If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че и нова кола да имаш пак имаш разходи. И то по обслужване, да не мислиш че е безплатно. Я иди на редовен чек или смяна на масло да видиш кви пари се дават. А със старата и монтьорите е още по-вътрешно. Наливаш и си караш...до следващия път който може да е утре.
Пари за семки, 20 евро на месец като се разхвърлят разходите.
Че и нова кола да имаш пак имаш разходи. И то по обслужване, да не мислиш че е безплатно. Я иди на редовен чек или смяна на масло да видиш кви пари се дават. А със старата и монтьорите е още по-вътрешно. Наливаш и си караш...до следващия път който може да е утре.
И аз нямам моя кола, но мисля да си купя някой ден.
Много разправия е с монтьори, има разходи по нея, но иначе прави хубаво впечатление - да видя млад човек в хубав автомобил/ не е задължително да е нов.
Иначе мисля, че много младежи дават пари за цигари и алкохол, дават за бензин, за телефони, за дрехи и други джунджурии, но не държат на образованието си и не инвестират в апартаменти.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Официалната инфлация вече достигна 10%, а прогнозите са, че цените ще продължат да растат, включително и на строителните материали. Същевременно банките сложиха такси за съхранение на по-големи суми от страна на клиентите.
Официалната инфлация вече достигна 10%, а прогнозите са, че цените ще продължат да растат, включително и на строителните материали. Същевременно банките сложиха такси за съхранение на по-големи суми от страна на клиентите.
Много/малко - няма никакво значение, щом са изкарани с честен и почтен труд!
И все пак ми е трудно да разбера тези две категории хора:
- имат кола по-скъпа от двустаен, а живеят под наем;
- имат няколко апартамента, а колата им е по-евтина от паркомясто!
Има нещо сбъркано в тези два типа хора. Не мислиш ли?
Аз до скоро бях в първата категория. Първо не разбирам защо в България често се води дискусията или кола или апартамент. Ако имаш дори минимално грамотен бюджет / доход би трябвало да имаш пари и за двете от гледна точка на лични средства тоест поне в софия трябва да имаш пари в бюджета си както за жилище било то наем или ипотека така и за нова кола било спестяване за покупка на нова или вноска на лизинг. В този ред на мисли ясно че в страната доходите са ниски и се води тази дискусия тоя сега що си купи толкова скъпа кола като живее под наем. Или защо колата ти е по-евтина от паркомясто. И двете показват личен избор примерно аз не разбирам хората дето доброволно си купуват Андройд телефони. Ама това е полужението. Беден народ.
Коментар