Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
точно така!
от 2017-та те чакаме да ни покажеш как се прави....пък накрая пак сме ти криви.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Изпревариха ме за съжаление, иначе вече да бях купил. Затова и маминия бизнесмен злобее. Когато започне бизнес от нула или започне работа някъде и стигне до нивото поне на кавръка, тогава да дойде тук и да раздава съвети. Сега от дарения (пардон "семейния") апартамент е лесно да раздават инвестиционни съвети с визионерска насоченост, мислейки, че всеки има по един баща който да го спонсорира с 1/2 от доходите си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Наистина, форумните повишители-манупулатори ако искат да докажат, че вярвят в бъдещето повишение на имотите, да докажат със снимки на техни лични договори за покупка.
Иначе си остават само обикновенни форумни драскачи и лаладжии.
Ако не купуваш имоти в момента, какъв повишител си тогава?! Значи си прост лузър...
За протокола, купувал съм та да не купувам сега всичко на тези цени. И както писах два апарта и на тези днешни цени захлупих. И още бих, но чакай малко те кинтите не се копаят. Диверсифицирал съм и на капиталовите и сега само кеша от заплатите имам. Финито. И наемите, и още 20% на акт 16 имам да плащам от цената на едно ново строителство. И едно паркомясто съм заплюл за тогава - цената е ясна, плаща се на акт 16. Толкова. Отличен 6 си пиша за инвестициите от 2014 досега. Апарти, земя на 1300 лв в Шуменско и то март тази година, сега иди виж колко е - поне 2000 лв - и то цена на която веднага ще развържеш. А и имотът който 2004 затиснах си беше без пари.Last edited by bulgarian lev; 04.08.2022, 00:16.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТези, които последиха от близо предни цикъл - нали си спомняте тогавашната мантра!
Влизаме в ЕС -> борда пада -> левовите кредити се обезценяват -> затуй всички масово теглиха ипотеки
2005-2006 на 8-9% вързани към Софибора тогава, вместо еврови кредити на 4-5% вързани към Юрибора...
и си платиха всичко кат' попове! - и даже им ги надуха лихвите през 2009-2010!
Не борд падна, не кредита се обезсили...
Та и ся, Надника от 10 хилки $$$ пък чЕка хиперинфлация у евраки ...... и той толко ше я дочЕка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКъде "на запад" си учил бе, сладур?!
Би ли сподели?
Че ми се струва, че А-то и Б-то още не си усвоил... (термините)
- 1 like
Коментар
-
Наследници, получили дарение или откраднали не са ми конкуренция. Няма как. Както и няма как да раздават инвестиционни съвети тук. Инвестиционни съвети могат да раздават дарителите им.
Няма логика човек да раздава съвети кога, къде и как се купува имот при положение, че сам живее в дарен му такъв от родителите, т.е не го е нито купувал, нито избирал, нито е изработил парите поне за обзавеждането му.
от 2017-та те чакаме да ни покажеш как се прави....пък накрая пак сме ти криви.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Наследили, откраднали, получили дарение всички си седим на ръцете, че да купи докато може човекът, а ни хейти все едно сме му конкуренция - не сме.
Няма логика човек да раздава съвети кога, къде и как се купува имот при положение, че сам живее в дарен му такъв от родителите, т.е не го е нито купувал, нито избирал, нито е изработил парите поне за обзавеждането му.Last edited by bulgarian lev; 03.08.2022, 23:40.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Я не се отчайвай, повечето вече се отказаха. Оставаш сам на пазара без конкуренция и цените са още доста ниски. Купувай, че да ни напълниш душата като се сринат!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Я не се отчайвай, повечето вече се отказаха. Оставаш сам на пазара без конкуренция и цените са още доста ниски. Купувай, че да ни напълниш душата като се сринат!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изпревариха ме за съжаление, иначе вече да бях купил. Затова и маминия бизнесмен злобее. Когато започне бизнес от нула или започне работа някъде и стигне до нивото поне на кавръка, тогава да дойде тук и да раздава съвети. Сега от дарения (пардон "семейния") апартамент е лесно да раздават инвестиционни съвети с визионерска насоченост, мислейки, че всеки има по един баща който да го спонсорира с 1/2 от доходите си.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Наистина, форумните повишители-манупулатори ако искат да докажат, че вярвят в бъдещето повишение на имотите, да докажат със снимки на техни лични договори за покупка.
Ако не купуваш имоти в момента, какъв повишител си тогава?! Значи си прост лузър...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Остави туй "купували"! Бъди мъж - купи сега!Last edited by bulgarian lev; 03.08.2022, 23:03.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ми купи тогава на 2500 евра щом ще идат на 7500. С драскане по форумите не се правят пари! Купи и се похвали тук и ще те признаем, че си сериозен инвеститор а не форумен драскач-манипулатор.
Ако не купуваш имоти в момента, какъв повишител си тогава?! Значи си прост лузър...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар