Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
хахахахахахаха 1 седмица , като брокер 3 седмици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМашала Каврък, има ли сектор, за който не си в час? Отдавна не се бях смял така, наистина толкова всестранно развити личности рядко се намират. Остана сега да обясниш и на Лева, как след 10 години и от доктори няма да има нужда, та направо да се обърна с все стола
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Каврък , ти колко време си работил като програмист или поне съпорт ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ми той тоя chat GPT се развива всяка секунда ей сега докато пишем каквото е било,било утре вече скоростта е 10,но увеличена на развитието на тази нтехнологиятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Значи изкарах няколко седмици едно курс че за програмиране и писах няколко прости програмки да видя какво е ,ами да ти кажа ,да нагоре е сложно спор няма,НО това са алгоритми,които както е видно се автоматизират както и тестването беше ,manual,сега вече manual ,е в историята,имаме automation,после какво ще имаме ...Ще имаме пак automation но със силна редукция на човешкия фактор и който чете форума знае че писах за тия процеси тука се смяха,повечето ИТ корпорации както знаеш дори имаха призив да се спре за половин една година развитието на AI,защо ли ?
Защо?
Има редица изследвания които са правени от много по умни хора и от мен и от Вас ,които казва че ИТ специалистите ще бъдат в историята и заради автоматизацията и заради наводнението полека лека с кадри което пак се вижда ,ама да знаем сега масовата и кадърните ама колкото и да си говорим все пак годините минават и е видно че вечен растеж няма ,ИТ индустрията се разви достатъчно за да се редуцира вече...
(знаеш какво е порядък нали ?)
Кои са тези "редица изследвания". Я пусни линк поне към едно да се образовам и аз, И откъде знаеш колко съм умен като нито си ме виждал нито си ме чувал. Честно казано направо си е обидно да поставяш хора от твоята страна на неравнението за умност.Last edited by segato; 27.04.2023, 21:27.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Аз ще ходя и поръчвам в края на май. Около 2 месеца за производство и доставка в България.
до колкото знам от приятели - отиваш харесваш плащаш и ти го докарват като са готови - вероятно си има транспортни канали, за да се икономисат ддс и мита.
ако се изтупате ти, конана и ратко с един камион стока... митничарите няма да ви пуснат с една усмивка
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеПази боже да пишат код със сегашното ниво на chatGPT.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Аз ще ходя и поръчвам в края на май. Около 2 месеца за производство и доставка в България.препоръка е
Коментар
-
Здравейте инвестъри, повишители, понижители и други (кой както се чувства).
Преглеждам я тая тема сигурно от месец и за това време имаше няколко написани неща, които ми пасват логически. Никой не може да каже с пълна сигурност накъде отива пазара на имоти в София. Надявам се да няма срив, но една корекция към 10% ми се струва най-вероятна.
Продадох имот в София. Сега остава да видим какво следва, вече ми е по-интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Каврък , ти колко време си работил като програмист или поне съпорт ?
Защо?
Има редица изследвания които са правени от много по умни хора и от мен и от Вас ,които казва че ИТ специалистите ще бъдат в историята и заради автоматизацията и заради наводнението полека лека с кадри което пак се вижда ,ама да знаем сега масовата и кадърните ама колкото и да си говорим все пак годините минават и е видно че вечен растеж няма ,ИТ индустрията се разви достатъчно за да се редуцира вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеПази боже да пишат код със сегашното ниво на chatGPT.Last edited by X_Y; 27.04.2023, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеПичове,
Някой ще обзавежда ли скоро жилище, че да се комбинираме да отидем до Турция и да напълним един камион с мебели, плочки, кухни и каквото ни трябва, че аз имам да обзавеждам 2 жилища. Гледам приятели и познати си обзаведоха и довършиха всичко за на 1/2 от цените в БГ. Ратко, ти кога ще обзавеждаш ап.8?
- 1 like
Коментар
Коментар