If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей сега ще прокопаем един канал до София за контейноровози , за да намалим транспорта ....:-)
Жонката язък му за дипломата от хохшулето бъкел не понимае от бизнес като ритейл, логистика и търговия :-) Добре че са го земалЕ за шефче в софт компания иначе гладен щеше да седи и да продължава да разчита на тате :-)
По-скоро е на шефчето кефчето. Ма гладен не е седял. Срещу едно евро редовно банани хапва.
Такава е политиката у нас на ритейлите....Ако не купиш на промо те цакат яко....На Запад промотата са с по-ниски отстъпки, но базовите цени са по-ниски....
Няма да задълбавам защо се прави и едното и другото не е това темата.
Добре че в Гоцето всички вериги без Кафлан са ни на 100-200 метра :-) Той и Кафлан не е толкова далеч де....Гоцето рулз :-)
Виж се само в какво сметище живееш. Аз лично бих се срамувал да поканя колеги от западна Европа вкъщи, ако живеех на подобно място.
На промо, както винаги. Все едно в УК няма промо. Ако вземем техните промо цени, Лидълчето съвсем отече.
Такава е политиката у нас на ритейлите....Ако не купиш на промо те цакат яко....На Запад промотата са с по-ниски отстъпки, но базовите цени са по-ниски....
Няма да задълбавам защо се прави и едното и другото не е това темата.
Добре че в Гоцето всички вериги без Кафлан са ни на 100-200 метра :-) Той и Кафлан не е толкова далеч де....Гоцето рулз :-)
Това за пералнята си го измислих , но тя е със сушилня , а едно сушене е 2-3 лева ток.....та затва се зачудих....
Младежа всъщност не е точно телефонист, а работи съпорт в софтуерна компания...толкова мисля че около или малко под 3К му плащат.... Доволен е бил спестил кеш....:-)
Абе тоя да не се е вързал към комшиите. Накрая ще отнесен плувката
Аз сега я прочетох...като доктора от Фиш-Фиш. И приятеля ми Маверик който е брокер ми каза същото. Сделките са намалили, но цените няма да паднат защото имаме инфлационен момент. Наемите са нагоре отпреди май месец за сравнение и то значително. Колко ще паднат в желани квартали? 5%. И то ако има предлагане. Интересно е какво ще се случи със строящите се и зеленото. От там зависи как ще тръгнат нещата.
Гледаме.
Тотално си се чалнал...
Като кого пишеш сега?
Доктора ли си, албенския, кой си, че вече се обърках?
Аз какво казвам - най-големите отрепки на ЕС идват в София и са доволни на 2000-3000 лева в кол-центровете. Щом не пуска и пералня, представям си каква смрад е там. И това бил платежоспособният наемател на песимиста....
Нормален Европеец с образование и квалификация не би си и помислил да стъпи в тая беднотия БГ.
Това за пералнята си го измислих , но тя е със сушилня , а едно сушене е 2-3 лева ток.....та затва се зачудих....
Младежа всъщност не е точно телефонист, а работи съпорт в софтуерна компания...толкова мисля че около или малко под 3К му плащат.... Доволен е бил спестил кеш....:-)
Щото четеш само заглавия!
още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.
Аз сега я прочетох...като доктора от Фиш-Фиш. И приятеля ми Маверик който е брокер ми каза същото. Сделките са намалили, но цените няма да паднат защото имаме инфлационен момент. Наемите са нагоре отпреди май месец за сравнение и то значително. Колко ще паднат в желани квартали? 5%. И то ако има предлагане. Интересно е какво ще се случи със строящите се и зеленото. От там зависи как ще тръгнат нещата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Разбира се, метни няколко къча, ще поцвилиш малко и после главата у песъка и проблеми няма. А кога погледнеш средната цена по кольовия бенчмарк - 2000 и нагоре.
И що да го правя?
Ходи гледай справки раялния пазар е навън ама ти от де да знаеш, като не излизаш от темата.
Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
И аз това се чудя...., но е факт аз му плащам сметките....Да има климатик но не го е пускал предните месеци нямаше нужда тук.... , а зимата е на ТЕЦ....Сега го ползва сигурно ще стане повече....
Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
Аз какво казвам - най-големите отрепки на ЕС идват в София и са доволни на 2000-3000 лева в кол-центровете. Щом не пуска и пералня, представям си каква смрад е там. И това бил платежоспособният наемател на песимиста....
Нормален Европеец с образование и квалификация не би си и помислил да стъпи в тая беднотия БГ.
Щото четеш само заглавия!
още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.
Разбира се, метни няколко къча, ще поцвилиш малко и после главата у песъка и проблеми няма. А кога погледнеш средната цена по кольовия бенчмарк - 2000 и нагоре.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
И на дъщеря ми е толкова тока, даже по-малко, щото почти не готви и не гледа телевизия. Само хладилник и лаптоп. Интересно е, че и един колега се похвали с толкова в тристаен в Банишора, ама преди да му се роди бебето. Трабва да го питам сега колко плаща.
Бойлер или е на централно топлоподаване?
Климатик, а пералня, сушилня?
Коментар