Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BGОт тоя ник пишат няколко човека, което очевидно е в разрез с правилата.
Модераторите трият какви по-безобидни глупости, а се правят на ударени за очевидни нарушения... шматки!
Съдейки по силно изнервения изказ на брокерския акунт, явно им е подпарило под краката.Вдигане на лихви,войни,тежка икономическа катастрофа,те бълнуват някви повишения на кочини ,строени буквално от цигани
Вероятно осъзнават,че голямата измама свърши и скоро ще трябва да се връщат по родните места за да си вадят хляба както и преди 10г, с животновъдствоLast edited by petrg5s; 04.08.2022, 08:59.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Да го следим в 1400 днес -В проучване на Ройтерс почти еднакъв брой икономисти очакват лихвените проценти да се повишат с половин или четвърт процентен пункт тук.GBP BoE Interest Rate Decision (Aug) 1.75% 1.25%
Тъй като перспективите за икономиката са по-лоши от тези в САЩ, BoE ще бъде ограничен до четвърт процентен пункт, прогнозира инвестиционният стратег Франческо Пезоле от ING Bank. Колегите му от асет мениджъра Investec пък оценяват половин процентен пункт. В противен случай централната банка може да има проблем с доверието, ако изглежда, че изостава в борбата с инфлацията.
Печалбите обаче вероятно ще бъдат слаби, като се очаква Bank of England да повиши лихвените проценти с най-много от 1995 г. по-късно в четвъртък, докато централната банка се опитва да се справи с инфлацията, която достигна 9,4% през юни, нов 40-годишен връх.
BoE вече повиши разходите по заемите пет пъти от декември и се очаква да увеличи референтната си лихва с половин процентен пункт до 1,75%, най-високото си ниво от края на 2008 г. в началото на световната финансова криза.Last edited by unimog; 04.08.2022, 10:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Днес разговарях ето за тези къщета Продава КЪЩА в област Благоевград, гр. Разлог - 118 кв.м / 125358 EUR :: imot.bg Обява
но за съжаление строителството им още дори не е започнало. Иначе на кота било бих скочил с двата крака.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
качеството на строителството, локацията е кофти (досами натоварен път) и такса поддръжка 15 евро на м2. Иначе дизайна не е лош. Аз търся гледка и големи прозорци, около декар парцел и на спокойно място.
п.п. Предимството е, че има доста клиенти за отдаване под наем.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеLast edited by bulgarian lev; 04.08.2022, 00:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Днес разговарях ето за тези къщета Продава КЪЩА в област Благоевград, гр. Разлог - 118 кв.м / 125358 EUR :: imot.bg Обява
но за съжаление строителството им още дори не е започнало. Иначе на кота било бих скочил с двата крака.
на тази какво и е?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ела тук, отиваме при брокера да каже дали имота е купен и кога. После отиваме при нотариус и подписваме договора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Остави туй преди месец, година, век. Купи сега и се похвали!
- 1 like
Коментар
-
Е ти сега искаш и имот да ти търсим.Дай да го видим тоя имот дет си го изпуснал.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Виж какво идваш тук и отиваме при нотариус. Ако ми намериш имота който закупиха преди мен ти плащам комисион и купувам имота на офертната цена на която беше обявен, ако не го намериш ти ми плащаш сума равна на размера на комисиона. Ела да те видя какъв си ербап. Иначе този за чийто баща иде реч си знае.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Остави туй преди месец, година, век. Купи сега и се похвали!
но за съжаление строителството им още дори не е започнало. Иначе на кота било бих скочил с двата крака.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Виж какво идваш тук и отиваме при нотариус. Ако ми намериш имота който закупиха преди мен ти плащам комисион и купувам имота на офертната цена на която беше обявен, ако не го намериш ти ми плащаш сума равна на размера на комисиона. Ела да те видя какъв си ербап.Дай да го видим тоя имот дет си го изпуснал.
- 1 like
Коментар
-
преди месец показах как става (с мои собственозаработени средства, не от фирмата на баща ми) За две сделки за които така злорадстваш, че не ми се получиха никой не ми е крив, явно така ми било писано. Може пък така да е било писано да стане. Дано на теб ти е писано някога да закупиш имот от собствени (недарени) средства. (което на тия години май няма как да ти се получи) Кольо ще купи СОБСТВЕНО жилище преди теб. (а ти ще му даваш акъл от деЦката как да го направи)
Коментар
Коментар