Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Каква е тази свободна лихва? Променлива ли имате предвид?
Щото много се хвалеше как е била фиксирана за 10 години, ама след това не е...Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.04.2022, 18:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като сменим сим картите със договори за кредит и разни други мизерии ,говориш за себе си ,но все пак не се се притеснявай ,наясно сме с това .
Тоя крадец какво е спечелил от това че някакви си хора са говорили и не са си платили сметките ?
Нали използващ думата крадец или не си наясно със значението и ?
Този дето краде ,взима нещо или получава пари ,та те питам по темата какво е спечелил лично той от всичко дето си написала по горе ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ето малко помощ от мен - става въпрос за МОЛ на Стамболийски. Крадецът е уличен от работодателя си (А1), че многократно е сключвал по 5 фиктивни договори на името безработни шведи. Реално сим картите са ползвани от друг без да плаща, а после мобилния оператор пие по една студена вода. Доказано е, че тази схема е прилагана години в нарушение на вътрешната "Процедура за предотвратяване на измами“. Следва уволнение, съд и присъда.
Тоя крадец какво е спечелил от това че някакви си хора са говорили и не са си платили сметките ?
Нали използващ думата крадец или не си наясно със значението и ?
Този дето краде ,взима нещо или получава пари ,та те питам по темата какво е спечелил лично той от всичко дето си написала по горе ?
Last edited by nkavrakov1982; 27.04.2022, 17:53.
Коментар
-
Оня ден получих бюджета за наемане на ИТ кадри в една фирма,що годе известна 3000 -4000 нето бяха парите за програмисти.
Толкова ли ня можа да се намери някой да изтипоса Бонка в коя банка работи и коя е.
Вечно дразни и се прави на интересна.
Хайде стегнете се малко и и изкарайте чаршафите както се казва.
Да не се крие тази мишка.
Вижте я от къде пише,къде е локацията през дена.
Просто и разбийте анонимността .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Питах сериозно, за каква "свободна лихва" става въпрос?
Коментар
-
Щом променливите лихви станаха свободни нищо добро не ни очаква
Коментар
-
Каква е тази свободна лихва? Променлива ли имате предвид?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Успокоявай се с това. Вече всичките ми познати които са тук в твоята сфера са 5-цифрени при тва имам предвид тези дето не са станали големи шефчета, а са примерно стаф, архитекти . Един стана директор. След месец си купи кола за 200К....Не знам колко зима. Не смея да питам...., а ти може и да изплатиш хана след 10 години, ако можеш да си плащаш свободната лихва :-)
Коментар
-
Чух се с приятел -работи в английска фирма която прави залагания в България -той е трейдър там -Заплатите няма да им ги пипат до края на годината ,дори ваучерите за храна не са им увеличили ,стоят си на 60 лева -има само едно увечлиение от 120 лева от миналата година .
Сестра му е в Америка -там лихвите по ипотеките се очаквало да стигнат до 8-9% като стойности .
Относно ремонтите ми каза че майстора му се похвалил че като се прибирал сядал и ей така сам си смятал с колко да натовари всеки желаещ за ремонт-дори не правел калкулации ами на око преценявал кой колко е готов да плати и му тряскал цени без никаква сметка
Така че умната с изхвърлянето когато плащате за ремонти -кризата е наложителна повече от всякога .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
т.е. за да си господин някой, трябва да си закопаш парите в имот ли?
Ми тоя в Мюнхен още първата година ще купи кеш имот някъде ваканционно, ти кога? Никога Тоя може да лети до София за 1 час всеки петък вечер и да се връща в понеделник сутрин за работа, а ти? Не можеш. Тоя може да работи 5 години и със спестяванията да живее до пенсионна възраст в Гърция на плажа, а после на социалната пенсия доживот - а ти кога? Никога.
Той е никой, ти си някой. Той е по-голям от теб
- 1 like
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...-kursa-na-etsb
Банките в Южна Европа се изправят срещу нови рискове след вдигането на лихвите
Банките и икономиките на Южна Европа вероятно ще срещнат повече трудности при предстоящото повишение на лихвите на ЕЦБ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Така беше и 2008ма ,неможеш да намериш майстор ! После питаха къде серат гладните ....
През 2008 г. за една баня изгоних 2-ма майстори - първият некадърен, а вторият искаше да ми таксува всички операции до готово и да вземе двойно. Третият ми я направи хубаво и след 11г ми направи и втора баня в друг апартамент, дори по-скъпа и по-луксозна.
Но летния сезон винаги е натоварен и те си имат график и правят номера и може да чакаш 2-3 месеца, докато ти дойде ред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кой говори за имот? Говорим къде и как можеш да живееш с 7500 евра бруто.
Точно в София 7500 евра бруто през крив макарон, я има 20-30 човека да ги докопат като заплата в бранша, я не. И какво получават - инфраструктурата на Сомалия на цената на Мюнхен. Писах и не се шегувам - в немско е достатъчно 5 години да си дава зора човек, за да векува в една Гърция на плажа примерно. И не е нужно да е в топ заплатите въобще, средна заплата му стига даже - стига да седи настрана от източните Бундесланди.
ПП: мое да си бръмчиш на тема "хан" колкото си искаш, дотук ме изкарва стабилно на плюс 50хил евра годишно само от капиталова, за щракане с пръсти на гърба на банката (и Лефчо с депозитите си на нулеви лихви) ми стига.
Коментар
Коментар