IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ха ха ха ха...
    Смях е залата,Пасъмчо.
    Смях.
    Не съм спец,имах си аз да продавам горива и да не знам как се формира цената.
    Запомни сега какво ще ти кажа .
    Цената на горивата винаги се формира на цени Брент,независимо ТИ какъв тип петрол купуваш.Ако купиш по евтин ,значи ще имаш по голяма печалба,ако пазара ти плати високата цена.
    Ти спрял ли си да зареждаш,или да си отказал колата?Не Недоволстваш,мрънкаш,но караш и зареждаш на тези цени?!
    Нали така.
    Сега да те питам,Пасъмчо как очакваш да паднат цените като вадиш и плащаш горивата на цени над 3 лева за литър.
    Ти си пазара,ти си плащача.
    По същата тъпа логика и аз мога да кажа че продавачите на жилища са се наговорили,и че може да си сложиш на джипката газова както ти ми даваш примера с наемите или да живея под моста.
    Има и колелета и БДЖ.
    Разбра ли сега какви сте Ганьовци всичките ,искате имота Ви да е скъп ама да карате на ниски цени.Емо щом имота е поскъпнал ще поскъпне и бензина,това е икономиката.
    Имало картел ли ?
    Ами има,ама то и на пазара на жилища има,там са банките и още куп червеи по веригата.
    Да, не знаеш как се формира цената, сигурен съм. Казали са ти до толкова имаш право да отстъпваш иначе звъниш на шефа...Преди години не си спомням на колко точно колонки съм участвал в пускането
    Било на Брент...Затова путин се моли на Индия и Китай да увеличат покупките на по-ниски цени
    Аз не зареждам на 3лв, това щото питаш, сигурен съм, че другите не ги интересува.
    Броят на продавачите на жилища е МНОГО по-голям от продавачите на петрол. Та къде е по-лесно да се наговорят?
    Газ ползвам за топло и не ми пречи, само тази зима е леко нагорно за някои, но в миналото е много ок, сигурен съм, че и за вбъдеще ще има добра цена.
    Карай влака и не се коси.
    Аз не искам да ми е скъп имота, каквото ми е излишно съм продал до скоро.
    Няма ли картел за колонката?
    Не разбрах сега - на банките се молиш или банките упрекваш за сега/бъдещи цени на НИ
    Ма не ми отговаряй, как се прелъгах да вляза пак тук не знам.
    Сполай и споко с нервите

ПП Онзи ден гледах един Иван, твой съфамилник. Рода ли сте, беше готин
    Last edited by пасъм; 19.04.2022, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Току що даде обяснение защо има безбожно скъпи имоти и все още поносими в равнинните села. Щото и в селата са скъпи. Ела ми намери къща в Гривица до Плевен с 1 дка двор за 50К€ аз ще ти дам 55К. Да съм и аз на някаква печалба щото за 60К са най-евтините коптор дворове и срупани къщи, които са и единици. Няма ги вече.
      Ми ти с твоите доходи ти се чудя ,досега да беше вдигнал едни 100 квадрата,дори и сглобяема .Има читави фирми,и с дърво и с всякакви материали работят.Парцел,фундамент и забравяш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

И аз намазах без да искам,понеже съм по американски акции.Кво да ги образовам на икономика.Те една задача по математика за 6ти клас не могат да решат.

https://www.investor.bg/sasht/337/a/...tcheti-350559/
        Доволен съм от фондовете, за непроф добре подходих. Вие като им разбирате на акциите вземайте решенията си. Аз нямам време да отворя компа на различна тема от медицината. Сега вече се разви персонализираната медицина, индивидуален подход и обръщане наопаки на всеки пациент - е, в голямата патология, в градовете и селата са на ниво отпреди 70 години.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ха ха ха ха...
          Смях е залата,Пасъмчо.
          Смях.
          Не съм спец,имах си аз да продавам горива и да не знам как се формира цената.
          Запомни сега какво ще ти кажа .
          Цената на горивата винаги се формира на цени Брент,независимо ТИ какъв тип петрол купуваш.Ако купиш по евтин ,значи ще имаш по голяма печалба,ако пазара ти плати високата цена.
          Ти спрял ли си да зареждаш,или да си отказал колата?Не Недоволстваш,мрънкаш,но караш и зареждаш на тези цени?!
          Нали така.
          Сега да те питам,Пасъмчо как очакваш да паднат цените като вадиш и плащаш горивата на цени над 3 лева за литър.
          Ти си пазара,ти си плащача.
          По същата тъпа логика и аз мога да кажа че продавачите на жилища са се наговорили,и че може да си сложиш на джипката газова както ти ми даваш примера с наемите или да живея под моста.
          Има и колелета и БДЖ.
          Разбра ли сега какви сте Ганьовци всичките ,искате имота Ви да е скъп ама да карате на ниски цени.Емо щом имота е поскъпнал ще поскъпне и бензина,това е икономиката.
          Имало картел ли ?
          Ами има,ама то и на пазара на жилища има,там са банките и още куп червеи по веригата.
          Току що даде обяснение защо има безбожно скъпи имоти и все още поносими в равнинните села. Щото и в селата са скъпи. Ела ми намери къща в Гривица до Плевен с 1 дка двор за 50К€ аз ще ти дам 55К. Да съм и аз на някаква печалба щото за 60К са най-евтините коптор дворове и срупани къщи, които са и единици. Няма ги вече.

Коментар

Фатмака да прочете какво казват Морган Стенли , а не да ми цититра разни безплатни "консултанти".
            И, кво казват морган стенли, които са баМка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

В изследването са включени 50 държави. В света има грубо 200 държави. Според мен е една четвърт.
              По другите точки нещо имаш ли да кажеш?
              Не се научи, че щом пиша нещо, то е предварително проверено и не подлежи на коментар.
              Бакалски сметки на брой държави. А, тук трябва да гледаме площ, като % от света, все пак трябва да сравняваме недвижими имоти, не брой рогат добитък...
              Хаха, не се научих, ти ли ще ме учиш мен, дето съм измислил инвестирането в недвижимости.

Коментар

Ами дали цените във Видин Монтана Силистра са порастнали достатъчно да покрият ръста на себестойността.Или пък в Банско.Тотално си изплискал легеня,щом вераваш на тия измамници.
                Аз не правя квалификации , гледам ръстта на цените на всичко, там измамата е само в илюзиите на понижителите, 6 години вече..

Коментар

Радев я ги образовай след всички циркове ,кой е краля на валутите .
                  Долара.
                  В момента цар Долар смачква всичко ,и всички му дишат праха.
                  И аз намазах без да искам,понеже съм по американски акции.Кво да ги образовам на икономика.Те една задача по математика за 6ти клас не могат да решат.

https://www.investor.bg/sasht/337/a/...tcheti-350559/
                  Last edited by nradev; 19.04.2022, 21:52.

Коментар

• Знаете ли какво се случва в момента? Икономиката следва естествения си път. Които са живеели с убеждението че цикличността е преодоляна сега са притеснени, уплашени, ужасени. Останалите просто наблюдават. А, има и още една група хора, които дават рецепти как да се бием с вятърни мелници.

Коментар

https://www.infostock.bg/infostock/c...nansovi-pazari Големите централни банки, които вече планират повишаване на лихвените проценти в борбата срещу инфлацията, също подготвят общо оттегляне от ключовите финансови пазари в първия по рода си кръг от глобално "количествено затягане", което се очаква да ограничи кредитирането,

Цецко ето тук е ключа за бараката
                      Фатмака да прочете какво казват Морган Стенли , а не да ми цититра разни безплатни "консултанти".

Коментар

Аз имам 80 дка земедлска земя ,ако това се брои за имот,И една панелна гарсониера в която живея ,ако това се брой за инвестиция.Кредити нямам. Ама не знам защо смяташ че задължително требе да се инвестира в апартаменти.До там ли ти стига гръгозора.Нали знаеш че когато всички спекулират по някоя сигурна позиция нещата почти винаги се провалят.Казано по просташки:Където има навалица далавера няма.
                        Къде съм ти казвал какво е задължително и докъде ми стига кръгозора? Аз да не купувам само апартаменти. Офиси, къщи, магазини, ЗЗ, къде ги забравяш. Имам и атери, софарми ФЗ, соди, монбати, BSO....a, be, ti, дървени натюрфилософе, много обичаш да се дървиш на другите и да ги подценяваш, а не се виждаш отстрани. Поучаваш Dury , която е на парсеци от нас, ай, ай, ай, влашки...

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                          И ТОЗИ ЛИ Е НИКОИ?

Трудно е да се съглася с твърдението за ценови балон на пазара на недвижими имоти. Ценови балон бихме имали, ако цените изглеждат неразумно високи на фона на разходите по създаване на нови сгради или ремонтирането на съществуващите".
                          Това мнение изложи пред БНР Иван Велков, бивш председател на Националното сдружение за недвижими имоти, сега член на УС на Международната федерация за недвижими имоти FIABCI.

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...i-imoti-242253
                          Ами дали цените във Видин Монтана Силистра са порастнали достатъчно да покрият ръста на себестойността.Или пък в Банско.Тотално си изплискал легеня,щом вераваш на тия измамници.

Коментар

Аз имам 80 дка земедлска земя ,ако това се брои за имот,И една панелна гарсониера в която живея ,ако това се брой за инвестиция.Кредити нямам. Ама не знам защо смяташ че задължително требе да се инвестира в апартаменти.До там ли ти стига гръгозора.Нали знаеш че когато всички спекулират по някоя сигурна позиция нещата почти винаги се провалят.Казано по просташки:Където има навалица далавера няма.
                            Имаш повече земя от мен. Аз имам 26 наследствена+26 дето купих+7 наследствена плюс жена ми има около 30 дка.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              Не знам какво става точно, защото не следя особено пазара в момента, НО погледнах предлагането и цените в някои определени квартали в София и направо се опулих. Предлагане няма особено, да не кажа хич - говоря за готови жилища, а не за зелени. А цените са отишли в стратосферата. То бива инфлация и прочее, но явно пазарът в момента е странен. Явно има търсене и опасения от инфлацията, но се изненадах...

Очакванихя на всички за инфлация, страх за парите и да не изпуснот влака съвсем нормално води до това.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                                Мола, я виж картата на света покрита с членовете на г20 + тези на ОИСР и пак сметни. По-скоро е 3/4-ти от света.
                                В изследването са включени 50 държави. В света има грубо 200 държави. Според мен е една четвърт.
                                По другите точки нещо имаш ли да кажеш?
                                Не се научи, че щом пиша нещо, то е предварително проверено и не подлежи на коментар.
                                Last edited by Специалист по всичко; 19.04.2022, 21:17.

Коментар

Working...
                                X