IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Пари за семки, 20 евро на месец като се разхвърлят разходите.
    Е, за теб са за семки, за мен са за клечки за зъби. Но за Евго е свята пара - цел наем и половина.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ако е на лизинг не може
      Ми ше шари тогава. И за сервиз където те определят.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ше я кара без каско.
        Ако е на лизинг не може

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Дж. Грантъм: Подобни скокове в петрола винаги са водили до рецесии

07 Април 2022 14:00
          Гледай ко стаа...
          излезе ми на първата страница на сайта и леко се шокирах....
          https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64936066432806

Коментар

Че и нова кола да имаш пак имаш разходи. И то по обслужване, да не мислиш че е безплатно. Я иди на редовен чек или смяна на масло да видиш кви пари се дават. А със старата и монтьорите е още по-вътрешно. Наливаш и си караш...до следващия път който може да е утре.
            Пари за семки, 20 евро на месец като се разхвърлят разходите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Аз съм от втория тип. Нещо на което цената му пада стремглаво /колата/, не си заслужава да дам цял годишен доход. И двете ми коли са под месечния ми.
              А кои са ти другите недвижими собствености?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Той само каското като чуе и ще му стане зле
                Ше я кара без каско.

Коментар

Че и нова кола да имаш пак имаш разходи. И то по обслужване, да не мислиш че е безплатно. Я иди на редовен чек или смяна на масло да видиш кви пари се дават. А със старата и монтьорите е още по-вътрешно. Наливаш и си караш...до следващия път който може да е утре.
                  Той само каското като чуе и ще му стане зле

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз нямам моя кола, но мисля да си купя някой ден.

Много разправия е с монтьори, има разходи по нея, но иначе прави хубаво впечатление - да видя млад човек в хубав автомобил/ не е задължително да е нов.

Иначе мисля, че много младежи дават пари за цигари и алкохол, дават за бензин, за телефони, за дрехи и други джунджурии, но не държат на образованието си и не инвестират в апартаменти.

Коментар

• Вижте какво продават хората за под 1000 евро:

https://ues.bg/bg/bgr/offers/sales/b...eto/house/7352

Тук са изляти много пари..

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                        Парите горят, влагат ги в имоти

Официалната инфлация вече достигна 10%, а прогнозите са, че цените ще продължат да растат, включително и на строителните материали. Същевременно банките сложиха такси за съхранение на по-големи суми от страна на клиентите.

https://trud.bg/%D1%81%D0%BE%D0%B1%D...0%D0%BB%D0%B2/

Дж. Грантъм: Подобни скокове в петрола винаги са водили до рецесии

07 Април 2022 14:00
                        Last edited by RUBLA; 07.04.2022, 18:59. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• Парите горят, влагат ги в имоти

Официалната инфлация вече достигна 10%, а прогнозите са, че цените ще продължат да растат, включително и на строителните материали. Същевременно банките сложиха такси за съхранение на по-големи суми от страна на клиентите.

https://trud.bg/%D1%81%D0%BE%D0%B1%D...0%D0%BB%D0%B2/

Коментар

• https://www.investor.bg/novini/130/a...comment-newest
                            Лигата на централните банкери се изправя срещу инфлацията !

ДА СЕ ГОТВЯТ ДЛЪЖНИЦИТЕ -ВСИЧКИ С КРЕДИТИ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Много/малко - няма никакво значение, щом са изкарани с честен и почтен труд!

И все пак ми е трудно да разбера тези две категории хора:
                              - имат кола по-скъпа от двустаен, а живеят под наем;
                              - имат няколко апартамента, а колата им е по-евтина от паркомясто!

Има нещо сбъркано в тези два типа хора. Не мислиш ли?
                              Аз до скоро бях в първата категория. Първо не разбирам защо в България често се води дискусията или кола или апартамент. Ако имаш дори минимално грамотен бюджет / доход би трябвало да имаш пари и за двете от гледна точка на лични средства тоест поне в софия трябва да имаш пари в бюджета си както за жилище било то наем или ипотека така и за нова кола било спестяване за покупка на нова или вноска на лизинг. В този ред на мисли ясно че в страната доходите са ниски и се води тази дискусия тоя сега що си купи толкова скъпа кола като живее под наем. Или защо колата ти е по-евтина от паркомясто. И двете показват личен избор примерно аз не разбирам хората дето доброволно си купуват Андройд телефони. Ама това е полужението. Беден народ.

http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Гледай в София още, само теории има там
                                че нали темата е за София къде да гледам ?
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X