IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Каврък, доколкото разбирам си на фаза "знам от кое копче се включва компютъра". МоЕ ли да си гледаш работата , да си пращаш фактурките и да не се обаждаш за неща, за които си чувал само на маса ? Говориш за България, колко било смотано морето, полето и не знам си какво, но изглежда , че не вдяваш , че проблема на България са всезнайковци като теб , които са първа писта на обясненията и раздаванто на акъли, но не могат да свършат реална работа за 2 пари. Поправи ме ако греша, но доколкото разбирам си AR (account representative) в някаква компания за горива. Вероятно издаваш фактурки и въртиш телефони да врънкащ хората да ти платят. Мислиш ли че си в позиция да говориш за автоматизация, програмиране, АИ или каквото и да е над твоя пей рейт ?

Кои са тези "редица изследвания". Я пусни линк поне към едно да се образовам и аз, И откъде знаеш колко съм умен като нито си ме виждал нито си ме чувал. Честно казано направо си е обидно да поставяш хора от твоята страна на неравнението за умност.
    +1000, нямам какво повече да добавя хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

хахахахахахаха 1 седмица , като брокер 3 седмици
      Една седмица беше курсчето

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
        Машала Каврък, има ли сектор, за който не си в час? Отдавна не се бях смял така, наистина толкова всестранно развити личности рядко се намират. Остана сега да обясниш и на Лева, как след 10 години и от доктори няма да има нужда, та направо да се обърна с все стола
        На Лева професията и преподавателската са най защитени.

Коментар

Каврък , ти колко време си работил като програмист или поне съпорт ?
          хахахахахахаха 1 седмица , като брокер 3 седмици

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ми той тоя chat GPT се развива всяка секунда ей сега докато пишем каквото е било,било утре вече скоростта е 10,но увеличена на развитието на тази нтехнология
            далеч е още да програмира, но наближава момента да отмени така наречените 'телефонисти' и пак не на 100%, но значително ще ги съкрати тези работни места.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Значи изкарах няколко седмици едно курс че за програмиране и писах няколко прости програмки да видя какво е ,ами да ти кажа ,да нагоре е сложно спор няма,НО това са алгоритми,които както е видно се автоматизират както и тестването беше ,manual,сега вече manual ,е в историята,имаме automation,после какво ще имаме ...Ще имаме пак automation но със силна редукция на човешкия фактор и който чете форума знае че писах за тия процеси тука се смяха,повечето ИТ корпорации както знаеш дори имаха призив да се спре за половин една година развитието на AI,защо ли ?
              Защо?
              Има редица изследвания които са правени от много по умни хора и от мен и от Вас ,които казва че ИТ специалистите ще бъдат в историята и заради автоматизацията и заради наводнението полека лека с кадри което пак се вижда ,ама да знаем сега масовата и кадърните ама колкото и да си говорим все пак годините минават и е видно че вечен растеж няма ,ИТ индустрията се разви достатъчно за да се редуцира вече...
              Каврък, доколкото разбирам си на фаза "знам от кое копче се включва компютъра". МоЕ ли да си гледаш работата , да си пращаш фактурките и да не се обаждаш за неща, за които си чувал само на маса ? Говориш за България, колко било смотано морето, полето и не знам си какво, но изглежда , че не вдяваш , че проблема на България са всезнайковци като теб , които са първа писта на обясненията и раздаванто на акъли, но не могат да свършат реална работа за 2 пари. Поправи ме ако греша, но доколкото разбирам си AR (account representative) в някаква компания за горива. Вероятно издаваш фактурки и въртиш телефони да врънкаш хората да ти платят. Мислиш ли че си в позиция да говориш за автоматизация, програмиране, АИ или каквото и да е , което е поне един порядък над твоя пей рейт ?
              (знаеш какво е порядък нали ?)

Кои са тези "редица изследвания". Я пусни линк поне към едно да се образовам и аз, И откъде знаеш колко съм умен като нито си ме виждал нито си ме чувал. Честно казано направо си е обидно да поставяш хора от твоята страна на неравнението за умност.
              Last edited by segato; 27.04.2023, 21:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Аз ще ходя и поръчвам в края на май. Около 2 месеца за производство и доставка в България.
                това с камиона да идете няколко човека мисля, че няма да е безпроблемно на границата
                до колкото знам от приятели - отиваш харесваш плащаш и ти го докарват като са готови - вероятно си има транспортни канали, за да се икономисат ддс и мита.

ако се изтупате ти, конана и ратко с един камион стока... митничарите няма да ви пуснат с една усмивка
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Машала Каврък, има ли сектор, за който не си в час? Отдавна не се бях смял така, наистина толкова всестранно развити личности рядко се намират. Остана сега да обясниш и на Лева, как след 10 години и от доктори няма да има нужда, та направо да се обърна с все стола

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                    Пази боже да пишат код със сегашното ниво на chatGPT.
                    Ми той тоя chat GPT се развива всяка секунда ей сега докато пишем каквото е било,било утре вече скоростта е 10,но увеличена на развитието на тази нтехнология

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Аз ще ходя и поръчвам в края на май. Около 2 месеца за производство и доставка в България.
                      ще кажеш после, кое как става
                      препоръка е

Коментар

• Здравейте инвестъри, повишители, понижители и други (кой както се чувства).
                        Преглеждам я тая тема сигурно от месец и за това време имаше няколко написани неща, които ми пасват логически. Никой не може да каже с пълна сигурност накъде отива пазара на имоти в София. Надявам се да няма срив, но една корекция към 10% ми се струва най-вероятна.
                        Продадох имот в София. Сега остава да видим какво следва, вече ми е по-интересно.

Коментар

Каврък , ти колко време си работил като програмист или поне съпорт ?
                          Значи изкарах няколко седмици едно курс че за програмиране и писах няколко прости програмки да видя какво е ,ами да ти кажа ,да нагоре е сложно спор няма,НО това са алгоритми,които както е видно се автоматизират както и тестването беше ,manual,сега вече manual ,е в историята,имаме automation,после какво ще имаме ...Ще имаме пак automation но със силна редукция на човешкия фактор и който чете форума знае че писах за тия процеси тука се смяха,повечето ИТ корпорации както знаеш дори имаха призив да се спре за половин една година развитието на AI,защо ли ?
                          Защо?
                          Има редица изследвания които са правени от много по умни хора и от мен и от Вас ,които казва че ИТ специалистите ще бъдат в историята и заради автоматизацията и заради наводнението полека лека с кадри което пак се вижда ,ама да знаем сега масовата и кадърните ама колкото и да си говорим все пак годините минават и е видно че вечен растеж няма ,ИТ индустрията се разви достатъчно за да се редуцира вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                            Пази боже да пишат код със сегашното ниво на chatGPT.
                            Това не мисля, че трябва дори да се коментира.
                            Last edited by X_Y; 27.04.2023, 21:31.

Коментар

• Пази боже да пишат код със сегашното ниво на chatGPT.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
                                Пичове,

Някой ще обзавежда ли скоро жилище, че да се комбинираме да отидем до Турция и да напълним един камион с мебели, плочки, кухни и каквото ни трябва, че аз имам да обзавеждам 2 жилища. Гледам приятели и познати си обзаведоха и довършиха всичко за на 1/2 от цените в БГ. Ратко, ти кога ще обзавеждаш ап.8?

Коментар

Working...
                                X