Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Приятел с чисто нова къща на газ / топ изолации и т.н./ около 200 квадрата тази зима плаща месечно между 1000 и 1500 лева за газ.
Явно е трябвало термопомпа да сложи, ама де да знае че така ще се развият нещата с газа....
За същите пари можех да сложа термопомпа, но втора употреба и трябваше да сменя радиаторите от алуминиеви на ламаринени. Племенникът ми се е инженер климатични инсталации и се занимава точно с инсталирането на такива системи. От него знам какви са цените.
Ако реша да правя нова кочинка на село / на четири км от настоящата бърлога/ ще сложа термопомпа, но не "въздух - въздух", а "въздух - вода", защото имам сондаж в двора. Но там ще поставя подово отопление. Според племенникът, тогава системата била с най-високо КПД.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Приятел с чисто нова къща на газ / топ изолации и т.н./ около 200 квадрата тази зима плаща месечно между 1000 и 1500 лева за газ.
Явно е трябвало термопомпа да сложи, ама де да знае че така ще се развият нещата с газа....
п.п. ВарнаSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Зарежи тия къщи,ти знаеш ли за какъв разход иде реч,ами сега и горивата ?Ти наясно ли че на Запад стоят на студено защото не могат да си платят сметките за газа и в къщите е зимник.Нали знаеш какво е зимник.Като ти излупкат една сметка 500 лева само за отопление +500 лева за гориво и още не знам си какво и ще се окаже че работиш само за оня дето духа.
Господ те е пазил да не вземеш къща.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕх, тая инфлация бре... рекорд след рекорд!
След 32 год. чакане даже и Токио вече прехвърли цените от '89!
Голямо изгърмяване ше да е било.... ама по соц-а такива грохоти не стигаха дотук.
https://money.bg/property/imotite-v-...ki-rekord.html
Добре е че показваш колко добро убежище са имотите дългосрочно дори купени на върха на истински балон. :-)
Value of 1990 Japanese Yen today
¥100 in 1990
¥112.51 in 2022
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно така. Даже първите се ,,стреснаха" без да се стресират, а разумно си купиха къщи още преди Ковида да види бял свят. Аз дремах и се колебах. Но...може и да не съм сбъркал.
Господ те е пазил да не вземеш къща.
Коментар
-
Ми ти с твоите доходи ти се чудя ,досега да беше вдигнал едни 100 квадрата,дори и сглобяема .Има читави фирми,и с дърво и с всякакви материали работят.Парцел,фундамент и забравяш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И да какво стана ?
Радев излезна Ленд Лорда в темата?!
То има повече и от Берти и от теб че и от Лорда има повече земи ???
А,и да Ви отворя там в Радевите територии ,земята е 1 категория,а вие му се подигравахте на гарсониерата.
Че той и Бъфет си живее в старата къща но е милиардер,значи Радев е Бг еквивалента на Бъфет.
Хоп изненада 80 декара.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Левчо мания тая Гривица един гламав баир без водаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хората с пари се стреснаха. Извадиха ги от дюшеците и се втурнаха да купуват. Цените на селските имоти в близост до областните градове скочиха. Същото се случва и със земеделските земи. Особено, ако са им сложили етикет "инвестиционен имот".
Наздраве!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Колко гушна от фонда.И да почерпиш един голям скоч че те открехнах.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ех, тая инфлация бре... рекорд след рекорд!
След 32 год. чакане даже и Токио вече прехвърли цените от '89!
Голямо изгърмяване ше да е било.... ама по соц-а такива грохоти не стигаха дотук.
https://money.bg/property/imotite-v-...ki-rekord.html
- 1 like
Коментар
-
Току що даде обяснение защо има безбожно скъпи имоти и все още поносими в равнинните села. Щото и в селата са скъпи. Ела ми намери къща в Гривица до Плевен с 1 дка двор за 50К€ аз ще ти дам 55К. Да съм и аз на някаква печалба щото за 60К са най-евтините коптор дворове и срупани къщи, които са и единици. Няма ги вече.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Току що даде обяснение защо има безбожно скъпи имоти и все още поносими в равнинните села. Щото и в селата са скъпи. Ела ми намери къща в Гривица до Плевен с 1 дка двор за 50К€ аз ще ти дам 55К. Да съм и аз на някаква печалба щото за 60К са най-евтините коптор дворове и срупани къщи, които са и единици. Няма ги вече.
Коментар
Коментар