IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Обратното ,гледат да закопчаят още хора с тези условия за да могат да имат още ипотеки които да им носят доход ,това е последния влак с ниски лихви по заемите
    И ще знаеш ,че ще успеят с тези предложения

Коментар

• Тия съвсем се накокошиниха!

Да не почнат пак да обявяват цените на имотите в долари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Ама, чакай сега ,хората ми предлагат фиксирана лихва за пет години на 2.99 . Представи си ,че взема да използвам предложението им и да ми дадат такъв заем, че те не могат да ми пипнат лихвата докато не минат тези години, а пък аз от своя страна мога да изплатя целия кредит за пет години. Обаче се замислям след като днес ми се предлага такъв заем с колко ще се качват лихвите през тези години ? Изглежда банките се подготвят за поне още пет години ниски лихви.
        Обратното ,гледат да закопчаят още хора с тези условия за да могат да имат още ипотеки които да им носят доход ,това е последния влак с ниски лихви по заемите

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Аз получавам писма на хартия с минус 0.4% постоянно, е и? Кат идеш да сключваш, ще те изпраскат с едни 6-7% щото си много "благонадеждна" и догодина 12% да се наредиш до слатинския и камиларя в А-група лузъри
          Крети, аз имам много свободни средства все още и нямам нужда от кредит. Нали не си мислиш, че само на мен са ми пратили това писмо, ами не ,изпратили са го на маса народ и на някой от тях наистина ще дадат кредит с фиксирана лихва за пет години на 2.99 %
          Реша ли да взимам кредит ,аз няма да го взема от българска банка ама давам този пример конкретно за българските кредитополучатели.

Коментар

Ха ха ха ,добре де ти сега в момента сериозна ли си или нещо се бъзикаш ?
            Има два варианта или да си сериозна ,което е проблем или нарочно да се правиш че не си в час ?
            Банката ти предлага кредит за да може да те закопчае така да се каже и през кредита за периода в който ще се изплаща да печели от теб,лихвата ще е фиксирана само за 5 години ,банката ще печели не само от лихвата ,тя ще те съблече през такси,комисионни,ГПР,та и още не знам колко си пари под формата на свързани с кредита услуги ,лихвата е плаваща ,в момента в развитите страни нивата на лихвите от 3% се водят високи а те катерят още нагоре .
            Изгодни лихви са лихви от порядъка на 1-1,5%/и то фиксирани за целия период на кртедита ,а тук говорим за вдигане на лихвите от тези нива 3% нагоре ,тепърва ще се вдигат .
            Ниската лихва не прави сделката изгодна ,ако запончеш да си смяташ добре покупката на имота ,със цената и лихвата ще видиш че за теб е по изгодно да купиш имота при по ниска цена и по виска лихва ,а не сега когато банката те прилъгва
            Банката не я вълнува че ще ти фиркисра лихвата за едни 5 години ,защото знае че през целия период лихвите ще се вдигат и падат и усреднено тя ще вземе много повече пари от тази така наречена залъгалка в момента ,която ти пробутва
            Ама, чакай сега ,хората ми предлагат фиксирана лихва за пет години на 2.99 . Представи си ,че взема да използвам предложението им и да ми дадат такъв заем, че те не могат да ми пипнат лихвата докато не минат тези години, а пък аз от своя страна мога да изплатя целия кредит за пет години. Обаче се замислям след като днес ми се предлага такъв заем с колко ще се качват лихвите през тези години ? Изглежда банките се подготвят за поне още пет години ниски лихви.

Коментар

Току що получих мейл от една от банките в които ми се превеждат част от наемите с предложение за ипотечен кредит с ГПР 2,99 фиксиран за пет години. Никога не съм взимала каквито и да са кредити от тях, а и никога не съм искала такива, но се замислих с колко ще вдигат лихвите след като ми предлагат кредит фиксиран за пет години на 2.99. Лоша работа ако ме питате.
              Аз получавам писма на хартия с минус 0.4% постоянно, е и? Кат идеш да сключваш, ще те изпраскат с едни 6-7% щото си много "благонадеждна" и догодина 12% да се наредиш до слатинския и камиларя в А-група лузъри

Коментар

Току що получих мейл от една от банките в които ми се превеждат част от наемите с предложение за ипотечен кредит с ГПР 2,99 фиксиран за пет години. Никога не съм взимала каквито и да са кредити от тях, а и никога не съм искала такива, но се замислих с колко ще вдигат лихвите след като ми предлагат кредит фиксиран за пет години на 2.99. Лоша работа ако ме питате.
                Ха ха ха ,добре де ти сега в момента сериозна ли си или нещо се бъзикаш ?
                Има два варианта или да си сериозна ,което е проблем или нарочно да се правиш че не си в час ?
                Банката ти предлага кредит за да може да те закопчае така да се каже и през кредита за периода в който ще се изплаща да печели от теб,лихвата ще е фиксирана само за 5 години ,банката ще печели не само от лихвата ,тя ще те съблече през такси,комисионни,ГПР,та и още не знам колко си пари под формата на свързани с кредита услуги ,лихвата е плаваща ,в момента в развитите страни нивата на лихвите от 3% се водят високи а те катерят още нагоре .
                Изгодни лихви са лихви от порядъка на 1-1,5%/и то фиксирани за целия период на кртедита ,а тук говорим за вдигане на лихвите от тези нива 3% нагоре ,тепърва ще се вдигат .
                Ниската лихва не прави сделката изгодна ,ако запончеш да си смяташ добре покупката на имота ,със цената и лихвата ще видиш че за теб е по изгодно да купиш имота при по ниска цена и по виска лихва ,а не сега когато банката те прилъгва
                Банката не я вълнува че ще ти фиркисра лихвата за едни 5 години ,защото знае че през целия период лихвите ще се вдигат и падат и усреднено тя ще вземе много повече пари от тази така наречена залъгалка в момента ,която ти пробутва

Коментар

На мен пък една банка ми писа, че съм много готин и ще ми пусне 30 годишен ипотечен креди с ГПР 1% за 10 години. Да скачам ли в офертата?

Коментар

• Току що получих мейл от една от банките в които ми се превеждат част от наемите с предложение за ипотечен кредит с ГПР 2,99 фиксиран за пет години. Никога не съм взимала каквито и да са кредити от тях, а и никога не съм искала такива, но се замислих с колко ще вдигат лихвите след като ми предлагат кредит фиксиран за пет години на 2.99. Лоша работа ако ме питате.

Коментар

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...home_NaiNovoto

Ей ги топ инвеститорите как работят
                      Шефът на служба "Земеделие" в Петрич и още 7 души са арестувани за злоупотреби

Началникът на общинската служба "Земеделие", други служители на общинската служба, техни роднини и приближени от години неправомерно са получавали и управлявали пари под формата на субсидии, предоставяни на България от фондовете на Европейския съюз, както и са печелили проекти по оперативни програми. Всяка година те прогресивно са увеличавали декларираните площи и животни, като респективно се увеличават и сумите, които са получавали под формата на субсидии.

Установено е, че ръководителят на служба "Земеделие" и неговият брат са успели да усвоят чрез нотариални актове имоти с площ над 40 хил. декара. Установено е също, че само двама от престъпната група, са получили за последните 5 години над 600 хил. лева.

Иззети са и 7 леки и товарни автомобили, направени са претърсвания на 6 адреса, иззети са мобилни телефони и СИМ карти, заявления за кандидатстване по оперативни програми, множество идентификатори за животни (ушни марки).
                      Средствата за имоти прогресивно започнаха да изчезват!
                      Last edited by Laconic; 30.06.2022, 16:35.

Коментар

• https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...home_NaiNovoto

Ей ги топ инвеститорите как работят
                        Шефът на служба "Земеделие" в Петрич и още 7 души са арестувани за злоупотреби

Началникът на общинската служба "Земеделие", други служители на общинската служба, техни роднини и приближени от години неправомерно са получавали и управлявали пари под формата на субсидии, предоставяни на България от фондовете на Европейския съюз, както и са печелили проекти по оперативни програми. Всяка година те прогресивно са увеличавали декларираните площи и животни, като респективно се увеличават и сумите, които са получавали под формата на субсидии.

Установено е, че ръководителят на служба "Земеделие" и неговият брат са успели да усвоят чрез нотариални актове имоти с площ над 40 хил. декара. Установено е също, че само двама от престъпната група, са получили за последните 5 години над 600 хил. лева.

Иззети са и 7 леки и товарни автомобили, направени са претърсвания на 6 адреса, иззети са мобилни телефони и СИМ карти, заявления за кандидатстване по оперативни програми, множество идентификатори за животни (ушни марки).

Коментар

• https://www.investor.bg/novini/130/a...heniia-355251/
                          И Швеция се включи в надпреварата с агресивни лихвени повишения

Ускоряването на инфлацията остави Шведската централна банка без избор

Рискът от вкореняването на инфлацията в определянето на цените и заплатите нарасна", написаха от регулатора в свое изявление, като допълват, че предстоят още покачвания на цената на кредитите.

Цента на кредита и парите само ще расте !

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

дойдоха някакви скъсаняци, дето не могат да оцеляват там с пенсиите си.
                            хванаха няколко пенсионера, че блудстват с малолетни циганета по селата и те изведнъж разбраха, че не става точно така.
                            а самите скъсаняци пенсионери гледат от високо на местните и после ревът, че никой не искал да им помага за тенк ю.
                            Горе долу е така, както го описваш,

При нас идват по-изпаднали чужденци, работническа класа или пияници. Те не са свикнали с нашите условия.

В българските села нито има здравни грижи, нито майстори, нито нормални магазини и има езикова бариера. Отделно чужденците са стиснати, едно кафе не черпят.

Чувал съм, че в Добричките села имало повече англичани и се чувствали добре и се интегрирали с местното население. Една преподавателка по английски (баба) им помагала на битово ниво.

Аз пък винаги съм искал да живея в Лондон, да работя някъде в центъра и вечер да хапвам картофки и да пия бира в техните пъбове. And to roll in the hay with English gals like Brigitte Jones or Jenifer Ale (this type).

И знам много за езика и културата на Англия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Naematel Разгледай мнение
                              Най-индикативно за живота на село са англичаните които дойдоха да живеят така и избягаха с 200. С изключение на прекрасната природа всичко останало ни е на ниво 3ти свят.
                              дойдоха някакви скъсаняци, дето не могат да оцеляват там с пенсиите си.
                              хванаха няколко пенсионера, че блудстват с малолетни циганета по селата и те изведнъж разбраха, че не става точно така.
                              а самите скъсаняци пенсионери гледат от високо на местните и после ревът, че никой не искал да им помага за тенк ю.
                              препоръка е

Коментар

• Сега поглеждам. Европейските акции са на загуба за последните 5 години

Къде се губят всичките им напечатани пари на Европа? Никаква индустрия. Само тухли и богоизбрани фирмички. Това е плана за развитие.

Коментар

Working...
                                X