Бизнес моделът на инфлуенсърите е да вземат реални долари в замяна на популяризиране на виртуални пари. В един момент на ютубъри се предлагаха 30 000 долара, за да популяризират инвестиции, свързани с крипто. Но тези долари пресъхват, тъй като търговията на борсите намалява, а финансирането на стартиращи компании изчезва. Дори Coinbase Global Inc. с пазарна капитализация от над 12 млрд. долара намали таксите за афилиейт маркетинг, според Business Insider.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
За кво говориме?за заключена лихва за 5 години,или за фиксирана към 3 месечен юрибор?
. Ако е към юрибор,то с радост ще ти дадат такъв заем,после ти си троши главата,като юрибора отлети в небесата....
. Заключена лихва на 3 процента в момента няма ЦИВИЛИЗОВАНА БАНКА,КОЯТО ДА ТИ ДАДЕ.
или те хитреят по някое начин.....или тва е банка самоубиец,готова да поеме на свой гръб риска.......ше ти кажа и защо,въпреки,че още е ТАЙНА....
таман от 2 месеца насам,дериватив маркета на евро банките е КОЛАБИРАЛ.
едно от нещата ,за което той служи, е точно такъв хедж.
. тва са интрест рейт суапове,които се "произвеждат" от "батковците" като юбс и голдмън сакс и преподават на "децата" като раийфазен, във вид на застраховки, ,позволяващи им да хедват риска от промяна в лихвите.
Че дори и преди 2 месеца,когато този маркет все още СЪЩЕСТВУВАШЕ....беше еволюирал едва до 4 годишни суапове....за по дълъг период нямаше ликвидност,която да позволи на евро банка да си купи застраховка.
Ако някъде из европата е имало банка,която си е направила удоволствието да раздава заключени лихви НАД 4 ГОДИНИ.....че да направи повече пари на акционерите си.......сега не само акционерите ще се "ДЕКАПИТАЛИЗИРАТ" ами и ЕЦБту ще трябва да понапечата някой друг милиярд,че такива банки да продължат да съществуват.....
. Нали ви казвах,че ЕЦБту още не могат да вземат решение дали да се насерат,или да се осерат.......
. Кво си мислиш?че се шегувам?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеТоку що получих мейл от една от банките в които ми се превеждат част от наемите с предложение за ипотечен кредит с ГПР 2,99 фиксиран за пет години. Никога не съм взимала каквито и да са кредити от тях, а и никога не съм искала такива, но се замислих с колко ще вдигат лихвите след като ми предлагат кредит фиксиран за пет години на 2.99. Лоша работа ако ме питате.
. Ако е към юрибор,то с радост ще ти дадат такъв заем,после ти си троши главата,като юрибора отлети в небесата....
. Заключена лихва на 3 процента в момента няма ЦИВИЛИЗОВАНА БАНКА,КОЯТО ДА ТИ ДАДЕ.
или те хитреят по някое начин.....или тва е банка самоубиец,готова да поеме на свой гръб риска.......ше ти кажа и защо,въпреки,че още е ТАЙНА....
таман от 2 месеца насам,дериватив маркета на евро банките е КОЛАБИРАЛ.
едно от нещата ,за което той служи, е точно такъв хедж.
. тва са интрест рейт суапове,които се "произвеждат" от "батковците" като юбс и голдмън сакс и преподават на "децата" като раийфазен, във вид на застраховки, ,позволяващи им да хедват риска от промяна в лихвите.
Че дори и преди 2 месеца,когато този маркет все още СЪЩЕСТВУВАШЕ....беше еволюирал едва до 4 годишни суапове....за по дълъг период нямаше ликвидност,която да позволи на евро банка да си купи застраховка.
Ако някъде из европата е имало банка,която си е направила удоволствието да раздава заключени лихви НАД 4 ГОДИНИ.....че да направи повече пари на акционерите си.......сега не само акционерите ще се "ДЕКАПИТАЛИЗИРАТ" ами и ЕЦБту ще трябва да понапечата някой друг милиярд,че такива банки да продължат да съществуват.....
. Нали ви казвах,че ЕЦБту още не могат да вземат решение дали да се насерат,или да се осерат.......
. Кво си мислиш?че се шегувам?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Според мен ЕЦБ,то ще вдигнат лихвите директно с 0,5% от Юли ...само стой и гледай утре ще излезнат данните за цялата инфлация на ЕС ,послдените дни испанската и френската сочат само едно -неприемливо висока и устойчива
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Коментар
� -
Обратното ,гледат да закопчаят още хора с тези условия за да могат да имат още ипотеки които да им носят доход ,това е последния влак с ниски лихви по заемите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ама, чакай сега ,хората ми предлагат фиксирана лихва за пет години на 2.99 . Представи си ,че взема да използвам предложението им и да ми дадат такъв заем, че те не могат да ми пипнат лихвата докато не минат тези години, а пък аз от своя страна мога да изплатя целия кредит за пет години. Обаче се замислям след като днес ми се предлага такъв заем с колко ще се качват лихвите през тези години ? Изглежда банките се подготвят за поне още пет години ниски лихви.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Аз получавам писма на хартия с минус 0.4% постоянно, е и?Кат идеш да сключваш, ще те изпраскат с едни 6-7% щото си много "благонадеждна" и догодина 12% да се наредиш до слатинския и камиларя в А-група лузъри
Реша ли да взимам кредит ,аз няма да го взема от българска банка ама давам този пример конкретно за българските кредитополучатели.
Коментар
� -
Ха ха ха ,добре де ти сега в момента сериозна ли си или нещо се бъзикаш ?
Има два варианта или да си сериозна ,което е проблем или нарочно да се правиш че не си в час ?
Банката ти предлага кредит за да може да те закопчае така да се каже и през кредита за периода в който ще се изплаща да печели от теб,лихвата ще е фиксирана само за 5 години ,банката ще печели не само от лихвата ,тя ще те съблече през такси,комисионни,ГПР,та и още не знам колко си пари под формата на свързани с кредита услуги ,лихвата е плаваща ,в момента в развитите страни нивата на лихвите от 3% се водят високи а те катерят още нагоре .
Изгодни лихви са лихви от порядъка на 1-1,5%/и то фиксирани за целия период на кртедита ,а тук говорим за вдигане на лихвите от тези нива 3% нагоре ,тепърва ще се вдигат .
Ниската лихва не прави сделката изгодна ,ако запончеш да си смяташ добре покупката на имота ,със цената и лихвата ще видиш че за теб е по изгодно да купиш имота при по ниска цена и по виска лихва ,а не сега когато банката те прилъгва
Банката не я вълнува че ще ти фиркисра лихвата за едни 5 години ,защото знае че през целия период лихвите ще се вдигат и падат и усреднено тя ще вземе много повече пари от тази така наречена залъгалка в момента ,която ти пробутва
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеТоку що получих мейл от една от банките в които ми се превеждат част от наемите с предложение за ипотечен кредит с ГПР 2,99 фиксиран за пет години. Никога не съм взимала каквито и да са кредити от тях, а и никога не съм искала такива, но се замислих с колко ще вдигат лихвите след като ми предлагат кредит фиксиран за пет години на 2.99. Лоша работа ако ме питате.Кат идеш да сключваш, ще те изпраскат с едни 6-7% щото си много "благонадеждна" и догодина 12% да се наредиш до слатинския и камиларя в А-група лузъри
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеТоку що получих мейл от една от банките в които ми се превеждат част от наемите с предложение за ипотечен кредит с ГПР 2,99 фиксиран за пет години. Никога не съм взимала каквито и да са кредити от тях, а и никога не съм искала такива, но се замислих с колко ще вдигат лихвите след като ми предлагат кредит фиксиран за пет години на 2.99. Лоша работа ако ме питате.
Има два варианта или да си сериозна ,което е проблем или нарочно да се правиш че не си в час ?
Банката ти предлага кредит за да може да те закопчае така да се каже и през кредита за периода в който ще се изплаща да печели от теб,лихвата ще е фиксирана само за 5 години ,банката ще печели не само от лихвата ,тя ще те съблече през такси,комисионни,ГПР,та и още не знам колко си пари под формата на свързани с кредита услуги ,лихвата е плаваща ,в момента в развитите страни нивата на лихвите от 3% се водят високи а те катерят още нагоре .
Изгодни лихви са лихви от порядъка на 1-1,5%/и то фиксирани за целия период на кртедита ,а тук говорим за вдигане на лихвите от тези нива 3% нагоре ,тепърва ще се вдигат .
Ниската лихва не прави сделката изгодна ,ако запончеш да си смяташ добре покупката на имота ,със цената и лихвата ще видиш че за теб е по изгодно да купиш имота при по ниска цена и по виска лихва ,а не сега когато банката те прилъгва
Банката не я вълнува че ще ти фиркисра лихвата за едни 5 години ,защото знае че през целия период лихвите ще се вдигат и падат и усреднено тя ще вземе много повече пари от тази така наречена залъгалка в момента ,която ти пробутва
Коментар
� -
Коментар
� -
Току що получих мейл от една от банките в които ми се превеждат част от наемите с предложение за ипотечен кредит с ГПР 2,99 фиксиран за пет години. Никога не съм взимала каквито и да са кредити от тях, а и никога не съм искала такива, но се замислих с колко ще вдигат лихвите след като ми предлагат кредит фиксиран за пет години на 2.99. Лоша работа ако ме питате.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...home_NaiNovoto
Ей ги топ инвеститорите как работят
Шефът на служба "Земеделие" в Петрич и още 7 души са арестувани за злоупотреби
Началникът на общинската служба "Земеделие", други служители на общинската служба, техни роднини и приближени от години неправомерно са получавали и управлявали пари под формата на субсидии, предоставяни на България от фондовете на Европейския съюз, както и са печелили проекти по оперативни програми. Всяка година те прогресивно са увеличавали декларираните площи и животни, като респективно се увеличават и сумите, които са получавали под формата на субсидии.
Установено е, че ръководителят на служба "Земеделие" и неговият брат са успели да усвоят чрез нотариални актове имоти с площ над 40 хил. декара. Установено е също, че само двама от престъпната група, са получили за последните 5 години над 600 хил. лева.
Иззети са и 7 леки и товарни автомобили, направени са претърсвания на 6 адреса, иззети са мобилни телефони и СИМ карти, заявления за кандидатстване по оперативни програми, множество идентификатори за животни (ушни марки).Last edited by Laconic; 30.06.2022, 16:35.
Коментар
�
Коментар