IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

С малки деца в чужбина нямам намерение да ходя.А в Равда има огромен аквапарк със забавления за децата.
    И както казах ядем основно българска храна.
    Калмари и октоподи си ги яжте вие.Аз си харесвам мешената скара и шопската салата.
    И какъв и е точно проблемът на чужбината? Че в Турция аквапаркът ти е В ХОТЕЛА! Не на гъзо на географията у къро.

пп абе не си ли дъртичък за малки деца?
    Last edited by BONI; 27.06.2023, 17:34.

Коментар

27-4 юли няма места, отделно има само 7 коментара. Дай друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Дай да видим, интересно ми е.
        https://www.booking.com/hotel/bg/sea...-beach.bg.html

Коментар

Банички.... мешана скара....разочароваш ме.
          Мешената скара не я заменям за нищо на света.
          А ще го преживея,че съм те разочаровал с избора на храна.

Коментар

Точно сега видях цените и има доста прилични за по 750-800 лв за 6 нощувки.
            Дай да видим, интересно ми е.

Коментар

С малки деца в чужбина нямам намерение да ходя.А в Равда има огромен аквапарк със забавления за децата.
              Калмари и октоподи си ги яжте вие.Аз си харесвам мешената скара.
              Банички.... мешана скара....разочароваш ме.

Коментар

Значи ти трябва апартамент. За 130 лв абсурд да намериш нещо. Цените тази год са 2х.
                Точно сега видях цените и има доста прилични за по 750-800 лв за 6 нощувки.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Там не са ли едни гадни малки и претъпкани плажчета, а отзад 50 реда хотели? Що мъчиш децата, заведи ги поне на Егейско море да видят какво е чиста вода, хубава храна.
                  Калмари и октоподи си ги яжте вие.Аз си харесвам мешената скара и шопската салата.
                  Last edited by Vergil1975; 27.06.2023, 17:12.

Коментар

От тия 4 човека две са деца.
                    И аз обикновено ходя на Равда.Пълно е с такива хотели или частни апартаменти за по 120-130 лв.
                    И както казах съм от простолюдието и ям банички ,кебапчета,скумрия ,готвено от обедното меню .
                    Значи ти трябва апартамент. За 130 лв абсурд да намериш нещо. Цените тази год са 2х.

Коментар

Защо е нужно на луксозни, знаеш ли какви страхотни и безкрайни плажове има в Гърция и Турция? Има и луксозни естествено, с глезотийки. И тук може да идеш на Аркутино, Дуранкулак, ама Равда!?
                      Като бях по-млад живях едно лято - плаж има много малко и е гаден, и на няколко стотин метра се излива водата от пречиствателната станция.
                      С две деца бих пробвал нещо като Китен или Приморско. Горе на север Крапец е хубаво но там много духа и водата е по-студена освен че е на майната си. А сега може да има и боклуци от взривения язовир. Преди 2 седмици бях във Варна и уж не изглеждаще по-зле от обикновенно водата но чух за някакви 2-3 крави че намерили умрели из черно море.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Баничка с яйрянче ,или боза ,ей какво се правиш че не знаеш за какво иде реч?
                        Остави хората сега ,я да те видя аз тебе с още две деца и жена ,да видим дали така широчко ще го даваш,едно семейство си има доста тежести да се издържа и да живее .
                        Това е възможно най-лошата закуска - трансмазнини, които се натрупват в кръвоносните съдове и водят до диабет и инфаркт. Сутрин виждам опашки пред баничарниците и поне 80% от хората са с наднорменно тегло.
                        Не е нужно да си богат, за да се храниш здравословно. Един банан е 1~2 лв.
                        Last edited by better; 27.06.2023, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ей вашите задници само на луксозни плажове ли се пекат ?
                          Защо е нужно на луксозни, знаеш ли какви страхотни и безкрайни плажове има в Гърция и Турция? Има и луксозни естествено, с глезотийки. И тук може да идеш на Аркутино, Дуранкулак, ама Равда!?

Коментар

Там не са ли едни гадни малки и претъпкани плажчета, а отзад 50 реда хотели? Що мъчиш децата, заведи ги поне на Егейско море да видят какво е чиста вода, хубава храна.
                            Ей вашите задници само на луксозни плажове ли се пекат ?

Коментар

https://www.investor.bg/a/539-banki-...agore-prez-may
                              Лихвите по кредитите тръгнаха нагоре през май !!

В сравнение с април намаляват обемите на отпуснатите от банките заеми за бизнеса в България, показват актуалните данни на БНБ

Коментар

От тия 4 човека две са деца.
                                И аз обикновено ходя на Равда.Пълно е с такива хотели или частни апартаменти за по 120-130 лв.
                                И както казах съм от простолюдието и ям банички ,кебапчета,скумрия ,готвено от обедното меню .

Коментар

X