IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Историята се повтаря, но само за тези, които я помнят!
    Продавачите са крайно отчаяни, но все още не могат да разберат, че постовете им в този форум няма да обърнат пазара.
    В САЩ промоциите вече започнаха, очаквайте ги скоро и у нас!
    Тук, единственият продавач е Кавръков, останалите не съм чула да продаваме нещо, виж да купуваме е така

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Дъричка, кога се купува имот:

1. На дъно, когато цените са ниски.
      2. На връх, когато цените са високи.
      3. Когато ти дотрябва и имаш финансови възможности.
      4. Когато намериш имота отговарящ на критериите ти за търсене, без значение на икономическата ситуация.
      5. т.3 + т.4

За некупилите и нямащи нито един имот гаранция, че отговор 1 е техният избор.
      Аз, купувам по т. 5

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Продавачите са крайно отчаяни, но все още не могат да разберат, че постовете им в този форум няма да обърнат пазара.
        В България посъбрахме някой лев, пачките имат свойството да правят хората бързо да забравят лошите моменти от историята..., лихвите станаха бетер европейски, банките започнаха да гледат с едно око отворено и едно ухо открито, а вродената ни любов към НИ само насочи тази финансова енергия към една хубава вълна на пазара на НИ

Много хора тук подценяват мащабите на спекулативния елемент на пазара на НИ в България и в частност София и големите градове.
        Много хора ще бъдат изненадани и озадачени, но иначе няма как да има вълни на този пазар ако всичко е рационално и участниците мислят прагматично.

Да сме живи и здрави ще видим какви изненадни ще ни поднесе бъдещето, но мекото на хляба не е безкрайно.

Който има здраве, работа, доходи, професия, малко (или никакви) задължения ще премине и през това. Тежко ще бъде за хората, които имат желание да спекулират като тичат пред или с тълпата.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

След 7 год може би ще започне възстановяването. Предишията път кризата беше 2009 г, цените започнаха да падат след 2 год. Аз купих от чси 2013 на дъното, плахото възстановяане започна едва към 2017....Сега има веряотост и да е по-зле с оглед на това, че тогава нямаше война и ковид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Нито знаеш дали ги интересува, нито пък е твоя работа. Твоята работа е да имаш самоконтрол и да знаеш къде и какво е редно да говориш и пишеш. Отново ти казвам това го пиша с най-добри чувства към теб и темата в която пишем дори.
            Дъричка, кога се купува имот:

1. На дъно, когато цените са ниски.
            2. На връх, когато цените са високи.
            3. Когато ти дотрябва и имаш финансови възможности.
            4. Когато намериш имота отговарящ на критериите ти за търсене, без значение на икономическата ситуация.
            5. т.3 + т.4

За некупилите и нямащи нито един имот гаранция, че отговор 1 е техният избор.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Мнението ми не съвпада с твоето. Днес, обстоятелствата са много различни от тогава ,а и тогава не се развиха точно така нещата.
              Аз много добре помня как се развиха, 2013 когато купувах, висяха много много реклами "продава" по сградите, но купувачи нямаше, защото бамките не даваха "лесно" пари, сега се очаква същото + война между ядренни държави (мддааа украйна е е фрашкана с ядренни реактори), която е на 300 км от нас, само една ракета тук и половин бг ще се изнесе към Гърция и Турция и няма да гледа ни имот ни земя, ние не сме като руснаците и украинците да воюваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Е.си дивотията. Да, вземам си наемите и мноого ме е страх, направо припадам от страх, със страх лягам и ставам
                ползваш ли кредити ?
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да, но Кольо и Митко ги интересува и за това го написах.

Не мисля за тях по цял ден,
                  Евго така разваляш рахата на кредитните посредници които целят дискусията да е в посока скъпи имоти и изгодни кредити

Коментар

Разбира се че ги срутиха. На помощ им идват Лагард, ЕЦБ, гоУемото МЯУ, черния лебед, разтегнатия ластик, разтворената ножица и умрялото куче.

А народа купува. Аз преди 2 седмици купих поредния имот и се надявам след още 2 седмици да затухля още кеш, ако е рекъл господ.
                    Ако не лъжеш, че купуваш, то купуваш на върха, като ени пишман крипто инвеститори, които купиха на върха и сиа си гризкат ноктите.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

След 7 год може би ще започне възстановяването. Предишията път кризата беше 2009 г, цените започнаха да падат след 2 год. Аз купих от чси 2013 на дъното, плахото възстановяане започна едва към 2017....Сега има веряотост и да е по-зле с оглед на това, че тогава нямаше война и ковид.
                      Мнението ми не съвпада с твоето. Днес, обстоятелствата са много различни от тогава ,а и тогава не се развиха точно така нещата.

Коментар

Това потвърждава думите на Meandmyself. Хората купуват.
                        Купуваха! Погледни сега - след април месец!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нито знаеш дали ги интересува, нито пък е твоя работа. Твоята работа е да имаш самоконтрол и да знаеш къде и какво е редно да говориш и пишеш. Отново ти казвам това го пиша с най-добри чувства към теб и темата в която пишем дори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                            Как е тигриии, срутихте ли ги тия коптори най-сетне, ко каза Лагард, ше затягаме ли коланите. Във Варна голям строител си вдига цените за нова сграда на зелено и пак купуват. Не чете народа тая тема, неграмотници такива..
                            Дай да го видим тоя имот, че оня ден кът се върнах от почивка видях огромен плакат, че в тая сграда има имоти за продажба, преди нямаше.

Коментар

Евго, хайде и ти се спри с тези мадами !!! На мен, мислиш ли ,че ми трябват или се интересувам от такива глупости и мадами тук сме в темата за цените на НИ все пак. Ама ,наистина имаш страхотен проблем след като в главата ти са само жени и да знаеш не те обиждам или да се заяждам, но имай малко контрол какво и къде пишеш.

Коментар

Дааа, само търпение е нужно. Ей го на време не остана. 2029-та е само след едни 7 годинки...

Коментар

Working...
                                X