IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Той да черпи Радев едно уиски.
    Страх ме е. Ще погълнем цял литър най-вероятно и може да се озовем на някоя позастаряла студентка под фустата.
    Last edited by bulgarian lev; 10.03.2022, 00:42.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Само гледай с какви глупости разводняваш темите!

===
      1. Усещам, че те влече към Путин, ама..... въжделенията са едно, реалността - съвсем друго!

2. Точно това, което цитираш: "нашия добрия човек първо го бият ама накрая той убива лошите" - е класически холивудски/боливудски сценарий. Понякога в живота няма обрат - бият, бият някой, па земат че го пребият.......
      Какъв Путин те гони че не разбрах?Къде видя Путин в написаното...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Това е в Индустриалната зона-Хладилника. Колкото и да са го изръсили - мястото не става за живеене ама изобщо. На всичкото отгоре и два апартамента купил... абе ужас. Хора с акъл да изкарват пари и да ги подаряват на разни тарикати...
        Тама беше обръщалото на трамвая и тръгваха селските рейсове за Драгалевци.Бенакса правеше газирани напитки

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Яд те е от днешна гледна точка.Не знаеш утрешният ден какво носи...Може след година да се радваш че не си купил.Всичко се променя и всичко е относително
          Да, така е. Никой не знае. Но едва ли подобни имоти ще са като топчета сирийчета да си ги метаме.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
            https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...d-sebe-si-glad

Глад се задавал,поне така пише тук.
            Богат ще е този ,който има повече олио,камили,коне,магарета,овце,хляб и така нататък.
            Нещо ти говорех последните 10г..През 2022 богат ще е този който е на топло и има какво да яде...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7rrydo&f1=1

150к евро за 60 кв. в Хаджи Димитър. Мисля, че минаваме в истеричната фаза.
              Това е все едно да покажеш на някой едно бостанско плашило,и да му кажеш.."Виж,това е човек"...
              Това е обява на един болен мозък,подкрепена от още по болен брокер или агенция...

Коментар

Ако връзват - не е луд, който яде баницата.
                Някой виждал ли е данни скоро за брой сключени сделки?

Коментар

Забележи - чиста площ по нот. акт 53 квадрата. Демек светла площ по немски стандарт - 40 квадрата. А нашият му слага цели 69 квадрата.

Коментар

Не е само въпрос до сграда, а и до околностите. Излизаш от гранитни обши части (песимиста) и газиш в кал и боклуци. София е безнадеждно пропаднал град с население-свине. Аз затова харесвам единствено района около Ам.Посолство - заради самото посолство улиците наоколо са понаправени и приличат на нормален европейски град. Навсякъде другаде - Изток, Гоцето, Лозенец, Център, Докторски Паметник, че дори и Иван Вазов (където имам апартамент) - кочина убийствена, мизерия безпощадна. Не знам тези украинци от Киев като попаднат в София какво си мислят...
                    И до вражеското посолство в Изгрев не е зле, както и до културния им център при Докторската
                    А като идваш от война, си казваш Тук не падат бомби.

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7rrydo&f1=1

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Много зависи. Примерно бил съм на гости на различни места по бул. Витоша и дори там има крайности. Зависи в кой период е строена сградата. Имало е кризи и в миналото. Има сгради, с договор за брой стаи. В период на криза стая 3 на 3, а тавана 4,30. Луда работа! В период без криза има си и вестибюл и стаите са 6 на 7. А и пари при пари отиват. Хубавите сгради си имат търсене и са по-добре поддържани от калпавите. И за новото важи. И не купувай от 90-те, освен ако нямаш гайгеров брояч. Освен, че са калпаво строени (повечето), някои от тях внасяха евтина арматура от Чернобил в онези беззаконни години. Не че сега не правят мизерии, но е по-добре от 90-те. Има сгради на 50-60-70-80 години, които са по-добре поддържани от чисто нова на 2… Разходи се и виж. При тези неща важи правилото - око да види, ръка да пипне.
                        Не е само въпрос до сграда, а и до околностите. Излизаш от гранитни обши части (песимиста) и газиш в кал и боклуци. София е безнадеждно пропаднал град с население-свине. Аз затова харесвам единствено района около Ам.Посолство - заради самото посолство улиците наоколо са понаправени и приличат на нормален европейски град. Навсякъде другаде - Изток, Гоцето, Лозенец, Център, Докторски Паметник, че дори и Иван Вазов (където имам апартамент) - кочина убийствена, мизерия безпощадна. Не знам тези украинци от Киев като попаднат в София какво си мислят...

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Благодаря за отговора, а къде ли в София не са кочини?
                          Много зависи. Примерно бил съм на гости на различни места по бул. Витоша и дори там има крайности. Зависи в кой период е строена сградата. Имало е кризи и в миналото. Има сгради, с договор за брой стаи. В период на криза стая 3 на 3, а тавана 4,30. Луда работа! В период без криза има си и вестибюл и стаите са 6 на 7. А и пари при пари отиват. Хубавите сгради си имат търсене и са по-добре поддържани от калпавите. И за новото важи. И не купувай от 90-те, освен ако нямаш гайгеров брояч. Освен, че са калпаво строени (повечето), някои от тях внасяха евтина арматура от Чернобил в онези беззаконни години. Не че сега не правят мизерии, но е по-добре от 90-те. Има сгради на 50-60-70-80 години, които са по-добре поддържани от чисто нова на 2… Разходи се и виж. При тези неща важи правилото - око да види, ръка да пипне.

Коментар

Много малко места стават, броят на микрорайоните/улиците се броят на пръстите на едната ръка. Специално този комплекс ми го рекламираха разни брокерки от Барнс преди година-две. Някакъв супер лукс било, насред индустралната зона Хладилника. Оттогава имам спомен за цените, че бяха към 1500. Сега може и да са повече. Абе луда работа - в тази държава вместо да се инвестира в индустрия, услуги,технологии, се наливат пари в имоти, в които няма кой да живее. Как пък един не излезе с някаква бизнес идея по-различна от строителство на апартаменти.
                            Бях виждал за 1600 - 2500, Луксимо като че ли. Шуреят ми и той не знае колко ще излезе, с някакви сложни схеми ще го купи /това за ратена/.
                            Last edited by манимемене; 09.03.2022, 23:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

по селата, където и ти живуркаш в 120 годишния гредоред, не са кочини.
                              роднината ти много са го преебали, да знаеш.
                              сипи си още една шльоковица и си легай, че сабале е твой ред да пасеш говедата.
                              много далеч си от истината...за мене

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Благодаря за отговора, а къде ли в София не са кочини?
                                Много малко места стават, броят на микрорайоните/улиците се броят на пръстите на едната ръка. Специално този комплекс ми го рекламираха разни брокерки от Барнс преди година-две. Някакъв супер лукс било, насред индустралната зона Хладилника. Оттогава имам спомен за цените, че бяха към 1500. Сега може и да са повече. Абе луда работа - в тази държава вместо да се инвестира в индустрия, услуги,технологии, се наливат пари в имоти, в които няма кой да живее. Как пък един не излезе с някаква бизнес идея по-различна от строителство на апартаменти.

Коментар

Working...
                                X