If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
===
1. Усещам, че те влече към Путин, ама..... въжделенията са едно, реалността - съвсем друго!
2. Точно това, което цитираш: "нашия добрия човек първо го бият ама накрая той убива лошите" - е класически холивудски/боливудски сценарий. Понякога в живота няма обрат - бият, бият някой, па земат че го пребият.......
Какъв Путин те гони че не разбрах?Къде видя Путин в написаното...
Това е в Индустриалната зона-Хладилника. Колкото и да са го изръсили - мястото не става за живеене ама изобщо. На всичкото отгоре и два апартамента купил... абе ужас. Хора с акъл да изкарват пари и да ги подаряват на разни тарикати...
Тама беше обръщалото на трамвая и тръгваха селските рейсове за Драгалевци.Бенакса правеше газирани напитки
Яд те е от днешна гледна точка.Не знаеш утрешният ден какво носи...Може след година да се радваш че не си купил.Всичко се променя и всичко е относително
Да, така е. Никой не знае. Но едва ли подобни имоти ще са като топчета сирийчета да си ги метаме.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
150к евро за 60 кв. в Хаджи Димитър. Мисля, че минаваме в истеричната фаза.
Това е все едно да покажеш на някой едно бостанско плашило,и да му кажеш.."Виж,това е човек"...
Това е обява на един болен мозък,подкрепена от още по болен брокер или агенция...
Не е само въпрос до сграда, а и до околностите. Излизаш от гранитни обши части (песимиста) и газиш в кал и боклуци. София е безнадеждно пропаднал град с население-свине. Аз затова харесвам единствено района около Ам.Посолство - заради самото посолство улиците наоколо са понаправени и приличат на нормален европейски град. Навсякъде другаде - Изток, Гоцето, Лозенец, Център, Докторски Паметник, че дори и Иван Вазов (където имам апартамент) - кочина убийствена, мизерия безпощадна. Не знам тези украинци от Киев като попаднат в София какво си мислят...
И до вражеското посолство в Изгрев не е зле, както и до културния им център при Докторската
А като идваш от война, си казваш Тук не падат бомби.
Много зависи. Примерно бил съм на гости на различни места по бул. Витоша и дори там има крайности. Зависи в кой период е строена сградата. Имало е кризи и в миналото. Има сгради, с договор за брой стаи. В период на криза стая 3 на 3, а тавана 4,30. Луда работа! В период без криза има си и вестибюл и стаите са 6 на 7. А и пари при пари отиват. Хубавите сгради си имат търсене и са по-добре поддържани от калпавите. И за новото важи. И не купувай от 90-те, освен ако нямаш гайгеров брояч. Освен, че са калпаво строени (повечето), някои от тях внасяха евтина арматура от Чернобил в онези беззаконни години. Не че сега не правят мизерии, но е по-добре от 90-те. Има сгради на 50-60-70-80 години, които са по-добре поддържани от чисто нова на 2… Разходи се и виж. При тези неща важи правилото - око да види, ръка да пипне.
Не е само въпрос до сграда, а и до околностите. Излизаш от гранитни обши части (песимиста) и газиш в кал и боклуци. София е безнадеждно пропаднал град с население-свине. Аз затова харесвам единствено района около Ам.Посолство - заради самото посолство улиците наоколо са понаправени и приличат на нормален европейски град. Навсякъде другаде - Изток, Гоцето, Лозенец, Център, Докторски Паметник, че дори и Иван Вазов (където имам апартамент) - кочина убийствена, мизерия безпощадна. Не знам тези украинци от Киев като попаднат в София какво си мислят...
Благодаря за отговора, а къде ли в София не са кочини?
Много зависи. Примерно бил съм на гости на различни места по бул. Витоша и дори там има крайности. Зависи в кой период е строена сградата. Имало е кризи и в миналото. Има сгради, с договор за брой стаи. В период на криза стая 3 на 3, а тавана 4,30. Луда работа! В период без криза има си и вестибюл и стаите са 6 на 7. А и пари при пари отиват. Хубавите сгради си имат търсене и са по-добре поддържани от калпавите. И за новото важи. И не купувай от 90-те, освен ако нямаш гайгеров брояч. Освен, че са калпаво строени (повечето), някои от тях внасяха евтина арматура от Чернобил в онези беззаконни години. Не че сега не правят мизерии, но е по-добре от 90-те. Има сгради на 50-60-70-80 години, които са по-добре поддържани от чисто нова на 2… Разходи се и виж. При тези неща важи правилото - око да види, ръка да пипне.
Много малко места стават, броят на микрорайоните/улиците се броят на пръстите на едната ръка. Специално този комплекс ми го рекламираха разни брокерки от Барнс преди година-две. Някакъв супер лукс било, насред индустралната зона Хладилника. Оттогава имам спомен за цените, че бяха към 1500. Сега може и да са повече. Абе луда работа - в тази държава вместо да се инвестира в индустрия, услуги,технологии, се наливат пари в имоти, в които няма кой да живее. Как пък един не излезе с някаква бизнес идея по-различна от строителство на апартаменти.
Бях виждал за 1600 - 2500, Луксимо като че ли. Шуреят ми и той не знае колко ще излезе, с някакви сложни схеми ще го купи /това за ратена/.
по селата, където и ти живуркаш в 120 годишния гредоред, не са кочини.
роднината ти много са го преебали, да знаеш.
сипи си още една шльоковица и си легай, че сабале е твой ред да пасеш говедата.
Благодаря за отговора, а къде ли в София не са кочини?
Много малко места стават, броят на микрорайоните/улиците се броят на пръстите на едната ръка. Специално този комплекс ми го рекламираха разни брокерки от Барнс преди година-две. Някакъв супер лукс било, насред индустралната зона Хладилника. Оттогава имам спомен за цените, че бяха към 1500. Сега може и да са повече. Абе луда работа - в тази държава вместо да се инвестира в индустрия, услуги,технологии, се наливат пари в имоти, в които няма кой да живее. Как пък един не излезе с някаква бизнес идея по-различна от строителство на апартаменти.
Коментар