Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Няма такова нещо. По приходи това най силния Юни в историята на слънчака. И какъв е този хотелиер който не е запълнил поне 60% от местата още през март-април. То и по цените си личи.
https://www.dnes.bg/stranata/2023/06...a-covid.574461това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
От цялата ни фирма на Бг морето ходят само задръстени провинциалисти ,останалите колеги по Гърция ,по Турция ,по Тунис,Албания ,Хърватска ,Сардиния ,да не продължавам ...смешна работа ,е вече с това наше море ,все едно сме по соца ,и като коне с капаци ,давай ,кой луд ще ходи там сега ?Ако някой наистина иска да отиде да ми се обади после имам връзки с шефовете на УНГ в Пирогов ,да не чака по опашки .
А специално Слънчев бряг е идеалното място за ергени заради нощния живот и,че е пълно със загорели мадами от цяла Европа .И за София се отнася същото.
Ако бях необвързан като вас с Джони точно Слънчака щеще да ми е топ дестинация .Като ви чете човек може да остане с впечатление, че сте някои пенсионери, които намират кусури на всичко.Last edited by Vergil1975; 27.06.2023, 12:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
По-скоро в инфекциозна ще ти трябват връзки. Бях веднъж преди години (имах малария) и избягах без изписване, не пожелавам и на най-големия си враг да му се налага да ходи там.
Потресаващи условия в Инфекциозната клиника към "Св. Марина" във Варна
Залата, в която поставят абокат на децата, е в COVID отделението
https://btvnovinite.bg/bulgaria/potr...vav-varna.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
По-скоро в инфекциозна ще ти трябват връзки. Бях веднъж преди години (имах малария) и избягах без изписване, не пожелавам и на най-големия си враг да му се налага да ходи там.
Коментар
-
Няма такова нещо. По приходи това най силния Юни в историята на слънчака. И какъв е този хотелиер който не е запълнил поне 60% от местата още през март-април. То и по цените си личи.
П.С още Март Април предупреждавах да не се връзвате на платени медийни публикации от сорта на "резервирайте сега, после ще поскъпне", който ме е послушал, сега може да отиде с 20-30% дискаунт, или да се пренасочи към по-качественни дестинации.
Коментар
-
От цялата ни фирма на Бг морето ходят само задръстени провинциалисти ,останалите колеги по Гърция ,по Турция ,по Тунис,Албания ,Хърватска ,Сардиния ,да не продължавам ...смешна работа ,е вече с това наше море ,все едно сме по соца ,и като коне с капаци ,давай ,кой луд ще ходи там сега ?Ако някой наистина иска да отиде да ми се обади после имам връзки с шефовете на УНГ в Пирогов ,да не чака по опашки .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не знам защо си втрещен. Преди да дойдеш в София, Манастирските ливади бяха на същото дередже. Сега като им изсипаха 2 камиона асфалт и засадиха 2 дръвчета, вече стана елитно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Курортът е полупразен, каза пред бТВ председателят на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Пламен Копчев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ай стига ве, втрещен съм! Само свинар може да живее тук! Каква е тая свинщина, честно казано аз такива села не съм виждал, а съм обиколил доста, а тва е столица на държава и то в ЕС!!!
Ето малко по-нататък. Ужааааасссс. Тук без пари не бих живял.
https://www.google.com/maps/@42.6390...8192?entry=ttu
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеПразни хотели в Слънчев бряг, туристите бягат заради времето, войната и слуховете, твърди хотелиер
https://www.flagman.bg/article/296502
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Така де , ама кой пуска тука бота или ти ?! По 1000 съобщения на ден , що ?
Враговете на народа !
Коментар
-
в повечето търсачки вече има изкуствен интелект и в Гугъл ти изкарва автоматично линкове от цял свят свързани с имотите ,и ценовите движения на лихви,кредити и т.н.
Ако няколко пъти само прочетеш две ,три статии после търсачката ти вади само това с един refresh
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСпрямо година по-рано в четири от шестте големи града на страната се наблюдава двуцифрен ръст на цените.
https://dbr.bg/5811
Мале, мале, как ще се живее сега, а някои ЗАБЛУДЕНИ ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ камилчета пишеха, че имало спад от есента на 22-ра...то ще дойде идната есен, а само ръстове на хоризонта кобалтово сив....
Коментар
Коментар