IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Мани....:-)
    И едно от рубриката първо там после тук.....
    А не ми верват , че 2039 ще има промо по 50-100К квадрата
    https://www.investor.bg/novini/534/a...a-tema-347059/
    И този с отложената покупка смята че който е на власт трябва да контролира жилищния пазар. Голема грешка на мозъци - коктейл от просоциалистически леви убеждения, социалдемократи и либерални възгледи...за всека касиерка имот и кредит с фиксирана лихва за 30 години от 2%.
    Промото 2039 по 50-100К квадрата ще е в Ихтиман за гарсониера - близичко е, удобно....
    Промо в Сф - по 250К за метър за двустаен в Лулин 6. Това ще са промо нивата в щрихи. В кочините Вазов и Гоцето Х 2.
    Тогава няма да има евро, ще сме минали и ние през него, а новия Бг лев ще е като сегашната рубла или турска лира, та и по 500К квадрата може да удари.
    Last edited by bulgarian lev; 10.03.2022, 02:10.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Хахахахаха!
      Мани....:-)
      И едно от рубриката първо там после тук.....
      А не ми верват , че 2039 ще има промо по 50-100К квадрата
      https://www.investor.bg/novini/534/a...a-tema-347059/

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ух, това да не е апарта на Ботича ? За 5 години почти не е мръднал като цена от 55 на 155....:-)
        Хахахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нямаш ли усещането за дежавю?
          Мислиш ли че сегашната ситуация е същата и филма се повтаря. Аз мисля че не съвсем. И Песимиста го знае. А ти оцени всички факти около днешните кризи. И без това нищо не си пожалил, всичко засегна и на всичко обърна внимание очаквайки безпрецедентен срив и рестарт.

Коментар

Е, и мен ме убеждаваха че на един англичанин къщата на морето му е стъпила на 200К€, но това нищо не означава, дори да му е стъпила толкова в момента струва около 100К макс. И щях да я купя, но не са узаконени пристройките, нито има акт за търпимост. При това положение се отказах и 20К лева да дам.
            при тази къща такъв проблем е имал този, който я почва .. и за това я продава уж ..
            сега обаче всичко е топ, всичко е законно и точно в това отношение .
            документално изрядна и изглежда перфектно .. всичко е чук ..
            но .. според мен действителната цена далеч не е 200 000 евро цената таван е 100 000 лева .
            моите очи обаче са други .. хората брокерите по точно не гледат себестойност като материали труд т.н.
            а кое за колко можело да се продаде .. сякаш купувачите са идиоти, които не могат да сметнат колко е на хилядата половината .
            нормално можеш да си сложиш някаква надценка, но да очкваш с една сделка да направиш удар който е равен на спестяваниятана не един средностатистически български живот .. някак си не ми се връзва

имам и още един случаи с един комшия,от преди 3 г., който за един бизнес имот в софия ми искаше 250 000 евро ..
            в действителност всичката инвестиция плюс земя и бизнес и т.н. не надхвърляше 150 000 евро .. тогава бях почти склонен на 200 000 евро
            днеска гледам иска 600 000 евро .. от какво и с какво се захванват тези нералистични очаквания се чудя ..
            действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7rrydo&f1=1

150к евро за 60 кв. в Хаджи Димитър. Мисля, че минаваме в истеричната фаза.
              Ух, това да не е апарта на Ботича ? За 5 години почти не е мръднал като цена от 55 на 155....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

О!Шипка - ириш пъб? Колкото Пуевен е център на Вселената хахаха, епа нищо общо няма, пицарията изклецана
                Пици има, но не само. Менюто е малко, но за този избор и цени толкова.
                Центърът на Вселената го знаем - при теб в селото с клиниките и неповторимата атмосфера на близкия град Бад Ибург.

Коментар

Миналата събота бях в кръчмето О, Шипка срещу културния център на Рашките. Що бе, райончето е тихо, кръчмето скандално евтино, чак се учудих. Малко бие на ирландски пъб, кънти като се говори вътре, но градинката им е скътана между сградите, явно в 22 часа бие кепенци летно време.
                  О!Шипка - ириш пъб? Колкото Пуевен е център на Вселената хахаха, епа нищо общо няма, пицарията изклецана

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

преди няколко месеца ходих на гости на един познат ..
                    който купува преди 2 години "къща" 70 кв. с двор 1000 кв.м ... къщата само започната с основи . за 40 000 лева.
                    на 10 км от софия .. съответно 10 минути с кола .
                    и довършена от сегашния собственик, който е въпросния мой познат ... с още 2 етажа .. единия подпокривен ..
                    довършена имам предвид фасада, затворена с изолации и т.н. първи етаж обзаведен, втори завърешен и подпокривния като тавански етаж .
                    чиста квадратура на етаж е около 50 кв. .. той представя къщата като, че е 170 кв. , че даже понякой път вика и 210 като сметна това онова ..
                    както и да е .. с довършването му стъпва около 100 000 лева, като влага доста собствен труд .
                    къщата на мен лично много ми допада .. лека денивелация ..южен склон, канал, ток всичко.. чакълен път 300 метра до нея .. останалото перфектен асфалт .. единственото което на мен не ми харесва е, че няма масивна ограда .. телена ограда за мен не е ограда ... и той вижда, че на мен ми харесва и вика, ако ми дадеш 170 000 евро .. е твоя .. аз му казвам, че къщата е хубава, но да си мисли че ще вземе 170 000 за нея е чисто луд ..
                    и прайм една среща на кафе .. викам един приятел от детските ми години .. 20 и кусур години брокер със собствена агенция за НИ ..
                    викам и собственика на къщата .. като нито на единия, нито на другия казвам, кой кой е ..
                    правя въпрос .. поставям темата на масата, че единия има къща другия е брокер и почвам да сондирам ..
                    брокера не е виждал къщата .. само обяснения получава за локация вид степен на завършеност екстри и т.н. .. и чакам реакция ..
                    брокерчето вика .. споконо 200 000 евра ще вземеш .. без никакъв проблем .
                    познатия с къщата му светнаха очите като на стар зил фаровете ... ама още не я е продал ..
                    е това са брокерите .. хранят с празни надежди продавачите само и само да хвант човека като клиент ..
                    а дали ще се продаде на тая цена ... и въобще ще се продаде ли ... въобще не ги интересува ... и така пазара се изкривява от наивници и брокери
                    Е, и мен ме убеждаваха че на един англичанин къщата на морето му е стъпила на 200К€, но това нищо не означава, дори да му е стъпила толкова в момента струва около 100К макс. И щях да я купя, но не са узаконени пристройките, нито има акт за търпимост. При това положение се отказах и 20К лева да дам.

Коментар

Това е все едно да покажеш на някой едно бостанско плашило,и да му кажеш.."Виж,това е човек"...
                      Това е обява на един болен мозък,подкрепена от още по болен брокер или агенция...
                      преди няколко месеца ходих на гости на един познат ..
                      който купува преди 2 години "къща" 70 кв. с двор 1000 кв.м ... къщата само започната с основи . за 40 000 лева.
                      на 10 км от софия .. съответно 10 минути с кола .
                      и довършена от сегашния собственик, който е въпросния мой познат ... с още 2 етажа .. единия подпокривен ..
                      довършена имам предвид фасада, затворена с изолации и т.н. първи етаж обзаведен, втори завърешен и подпокривния като тавански етаж .
                      чиста квадратура на етаж е около 50 кв. .. той представя къщата като, че е 170 кв. , че даже понякой път вика и 210 като сметна това онова ..
                      както и да е .. с довършването му стъпва около 100 000 лева, като влага доста собствен труд .
                      къщата на мен лично много ми допада .. лека денивелация ..южен склон, канал, ток всичко.. чакълен път 300 метра до нея .. останалото перфектен асфалт .. единственото което на мен не ми харесва е, че няма масивна ограда .. телена ограда за мен не е ограда ... и той вижда, че на мен ми харесва и вика, ако ми дадеш 170 000 евро .. е твоя .. аз му казвам, че къщата е хубава, но да си мисли че ще вземе 170 000 за нея е чисто луд ..
                      и прайм една среща на кафе .. викам един приятел от детските ми години .. 20 и кусур години брокер със собствена агенция за НИ ..
                      викам и собственика на къщата .. като нито на единия, нито на другия казвам, кой кой е ..
                      правя въпрос .. поставям темата на масата, че единия има къща другия е брокер и почвам да сондирам ..
                      брокера не е виждал къщата .. само обяснения получава за локация вид степен на завършеност екстри и т.н. .. и чакам реакция ..
                      брокерчето вика .. споконо 200 000 евра ще вземеш .. без никакъв проблем .
                      познатия с къщата му светнаха очите като на стар зил фаровете ... ама още не я е продал ..
                      е това са брокерите .. хранят с празни надежди продавачите само и само да хвант човека като клиент ..
                      а дали ще се продаде на тая цена ... и въобще ще се продаде ли ... въобще не ги интересува ... и така пазара се изкривява от наивници и брокери
                      действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Миналата събота бях в кръчмето О, Шипка срещу културния център на Рашките. Що бе, райончето е тихо, кръчмето скандално евтино, чак се учудих. Малко бие на ирландски пъб, кънти като се говори вътре, но градинката им е скътана между сградите, явно в 22 часа бие кепенци летно време.
                        +1 Да и аз това казвам, има не лоши местенца в София. Но може още да се желае винаги, все пак трябва да догонваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

И до вражеското посолство в Изгрев не е зле, както и до културния им център при Докторската
                          А като идваш от война, си казваш Тук не падат бомби.

Коментар

Той да черпи Радев едно уиски.
                            Страх ме е. Ще погълнем цял литър най-вероятно и може да се озовем на някоя позастаряла студентка под фустата.
                            Last edited by bulgarian lev; 10.03.2022, 00:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Само гледай с какви глупости разводняваш темите!

===
                              1. Усещам, че те влече към Путин, ама..... въжделенията са едно, реалността - съвсем друго!

2. Точно това, което цитираш: "нашия добрия човек първо го бият ама накрая той убива лошите" - е класически холивудски/боливудски сценарий. Понякога в живота няма обрат - бият, бият някой, па земат че го пребият.......
                              Какъв Путин те гони че не разбрах?Къде видя Путин в написаното...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Това е в Индустриалната зона-Хладилника. Колкото и да са го изръсили - мястото не става за живеене ама изобщо. На всичкото отгоре и два апартамента купил... абе ужас. Хора с акъл да изкарват пари и да ги подаряват на разни тарикати...
                                Тама беше обръщалото на трамвая и тръгваха селските рейсове за Драгалевци.Бенакса правеше газирани напитки

Коментар

Working...
                                X