Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
У вас са 50 квадрата а у тях 120
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеЗдрасти инвеститори! Гледам, че сте разнообразили инвестициите си. Похвално!!!
Левчо според мен 100- 150 декара ЗЗ , 1/3 категория са супер за разнообразяване на портфолиото.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бай Пеше, има хубави места в Гривица. До пътя на края в западния край на селото. Е, в Тученица може и по-добре да е, на каньона точно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Зарежи тия къщи,ти знаеш ли за какъв разход иде реч,ами сега и горивата ?Ти наясно ли че на Запад стоят на студено защото не могат да си платят сметките за газа и в къщите е зимник.Нали знаеш какво е зимник.Като ти излупкат една сметка 500 лева само за отопление +500 лева за гориво и още не знам си какво и ще се окаже че работиш само за оня дето духа.
Господ те е пазил да не вземеш къща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
302 лева малко ли е ?
Сметките у нас за цял месец за топла вода,ток,парно ,са не повече от 150 лева,тотал.
- 1 like
Коментар
-
Спри,че ще предизвикаш жлъчки,инфаркти,сърдечни удари и инсулти в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Вчера един приятел ми каза че оженили некви малки ниви по 1800 лв/дка в моя регион.Миналата година имах оферта за 1700 ама не продадох.
- 1 like
Коментар
-
И да какво стана ?
Радев излезна Ленд Лорда в темата?!
То има повече и от Берти и от теб че и от Лорда има повече земи ???
А,и да Ви отворя там в Радевите територии ,земята е 1 категория,а вие му се подигравахте на гарсониерата.
Че той и Бъфет си живее в старата къща но е милиардер,значи Радев е Бг еквивалента на Бъфет.
Хоп изненада 80 декара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Скоро ще погълнем по 300 драма скоч на калпак за загрявка. Ако така се движат нещата около 7% нето средно от всичките. Влязъл съм с около 55К.Мисля че и с нивите ще си доста напред.В каква валута са ти фондовете.И тия 55К лева или еуро
Last edited by nradev; 20.04.2022, 09:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не се оплаквам. У хабитатят автохтонното население плаща по 200 и повече лева за централно парно, отделно сметките за ток и стои на прохладно. Аз съм свикнала през зимата температурите у пещерата да позволяват разхождането по тениска и без чорапи на краката.
Наздраве!
Коментар
-
302 лева малко ли е ?
Сметките у нас за цял месец за топла вода,ток,парно ,са не повече от 150 лева,тотал.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако някой ти плаща да пишеш глупости и да се излагаш - донякъде бих те разбрал...
Ама да ги пишеш съзнателно?!?
Ще чакаш ти 30+ год. едно нещо да си възстанови (при това само номиналната) стойност!
p.s. Подозирам, че даже не разбираш, че това дето си качил за йените работи в твой ущърб.
Както е видно е доволен от действията и решенията си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако някой ти плаща да пишеш глупости и да се излагаш - донякъде бих те разбрал...
Ще чакаш ти 30+ год. едно нещо да си възстанови (при това само номиналната) стойност!
p.s. Подозирам, че даже не разбираш, че това дето си качил за йените работи в твой ущърб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеДобре е че показваш колко добро убежище са имотите дългосрочно дори купени на върха на истински балон. :-)
Value of 1990 Japanese Yen today
¥100 in 1990
¥112.51 in 2022
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар