-246852

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ААААААААААААА

Ще чакате смъквачите, ако сте йода в имоти, хахаха

"да се покачат рязко през следващите години"
      Last edited by Bailor; 06.08.2023, 20:54.

Коментар

• Относно наемателите във Варна - мамите хвърлят светлина кое как се случва в момента -

То е ясно, че "прав им път, да се махат", но това са трети поредни наематели, които освобождават предсрочно. Първите (двойка, които скъсаха) останаха 2 или 3 месеца. Вторите (едно момиче само) остана само 6 месеца. Сега тези - 5 дни... Затова се чудя какво не е наред.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1563338.645

Снимки и цена на имота - https://www.bg-mamma.com/?topic=1563338.630

Снимки след напускането на наемателите - https://www.bg-mamma.com/?topic=1563338.660
        Last edited by unimog; 06.08.2023, 20:34.

Коментар

• Покупка на двустаен 60 м2 в Лазур, Бургас за 85К евро, видео - https://www.youtube.com/watch?v=cgeB3LAH4Lc

Другите предложения от видеото:
          - 80 м2 в центъра за 99К евро
          - 50 м2 Възраждане за 71К евро
          Last edited by unimog; 06.08.2023, 20:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Ей тва ми излиза в Рево:
            Като гледам е по-добре от депозит в Бг бамка или доходност от отдаване под наем.
            [ATTACH=CONFIG]n4100367[/ATTACH]
            Не съм изненадан, че не знаеш че Револют е пред фалит.

Поне знаеш ли, че китовете и делфините са били единствените бозайници без крака, преди да се родиш ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
              Сори че пак споменавам Кавръка но сега го гледах че се жалва заради загубите в акциите та се сетих

Той купили парко мястото или гаража за който говореше преди 2-3 години?

Ако наистина го е купил дали вече не е напред поне 20к лева

Дочувам че виртуалният Джон бил продал виртуалният във Вазов и че и той напред та са замислих как така стана че ужким имотите щяха да падат а баш от тях изкараха пари тия дето най силно викаха срещу тях

Има нещо гнило в Дания тия ще да са понаучили по нещо от Берти
              Абе, омазана работа. И аз не мога да ги разбера. Всъщност, всичко ми е ясно.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Сори че пак споменавам Кавръка но сега го гледах че се жалва заради загубите в акциите та се сетих

Той купи ли парко мястото или гаража за който говореше преди 2-3 години?

Ако наистина го е купил вече е напред поне 20к лева

Дочувам че виртуалният Джон бил продал виртуалният във Вазов и че и той напред та са замислих как така стана че ужким имотите щяха да падат а баш от тях изкараха пари тия дето най силно викаха срещу тях

Има нещо гнило в Дания тия ще да са понаучили по нещо от Берти
                Last edited by 6000; 06.08.2023, 03:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

40 К е далече от мелелон.Сипи една пърцуца и се успокой!
                  Е, аз за твоите активи пиша, не за моите, ти май се обърка от тия наркотици...

Коментар

Според мен панелна гарсониера, + 40 000€ вложени в Invesco, вместо зелено в Люлин = на милионер.
                    40 К е далече от мелелон.Сипи една пърцуца и се успокой!

Коментар

От горния клон на черешата, с калкулатор в ръка смета капиталовата по офертна на съборетината в Радомир.До тук 400К еуро.Значи вече е Мелеонер.
                      Според мен панелна гарсониера, + 40 000€ вложени в Invesco, вместо зелено в Люлин = на милионер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Черешата е твоя
                        От горния клон на черешата, с калкулатор в ръка смета капиталовата по офертна на съборетината в Радомир.До тук 400К еуро.Значи вече е Мелеонер.

Коментар

Хахаха, да така е. Дано си щастлив, че няма пазар за содите. Другия хейтър Грую, също се гърчи много! Аз моят план d& d си го гоня.
                          Дивидента от Соди АД стига ли за 100мл пърцуца на ден?

Коментар

Ти в топ 10% ли си?
                            На бридж уви не :-(, на свободно време ДА / то ми е най-важното/, на доходи вече няма значение щото квото е трябвало е свършено.....Няма тепърва да купувам първи имот....:-) Пропуснал си също , че трябва да си в топ 10% не в момента, а за 10 години поне....

Днес се видях с 1 приятел .... напуска Вмуеър и отива в САП за по-малко пари, но ще работи от вкъщи...., а първите от есента ги връщат всички в офиса....т.е. времето е по-важно от доходите в даден етап от живота....:-)

Коментар

Скоро и за пърцуца няма да стигат.
                              Хахаха, да така е. Дано си щастлив, че няма пазар за содите. Другия хейтър Грую, също се гърчи много! Аз моят план d& d си го гоня.

Коментар

Прав си. Много се настрои из Дружба. Особено около метростанцията в началото на Дружба 2. Затова спрях да инвестирам в имоти, а само си прибирам наемите.
                                Скоро и за пърцуца няма да стигат.

Коментар

Working...
                                X