IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
    Да го следим в 1400 днес - В проучване на Ройтерс почти еднакъв брой икономисти очакват лихвените проценти да се повишат с половин или четвърт процентен пункт тук.

Тъй като перспективите за икономиката са по-лоши от тези в САЩ, BoE ще бъде ограничен до четвърт процентен пункт, прогнозира инвестиционният стратег Франческо Пезоле от ING Bank. Колегите му от асет мениджъра Investec пък оценяват половин процентен пункт. В противен случай централната банка може да има проблем с доверието, ако изглежда, че изостава в борбата с инфлацията.
    не забравяй че ще има и съкращения в доста сектори, заради високите цени на електроенергия, газ и прочее

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG
      От тоя ник пишат няколко човека, което очевидно е в разрез с правилата.

Модераторите трият какви по-безобидни глупости, а се правят на ударени за очевидни нарушения... шматки!
      Някаква смешна брокерска фирма вероятно.Може и да кихат по малко за раклама тук и за "протекция" няма да се учудя

Съдейки по силно изнервения изказ на брокерския акунт, явно им е подпарило под краката.Вдигане на лихви,войни,тежка икономическа катастрофа,те бълнуват някви повишения на кочини ,строени буквално от цигани

Вероятно осъзнават,че голямата измама свърши и скоро ще трябва да се връщат по родните места за да си вадят хляба както и преди 10г, с животновъдство
      Last edited by petrg5s; 04.08.2022, 08:59.

Коментар

• Да го следим в 1400 днес - В проучване на Ройтерс почти еднакъв брой икономисти очакват лихвените проценти да се повишат с половин или четвърт процентен пункт тук.

Тъй като перспективите за икономиката са по-лоши от тези в САЩ, BoE ще бъде ограничен до четвърт процентен пункт, прогнозира инвестиционният стратег Франческо Пезоле от ING Bank. Колегите му от асет мениджъра Investec пък оценяват половин процентен пункт. В противен случай централната банка може да има проблем с доверието, ако изглежда, че изостава в борбата с инфлацията.

Печалбите обаче вероятно ще бъдат слаби, като се очаква Bank of England да повиши лихвените проценти с най-много от 1995 г. по-късно в четвъртък, докато централната банка се опитва да се справи с инфлацията, която достигна 9,4% през юни, нов 40-годишен връх.

BoE вече повиши разходите по заемите пет пъти от декември и се очаква да увеличи референтната си лихва с половин процентен пункт до 1,75%, най-високото си ниво от края на 2008 г. в началото на световната финансова криза.
        Last edited by unimog; 04.08.2022, 10:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Днес разговарях ето за тези къщета Продава КЪЩА в област Благоевград, гр. Разлог - 118 кв.м / 125358 EUR :: imot.bg Обява

но за съжаление строителството им още дори не е започнало. Иначе на кота било бих скочил с двата крака.
          Бягай от там! Фалирала фирма и прекупена.Много са съмнителни.
          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

качеството на строителството, локацията е кофти (досами натоварен път) и такса поддръжка 15 евро на м2. Иначе дизайна не е лош. Аз търся гледка и големи прозорци, около декар парцел и на спокойно място.
            Качеството е отврат. Правих оглед преди 2 години и не си струва парите.
            п.п. Предимството е, че има доста клиенти за отдаване под наем.
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

https://m.imot.bg/details/1j165406966677416

на тази какво и е?
              качеството на строителството, локацията е кофти (досами натоварен път) и такса поддръжка 15 евро на м2. Иначе дизайна не е лош. Аз търся гледка и големи прозорци, около декар парцел и на спокойно място.
              Last edited by bulgarian lev; 04.08.2022, 00:50.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Днес разговарях ето за тези къщета Продава КЪЩА в област Благоевград, гр. Разлог - 118 кв.м / 125358 EUR :: imot.bg Обява

но за съжаление строителството им още дори не е започнало. Иначе на кота било бих скочил с двата крака.
                https://m.imot.bg/details/1j165406966677416

на тази какво и е?
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ела тук, отиваме при брокера да каже дали имота е купен и кога. После отиваме при нотариус и подписваме договора.
                  Покажи го тоя имот де, тъй или иначе не си го купил! Кво шикалкавиш нз.

Коментар

Претендираш, че си човек, който сам си е заработил парите, пък ни показваш някви картинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Остави туй преди месец, година, век. Купи сега и се похвали!
                      Защо да се хвали човека след като видя какво се изсипа на моята глава като го направих не разбирам. Тук е нито да се похвалиш и да пишеш ,нито да си траеш

Коментар

Е ти сега искаш и имот да ти търсим. Дай да го видим тоя имот дет си го изпуснал.
                        Ела тук, отиваме при брокера да каже дали имота е купен и кога. После отиваме при нотариус и подписваме договора.

Коментар

Виж какво идваш тук и отиваме при нотариус. Ако ми намериш имота който закупиха преди мен ти плащам комисион и купувам имота на офертната цена на която беше обявен, ако не го намериш ти ми плащаш сума равна на размера на комисиона. Ела да те видя какъв си ербап. Иначе този за чийто баща иде реч си знае.
                          2017-та или 2018-та Кавръчето беше харесал един апарт, отиде да си види детето и докато се върне му го бяха 'отмъкнали' ... с какво е по-назад?
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Коментар

Виж какво идваш тук и отиваме при нотариус. Ако ми намериш имота който закупиха преди мен ти плащам комисион и купувам имота на офертната цена на която беше обявен, ако не го намериш ти ми плащаш сума равна на размера на комисиона. Ела да те видя какъв си ербап.
                              Е ти сега искаш и имот да ти търсим. Дай да го видим тоя имот дет си го изпуснал.

Коментар

преди месец показах как става (с мои собственозаработени средства, не от фирмата на баща ми) За две сделки за които така злорадстваш, че не ми се получиха никой не ми е крив, явно така ми било писано. Може пък така да е било писано да стане. Дано на теб ти е писано някога да закупиш имот от собствени (недарени) средства. (което на тия години май няма как да ти се получи) Кольо ще купи СОБСТВЕНО жилище преди теб. (а ти ще му даваш акъл от деЦката как да го направи)

Коментар

Working...
                                X