If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз ще купувам без оглед на икономика, лихви, цикли и тн. И този имот ще ми е за собствен кеф. Досещаш се, че не е апартамент. Само да не стане сакатлък като предния път или децата не кажат, че не им харесва. Кинти се изкарват, пропуснат кеф не се наваксва. Цените се опасявам, че по-сгодни няма да станат, освен ако не са решили да намаляват доходи, да вдигат безработица и да фалират САЩ с последващ ресет на дълга.
Та какво викаш Юлка, утре ще се вдигат яко лихви и ще се издърпва парична маса ли?
Не ве, бъзика се! Тегли една двайска и купи на Разбита опс Редута и давай под наем за 5000$ на месец, опашки имало викат, лудница било, бетер от Созопол станало.
Аз ще купувам без оглед на икономика, лихви, цикли и тн. И този имот ще ми е за собствен кеф. Досещаш се, че не е апартамент. Само да не стане сакатлък като предния път или децата не кажат, че не им харесва. Кинти се изкарват, пропуснат кеф не се наваксва. Цените се опасявам, че по-сгодни няма да станат, освен ако не са решили да намаляват доходи, да вдигат безработица и да фалират САЩ с последващ ресет на дълга.
Само приказваш, действие никакво! А цените ще стават все по-сгодни...утре ФЕД ще ти помогнат!
Еехххх, защо не послушаха Купата когато им хортуваше за нива и свикване? Защо?Защо Защо?
==============2029====================
Жилищата в София поскъпнаха с над 85% за период от шест години и три месеца. Това нарежда столицата на първо място сред градовете в страната с над 120 хил. жители в класация за поскъпване на имотите, пише "Труд".
Цените на апартаментите ново строителство в София през първото тримесечие на годината са със 74,6% по-високи спрямо 2015 г., показват данни на Националния статистически институт. При съществуващите апартаменти поскъпването за същия период е по-голямо - с 91,5%.
===============2029=====================
Поскъпването не е свършило. До 2029 има още 7 годинки...
Данните за такъв дълъг период от време показват, че в столицата има сериозно търсене както на ново строителство, така и на съществуващи къщи и апартаменти
Терзиев, там са само "Трофи" имоти и за не им развалят рахатлъка разни бебоци, са изпотрошили тротоарите, белким минат по-далечко от "трофитата" им обзаведени само с Миеле.
Спокич Мите глей сега съдбата може да ни помогне и да купим,е не онези хубави цени но на малко по сгодни ,не знам за теб ти си знаеш,усещаш,но аз ще изчакам още месец,два толкова чаках няма да ме обърнат,освен ако не видео нещо което мога да взема и сега без да се остържа до кокал.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар