IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Къв баща ве братко, с 2 лв са ме пратили в градО. На елвичка с 1 реотан съм се топлил (другия беше изгорел). Делил съм квартира с баба! Нз на колко год си, но 96-97 половината бяхме на този хал! Защо си мислиш, че някой злобее??? Кой ти е давал съвети? Напротив! Ти даваш съвети, правиш прогнози как всичко ще поскъпва, но не купуваш! Ако си убеден в прогнозите си - купи! Похвали се тук и ще те признаем, че си сериозен! Дори аз лично ще ти купя поадрък за новата къща! Обещавам!
    Виж какво идваш тук и отиваме при нотариус. Ако ми намериш имота който закупиха преди мен ти плащам комисион и купувам имота на офертната цена на която беше обявен, ако не го намериш ти ми плащаш сума равна на размера на комисиона. Ела да те видя какъв си ербап. Иначе този за чийто баща иде реч си знае.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

точно така!

от 2017-та те чакаме да ни покажеш как се прави....пък накрая пак сме ти криви.
      преди месец показах как става (с мои собственозаработени средства, не от фирмата на баща ми) За две сделки за които така злорадстваш, че не ми се получиха никой не ми е крив, явно така ми било писано. Може пък така да е било писано да стане. Дано на теб ти е писано някога да закупиш имот от собствени (недарени) средства. (което на тия години май няма как да ти се получи) Кольо ще купи СОБСТВЕНО жилище преди теб. (а ти ще му даваш акъл от деЦката как да го направи)

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Изпревариха ме за съжаление, иначе вече да бях купил. Затова и маминия бизнесмен злобее. Когато започне бизнес от нула или започне работа някъде и стигне до нивото поне на кавръка, тогава да дойде тук и да раздава съвети. Сега от дарения (пардон "семейния") апартамент е лесно да раздават инвестиционни съвети с визионерска насоченост, мислейки, че всеки има по един баща който да го спонсорира с 1/2 от доходите си.
        Къв баща ве братко, с 2 лв са ме пратили в градО. На елвичка с 1 реотан съм се топлил (другия беше изгорел). Делил съм квартира с баба! Нз на колко год си, но 96-97 половината бяхме на този хал! Защо си мислиш, че някой злобее??? Кой ти е давал съвети? Напротив! Ти даваш съвети, правиш прогнози как всичко ще поскъпва, но не купуваш! Ако си убеден в прогнозите си - купи! Похвали се тук и ще те признаем, че си сериозен! Дори аз лично ще ти купя поадрък за новата къща! Обещавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Наистина, форумните повишители-манупулатори ако искат да докажат, че вярвят в бъдещето повишение на имотите, да докажат със снимки на техни лични договори за покупка.
          Иначе си остават само обикновенни форумни драскачи и лаладжии.
          Ако не купуваш имоти в момента, какъв повишител си тогава?! Значи си прост лузър...
          Обещавам ти че нямам и време сега да ти постна редовете от нот. актове с цени и сделките по дати.
          За протокола, купувал съм та да не купувам сега всичко на тези цени. И както писах два апарта и на тези днешни цени захлупих. И още бих, но чакай малко те кинтите не се копаят. Диверсифицирал съм и на капиталовите и сега само кеша от заплатите имам. Финито. И наемите, и още 20% на акт 16 имам да плащам от цената на едно ново строителство. И едно паркомясто съм заплюл за тогава - цената е ясна, плаща се на акт 16. Толкова. Отличен 6 си пиша за инвестициите от 2014 досега. Апарти, земя на 1300 лв в Шуменско и то март тази година, сега иди виж колко е - поне 2000 лв - и то цена на която веднага ще развържеш. А и имотът който 2004 затиснах си беше без пари.
          Last edited by bulgarian lev; 04.08.2022, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Тези, които последиха от близо предни цикъл - нали си спомняте тогавашната мантра!

Влизаме в ЕС -> борда пада -> левовите кредити се обезценяват -> затуй всички масово теглиха ипотеки
            2005-2006 на 8-9% вързани към Софибора тогава, вместо еврови кредити на 4-5% вързани към Юрибора...
            и си платиха всичко кат' попове! - и даже им ги надуха лихвите през 2009-2010!
            Не борд падна, не кредита се обезсили...

Та и ся, Надника от 10 хилки $$$ пък чЕка хиперинфлация у евраки ...... и той толко ше я дочЕка!
            Аз пък съм им благодарен тези "тарикати"! Ако не бяха те, нямаше да си купя хубав имот на "прИмоция". Купувайййй народе нИ Устанаааа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Къде "на запад" си учил бе, сладур?!

Би ли сподели?

Че ми се струва, че А-то и Б-то още не си усвоил... (термините)
              У резерват СевероЗапад

Коментар

Наследници, получили дарение или откраднали не са ми конкуренция. Няма как. Както и няма как да раздават инвестиционни съвети тук. Инвестиционни съвети могат да раздават дарителите им.

Няма логика човек да раздава съвети кога, къде и как се купува имот при положение, че сам живее в дарен му такъв от родителите, т.е не го е нито купувал, нито избирал, нито е изработил парите поне за обзавеждането му.
                точно така!

от 2017-та те чакаме да ни покажеш как се прави....пък накрая пак сме ти криви.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Наследили, откраднали, получили дарение всички си седим на ръцете, че да купи докато може човекът, а ни хейти все едно сме му конкуренция - не сме.
                  Наследници, получили дарение или откраднали не са ми конкуренция. Няма как. Както и няма как да раздават инвестиционни съвети тук. Инвестиционни съвети могат да раздават дарителите им.

Няма логика човек да раздава съвети кога, къде и как се купува имот при положение, че сам живее в дарен му такъв от родителите, т.е не го е нито купувал, нито избирал, нито е изработил парите поне за обзавеждането му.
                  Last edited by bulgarian lev; 03.08.2022, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Я не се отчайвай, повечето вече се отказаха. Оставаш сам на пазара без конкуренция и цените са още доста ниски. Купувай, че да ни напълниш душата като се сринат!
                    Ако се появи на пазара още една от 3те къщи които са построени на мястото ще я отнеса кат некупил некупен домат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Я не се отчайвай, повечето вече се отказаха. Оставаш сам на пазара без конкуренция и цените са още доста ниски. Купувай, че да ни напълниш душата като се сринат!
                      Наследили, откраднали, получили дарение всички си седим на ръцете, че да купи докато може човекът, а ни хейти все едно сме му конкуренция - не сме.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• В Сашове, тепърва започват със съкращенията. Днес 780 служители са били съкратени в Robinhood.
                        Познайте до края на тази година колко ще са Чао и какво следва с имотите, както там всеки е с кредит.

Коментар

Изпревариха ме за съжаление, иначе вече да бях купил. Затова и маминия бизнесмен злобее. Когато започне бизнес от нула или започне работа някъде и стигне до нивото поне на кавръка, тогава да дойде тук и да раздава съвети. Сега от дарения (пардон "семейния") апартамент е лесно да раздават инвестиционни съвети с визионерска насоченост, мислейки, че всеки има по един баща който да го спонсорира с 1/2 от доходите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Наистина, форумните повишители-манупулатори ако искат да докажат, че вярвят в бъдещето повишение на имотите, да докажат със снимки на техни лични договори за покупка.
                            Ако не купуваш имоти в момента, какъв повишител си тогава?! Значи си прост лузър...
                            Уцели стратегията най-накрая! Така имаш повече шанс за някоя сделка!

Коментар

Остави туй "купували"! Бъди мъж - купи сега!
                              Last edited by bulgarian lev; 03.08.2022, 23:03.

Коментар

Ми купи тогава на 2500 евра щом ще идат на 7500. С драскане по форумите не се правят пари! Купи и се похвали тук и ще те признаем, че си сериозен инвеститор а не форумен драскач-манипулатор.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X