Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
А това е с днешната дата ...
Ти даже не знаеш сигурно че Майкрософт разработва виртуални машини които ще анулират изобщо нуждата от физическия компютър...от най голямата щайга де връзваш в облака и си бачкаш
Обаче аз си мисля, че ако познатите на Бонвиан1 наистина уволнят всичките си ИТ след 2-5г и ги заместят с ИИ, макс 1 г. след това и тях няма да ги има
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вече не искам да ме водиш, където корите за баница са най-евтини
Коментар
-
Хората право ти казват но във форума е основно Ит специалисти и смятай какво им е като четат такива неща .
- 1 like
Коментар
-
Хората право ти казват но във форума е основно Ит специалисти и смятай какво им е като четат такива неща .
Коментар
-
Тримата от запаса ама турците като видят Ратко колко е стигнат ще му продадат най скапаните мебели и стоки после Колчага като разбере какво е станало ще се изпокарат на границата като сиганипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако продължаваш така, няма да научиш, къде в турция са най-евтини плочките и перилните препарати
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
хахахахахахаха 1 седмица , като брокер 3 седмиципрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеНищо не разбирам от ИТ, но имам много такива познати на много високи нива със 5 цифрени заплати. Та на всички тях мнението им е, че тази професия ще изчезне и машината и изкуственият интелект ще им вземе хляба и ще са без работа в близките 2-3-5 год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Няма да стане така, защото ако отидем тримата, ще изпием парите за мебели още там и на връщане камиона ще е празен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
И откъде ше дойдат машините и изкуствения интелект ? Едно време са говорели как компютрите ше изядат хляба на хората, но много хора са пропускали, че някой трябва да каже на компщтрите как да го направят.
Чети и се образовай че тая матрица ти е взела мозъчната дейност и способността да мислиш извън кутията
https://technews.bg/article-150899.html
А това е с днешната дата ...
Ти даже не знаеш сигурно че Майкрософт разработва виртуални машини които ще анулират изобщо нуждата от физическия компютър...от най голямата щайга де връзваш в облака и си бачкашLast edited by nkavrakov1982; 27.04.2023, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това с камиона да идете няколко човека мисля, че няма да е безпроблемно на границата
до колкото знам от приятели - отиваш харесваш плащаш и ти го докарват като са готови - вероятно си има транспортни канали, за да се икономисат ддс и мита.
ако се изтупате ти, конана и ратко с един камион стока... митничарите няма да ви пуснат с една усмивка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеНищо не разбирам от ИТ, но имам много такива познати на много високи нива със 5 цифрени заплати. Та на всички тях мнението им е, че тази професия ще изчезне и машината и изкуственият интелект ще им вземе хляба и ще са без работа в близките 2-3-5 год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеНякой замислял ли се как хем лева е вързан към еврото с фиксиран курс, хем инфлацията в БГ е 30-40% а в еврозоната 10% и курса не се променя ?
Ако приемането на еврото минаваше през 2-годишен плаващ режим (какъвто по принцип се прилага при преминаването през ЕРМ и типичните фиксирани отклонения +/-15%) - сещай се къде все пак ще отиде реални курс! Щеше да е перманентно в долната обменна граница.
Затова го фиксираха курса (със закон), но така или иначе се трупа скрита обезценка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Каврък, доколкото разбирам си на фаза "знам от кое копче се включва компютъра". МоЕ ли да си гледаш работата , да си пращаш фактурките и да не се обаждаш за неща, за които си чувал само на маса ? Говориш за България, колко било смотано морето, полето и не знам си какво, но изглежда , че не вдяваш , че проблема на България са всезнайковци като теб , които са първа писта на обясненията и раздаванто на акъли, но не могат да свършат реална работа за 2 пари. Поправи ме ако греша, но доколкото разбирам си AR (account representative) в някаква компания за горива. Вероятно издаваш фактурки и въртиш телефони да врънкаш хората да ти платят. Мислиш ли че си в позиция да говориш за автоматизация, програмиране, АИ или каквото и да е , което е поне един порядък над твоя пей рейт ?
(знаеш какво е порядък нали ?)
Кои са тези "редица изследвания". Я пусни линк поне към едно да се образовам и аз, И откъде знаеш колко съм умен като нито си ме виждал нито си ме чувал. Честно казано направо си е обидно да поставяш хора от твоята страна на неравнението за умност.
Коментар
Коментар