Европейската централна банка (ЕЦБ) заема нисък старт за ястребов* полет. В сряда гуверньорът Кристин Лагард заяви, че лихвите може да бъдат повишени това лято, тъй като "задачата на ЕЦБ е ценовата стабилност", пише германското издание Wirtschaftswoche.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Ами ти с какво се занимаваш, освен да даваш погрешни прогнози, как имотите ще се сринат, и така вече 10 години пророк Ники, все едно и също си бае.
Остави ме мен,я виж днес какви изказвания е имало официално.
Бързат,бързат вече от 2023 година отидохме на лятото на 2022 година и вече се надпреварват само до края на годината ден след ден прогнозите за броя увеличения се множат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
Когато има сериозни форуми хотелите в локацията , в която ще се проведе завишават цените. Наблюдение от първа линия.
ПП което неозначава , че извън времето на тези форуми са безплатни.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
Имал съм настаняване в Wave , към него момент найстина е добър хотела, но мястото , на което се намира е …..
Това, което видях обаче беше, че половината от настанените към онзи момент бяха румънци, вероятно повече от половината дори.
ПП До колкото имам информация този хотел е на собственици от турция, мисля че и мениджмънта е от там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles
Не е заради прекрасния плаж и море, това е сигурно. По-скоро е за ядене и пиене в лъскав хотел с висока ограда.
Имал съм настаняване в Wave , към него момент найстина е добър хотела, но мястото , на което се намира е …..
Това, което видях обаче беше, че половината от настанените към онзи момент бяха румънци, вероятно повече от половината дори.
ПП До колкото имам информация този хотел е на собственици от турция, мисля че и мениджмънта е от там.Last edited by manyyy; 27.04.2022, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Бай Пеше тука са само милионери,Бонка и тя е милионерка ,ако си забелязал само се причислява за част от елита За нея останалите сме нисши същества.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
8 нощувки в Австрия, не столицата - 1620 € . Платил съм ги вече. И това не е избор туризъм, а venue на сериозен форум. Ако щеш.
Когато има сериозни форуми хотелите в локацията , в която ще се проведе завишават цените. Наблюдение от първа линия.
ПП което неозначава , че извън времето на тези форуми са безплатни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Бай Пеше тука са само милионери,Бонка и тя е милионерка ,ако си забелязал само се причислява за част от елита За нея останалите сме нисши същества.
70 кв в Манастирски, една Бмв 7 мица (базова) и от мельонер ставаш джанго зе.
Ей (краднато от ваш пост) : https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65012358765497
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Очаквах Бонка да започне да спори с мен относно лихвите, вместо това само заяждания и пълно мълчание по темата. Личи си, че е напълно отчаяна женицата, злобата и простотията и вземат превес над всичко останало.
На нея най големия и коз е анонимността,ако си забелязал става най злобна когато се заговори за това с какво се занимава.
Изтипосаш ли я с това инфо за дейността и мястото ,ще се срине от злоба.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
3x30=90 познати с доходи над 15к.
На песимиста пък всичките му познати са все над 10к (петцифрени), при това все обикновени архитекти (+1 директор с кола за 200к)..
Абе вие България я изкарахте страната на неограничените възможности, те сумарно доходите само на познатите ви ще излезят повече от БВП-то на държавата май.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕй ги "фалиралите" хотели с нощувки по 1100 лв на ден. Засега има места.
https://www.vayabeachresort.com/bg/about-the-resort
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7ylwcw&f1=1.
Има и още по 5000€ квадратя па со миФка блок ли как се води за 200лв, диванче за 500лв ПРИ ТОВА чистак бърсак. Детска миФка в банята.
Ау и баламатум в куфнята, и над пералнята турили баламатум вместо плот да се не цапаLast edited by bota156; 27.04.2022, 20:26.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ей ги "фалиралите" хотели с нощувки по 1100 лв на ден. Засега има места.
https://www.vayabeachresort.com/bg/about-the-resort
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Интересен феномен, май българите ще се окажем единствената нация, забогатяла от Ковид-а. Това нещо явно е убягнало на световните медии, трябва да се навакса пропуснатото.
ПС: Глупостите ти искрено ме забавляват, но нещо почнаха да стават твърде много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Цялата тема е за имоти, я се огледай малко - ти къде мислиш че се намираш бре
Точно в София 7500 евра бруто през крив макарон, я има 20-30 човека да ги докопат като заплата в бранша, я не. И какво получават - инфраструктурата на Сомалия на цената на Мюнхен. Писах и не се шегувам - в немско е достатъчно 5 години да си дава зора човек, за да векува в една Гърция на плажа примерно. И не е нужно да е в топ заплатите въобще, средна заплата му стига даже - стига да седи настрана от източните Бундесланди.
ПП: мое да си бръмчиш на тема "хан" колкото си искаш, дотук ме изкарва стабилно на плюс 50хил евра годишно само от капиталова, за щракане с пръсти на гърба на банката (и Лефчо с депозитите си на нулеви лихви) ми стига.
И да, с 13 години работа в три държави, най-дълго в една обаче мога да векувам в Гърция и едно от твоите шуменчета да издържам...почти като от Мюнхен.
А специално за теб ще пиша какво ще ковна скоро. И защо. Ма ти ги не чуваш нещата, та за какво ли да те светкам.Last edited by bulgarian lev; 27.04.2022, 19:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ам не си далече от истината. Ако не е така, откъде мислиш са тез строежи тва без пари ли става? Откъде са тези 100 млрд в банките, отделно още толкоз под дюшеците? Откъде са тези задрсъствания след час пик? Защо няма място в най-скъпите заведени и хотели? Бвп за 2020 е 120 млрд. неофициално 220 млрд. Ако си в бг иди в някой хипермаркет и виш колко плащат в кеш и колко (ако изобщо видиш такива) с карта.
Нз дали Бг е страната на неограничените възможности, но народа след ковида забогатя много и това най-ясно си личи от колосалното строителство.
ПС: Глупостите ти искрено ме забавляват, но нещо почнаха да стават твърде много.
- 1 like
Коментар
Коментар