Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Тук, единственият продавач е Кавръков, останалите не съм чула да продаваме нещо, виж да купуваме е така, което обеснява коментара ти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Историята се повтаря, но само за тези, които я помнят!
Продавачите са крайно отчаяни, но все още не могат да разберат, че постовете им в този форум няма да обърнат пазара.
В САЩ промоциите вече започнаха, очаквайте ги скоро и у нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дъричка, кога се купува имот:
1. На дъно, когато цените са ниски.
2. На връх, когато цените са високи.
3. Когато ти дотрябва и имаш финансови възможности.
4. Когато намериш имота отговарящ на критериите ти за търсене, без значение на икономическата ситуация.
5. т.3 + т.4
За некупилите и нямащи нито един имот гаранция, че отговор 1 е техният избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Историята се повтаря, но само за тези, които я помнят!
Продавачите са крайно отчаяни, но все още не могат да разберат, че постовете им в този форум няма да обърнат пазара.
Много хора тук подценяват мащабите на спекулативния елемент на пазара на НИ в България и в частност София и големите градове.
Много хора ще бъдат изненадани и озадачени, но иначе няма как да има вълни на този пазар ако всичко е рационално и участниците мислят прагматично.
Да сме живи и здрави ще видим какви изненадни ще ни поднесе бъдещето, но мекото на хляба не е безкрайно.
Който има здраве, работа, доходи, професия, малко (или никакви) задължения ще премине и през това. Тежко ще бъде за хората, които имат желание да спекулират като тичат пред или с тълпата.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
След 7 год може би ще започне възстановяването. Предишията път кризата беше 2009 г, цените започнаха да падат след 2 год. Аз купих от чси 2013 на дъното, плахото възстановяане започна едва към 2017....Сега има веряотост и да е по-зле с оглед на това, че тогава нямаше война и ковид.
Коментар
-
Нито знаеш дали ги интересува, нито пък е твоя работа. Твоята работа е да имаш самоконтрол и да знаеш къде и какво е редно да говориш и пишеш. Отново ти казвам това го пиша с най-добри чувства към теб и темата в която пишем дори.
1. На дъно, когато цените са ниски.
2. На връх, когато цените са високи.
3. Когато ти дотрябва и имаш финансови възможности.
4. Когато намериш имота отговарящ на критериите ти за търсене, без значение на икономическата ситуация.
5. т.3 + т.4
За некупилите и нямащи нито един имот гаранция, че отговор 1 е техният избор.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Мнението ми не съвпада с твоето. Днес, обстоятелствата са много различни от тогава ,а и тогава не се развиха точно така нещата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Е.си дивотията. Да, вземам си наемите и мноого ме е страх, направо припадам от страх, със страх лягам и ставамтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да, но Кольо и Митко ги интересува и за това го написах.
Не мисля за тях по цял ден,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Разбира се че ги срутиха. На помощ им идват Лагард, ЕЦБ, гоУемото МЯУ, черния лебед, разтегнатия ластик, разтворената ножица и умрялото куче.
А народа купува. Аз преди 2 седмици купих поредния имот и се надявам след още 2 седмици да затухля още кеш, ако е рекъл господ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
След 7 год може би ще започне възстановяването. Предишията път кризата беше 2009 г, цените започнаха да падат след 2 год. Аз купих от чси 2013 на дъното, плахото възстановяане започна едва към 2017....Сега има веряотост и да е по-зле с оглед на това, че тогава нямаше война и ковид.
Коментар
-
Това потвърждава думите на Meandmyself. Хората купуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да, но Кольо и Митко ги интересува и за това го написах.
Не мисля за тях по цял ден,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеКак е тигриии, срутихте ли ги тия коптори най-сетне, ко каза Лагард, ше затягаме ли коланите. Във Варна голям строител си вдига цените за нова сграда на зелено и пак купуват. Не чете народа тая тема, неграмотници такива..
Коментар
Коментар