If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще бъде болезнено както за инвеститорите, така и за икономиката
Бяха нервни няколко месеца за икономиките на Запада. Първо дойде нервната криза в банковия сектор. След това се появи неразрешеният още проблем с уж безрисковия дълг на американското правителство. Мнозина сега се притесняват какви други скрити опасности дебнат.
първо с американския,
после и с други сигурни бондове на 3%
Ще бъде болезнено както за инвеститорите, така и за икономиката
Бяха нервни няколко месеца за икономиките на Запада. Първо дойде нервната криза в банковия сектор. След това се появи неразрешеният още проблем с уж безрисковия дълг на американското правителство. Мнозина сега се притесняват какви други скрити опасности дебнат.
Петърчо, кажи кога най-накрая ще е поевтинването, че се чудим какво да си правим парите.
Първите ти 5 прогнози ще се направим, че не ги е имало, започваме на чисто
На теб ти е лесно, развърташ си 10 000 евро на БФБ и си тролиш, но нашия кеш гори.
Оценявам иронията ти, но за твое успокоение ще вметна, че разпределям (не справедливо) парите предимно на германския данъкоплатец за да може Ганьо да се презапасява с тухли и вечер, като си сипе една ракийка да смята капиталовата...
Винаги съм се възхищавал на погледа на администрацията върху данъкоплатеца.
Оценявам иронията ти, но за твое успокоение ще вметна, че разпределям (не справедливо) парите предимно на германския данъкоплатец за да може Ганьо да се презапасява с тухли и вечер, като си сипе една ракийка да смята капиталовата...
При една добре работеща администрация (с по-малко на брой, но ефективни чиновници), капиталовата щеше да е по 2
Без армия от чиновници, парите на данъкоплатците няма да се разпределят справедливо
Колега, ти си типичен Ганя... Айде покажи данъчната декларация да видя колко данък си платил...
Само да те светна, че повече от половината ми доход е 100% европейска пара, а само малка част идва от НБ. От друга страна повишителите трябва да ми целувате ръцете, че от такива, като мен ежегодно в страната се изливат милиарди евро пари, което надува балона с имоти, м?
Благодарим ти че те има, Трайчо!
Без армия от чиновници, парите на данъкоплатците няма да се разпределят справедливо
Коментар