IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жонка, как е Турският квартал на Мюних ? Турците или смуглите са повече ? :-) Що киснеш пак тук вместо да гледаш за некое мазе отопляемо на свещи по немски :-))))
    Форума нещо се бъгна при мени не мога да цитирам. Има и поне 100 страници, които не съм чел...мързи ме....:-)
    Никога не съм писал колко апарта имам освен, че са повече от 1 така че не си фантазирай....Виртуалната слабо ме интересува защото така и не проумяхте, че имоитте не са форекс или виртуални глупости и само са купуват и никога / почти/ не се продават. Така че тяхната цена ме интересува само, за да знам какво мога да КУПЯ, а не да продам....:-)
    Иначе Кавръка е прав - обявите растат добре и това не е всичко. Има нови проекти за по стотин апарти , а има по 3 обяви от тях. Предлагането е яко нагоре. няма изненада в това. Пиша го още от миналата година като се видяха разрешителните като цифра. Те са двойно над това което пазара може да поеме. Тази година също.
    От тук е нормално да има 2 следствия -много проекти или няма да се завършат или с голямо забавяне и би трябвало цените да паднат / защото строителите имат достатъчно марж/. За съжаление към момента цените все още НЕ падат....
    Сега да не се шокираш, но подобен филм е гледан по света макар и да не е логичен - повишено предлагане и цени нагоре....Т.е.е не е само предлагането и търсенето има и други неща
    Берти в тази тема нищо не е познал :-) , ама за едно нещо беше прав, че е добре като купуваш дадено нещо да има 10 предложения и само ти да си купувач от 10 купувачи за 1 предложение :-))) Така че макар да съм добре с кеша в момента лчпя семки и чакам да видя това повишено предлагане нема ли да мръдне малко цените надолЕ. 10% ми стигат, на 20% тегля ипотечка :-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.08.2022, 13:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
      Имам питане към Брокерката Дури:
      За тези 1200 евро наем.....колко според теб струва конкретно този имот в момента на пазара в състоянието което се намира сега и всичките му условности, които знаеш? Може ли приблизителна самооценка?
      Дури не е брокер и не работи за банка.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Имам питане към Брокерката Дури:
        За тези 1200 евро наем.....колко според теб струва конкретно този имот в момента на пазара в състоянието което се намира сега и всичките му условности, които знаеш? Може ли приблизителна самооценка?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Днес за първи път от 3 години.За първи път от три години да подчертая ,обявите в имот.бг минаха 35000 бройки!
          Устойчиво катерят,само нагоре.
          това е съществената новина

ама ниски ливхи, ама повишения, ама имотите свършват, ама ще станат недостъпни, ама кой купил куил, а другите ще се местят по квартири....

предлагането е показателно, че биковете се задъхват.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Днес за първи път от 3 години.За първи път от три години да подчертая ,обявите в имот.бг минаха 35000 бройки!
            Има и спад в цените - вижда се добре при нормалните обяви. Средните цени се поддържат изкуствено високи от брокерите с по няколко фалшиви обяви на безумни цени за всеки район. При тази ситуация повече от 2000 Евро не виждам някой да дава за имот. Всичко над тази цена си стои непродадено.

За собствениците на празен ненужен кофтор е чиста лудост при сегашната ситуация да продължават да стискат боклука непродаден. Все още имат шанс да получат набалончена цена, но няма да е много дълго. Песимиста се покри като мишка - виртуалната му капиталова на поне двайсетте апарта явно се изпарява.
            Last edited by ejonny2376; 18.08.2022, 01:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Брокеразите започнаха да вият от глад. Дано сте направили малко тлъстинка, че да устискате ени 5-6 год.

Коментар

Брокеразите започнаха да вият от глад. Дано сте направили малко тлъстинка, че да устискате ени 5-6 год.
                Известни са и тези мнения за всемогъщите брокери, които хем манипулират цените, хем всеки момент ще умрат от глад. 12-13 години, едни и същи понижителски тези, дали от някой ай ти спешълист, дали от някой забогатял понижител от криптоси, дали от някой спасител на братовчеди.

Коментар

• Брокеразите започнаха да вият от глад. Дано сте направили малко тлъстинка, че да устискате ени 5-6 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
                    Мелеонери, къпещи се в лукс, италиански дизайнерски мебели, поръчкови бани и кухни за хиляди евра, киснещи денонощно във форума, убеждавайки най вече себе си, че цените аха аха, паднаха със 70 процента. Тая тема, освен да си прави човек майтап с вас, е тотално безполезна. Сладурчета папурчета
                    Скъпи мебели, милиони в сметките и на световните борси, а чакат понижение на някакви си софийски имоти, дето може да си купят на кило.

Коментар

• Мелеонери, къпещи се в лукс, италиански дизайнерски мебели, поръчкови бани и кухни за хиляди евра, киснещи денонощно във форума, убеждавайки най вече себе си, че цените аха аха, паднаха със 70 процента. Тая тема, освен да си прави човек майтап с вас, е тотално безполезна. Сладурчета папурчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Всички понижители са милионери по дефолд
                        Е чак пък по дефолД, по сатошита по-скоро.

Коментар

Да, да пукаме се от завист! 65 к евра даже не сме и ги сънували тук.
                          Всички понижители са милионери по дефолд

Коментар

Мога и още как. Приеми го и ще ти олекне. Големи сте завистници, завистта докарва болести, нали знаете. Успокой се и си сипи едно.
                            Да, да пукаме се от завист! 65 к евра даже не сме и ги сънували тук.

Коментар

• Мога и още как. Приеми го и ще ти олекне. Големи сте завистници, завистта докарва болести, нали знаете. Успокой се и си сипи едно.

Коментар

Който ми е дал. Подозираш ли, че съществуват понятия локация, състояние на имота/сградата, изложение и други такива неща, които са от значение? Мисля, че не.
                                Те съществуват, но тез "понятия" вдигат цената. За 65к не можеш да купиш ап, който можеш да му вземаш 800 лв. Иначе може да си вЕрваш, вярата е безплатна.

Коментар

Working...
                                X