Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Никой не каза,че като иде до морето и после трябва да сменяш предница на кола
А ако реши да го прави с влак,трябва да отдели повече време отколкото хората минават Атлантика със самолет
Основната ни магистрала А1 е едно посмешище и спокойно може да се нарече третокласен път.Участъка около СЗ посока СФ ще бъде затворен даже в Африка,докато тук е магистрала номер 1 Не случайно всеки ден има обърнати и запалени тирове.А се обръщат от дупки.Имаше една статистика,че е една от най-опасните магистрали в ЕУ
После пътя от Бургас надолу по южното Черноморие ,който е ограничен постоянно на 80км заради неравностите е срам за България ! Къв туризъм,кви 5 лева Основния път за курортите видимо без подръжка отдавна и с дупки застрашаващи живота .То не са неравности,то не са дупки,Имаш чувстото ,че вместо кола караш лодка.Във всяка европейска държава този път ще бъде затворен ,но тук е основния !
Там пък коли на всеки бордюр,улица и каквото се сетиш.Зеленина няма.Само коли и бетон.И мръсотия до шия.
А че Черно море било чисто, лайната и боклуците на цяла Европа се вливат в него,та няма как да е много чисто
Коментар
-
Песи, туй да не твое бре?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...zkf&f1=1&fe7=1
От 800 на 1000, после на 880?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеАйде стига ми за тази вечер като за последно да спомена , че Лидълският заплатен бенчмарк удари 2075 лева днеска гледам в магазина....
Питам касиерката какво ще правиш с толкава много пари ? Нали нма да купуваш втори апарт във Вазов и да пускаш Жонката под наем ? Той иска сам да си купи там !
А тя вика споко, кажи му да не се притеснява вече към Докторката гледам и Левчо да му мисли....
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...z91&f1=1&fe7=1
За покупка? Може, гаражче в Мировяне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Череши разбира се от пазара.....
П.С понеделник ще намина през Чаталджа и ще снимам (ако ми дадат де), бас държа, че цените няма да са под 10 кинта.
Коментар
-
Айде стига ми за тази вечер като за последно да спомена , че Лидълският заплатен бенчмарк удари 2075 лева днеска гледам в магазина....
Питам касиерката какво ще правиш с толкава много пари ? Нали нма да купуваш втори апарт във Вазов и да пускаш Жонката под наем ? Той иска сам да си купи там !
А тя вика споко, кажи му да не се притеснява вече към Докторката гледам и Левчо да му мисли....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз съм почивал в български курорти стотици пъти.И никога не съм имал разстройство или инфекция след почивката.А не съм с най-здравата храносмилателна система.
Това са поредните митове. Сигурно има и такива случаи, ама в със сигурност не са масови.
Както и рядко съм се сблъсквал с лошо обслужване. Сервитьорите и служителите на хотела са там, за да ме обслужват. Не за да ми лижат задника.Предпочитам учтиво отношение отколкото лицемерно все едно целта на живота му е да ме обслужи.Хайде няма нужда от фалшиви усмивки.
Сега може и да са се подобрили нещата, но е изключено да тествам особено с деца....
Къде ли не съм ходил по света и стоя минимум 2 седмици освен това, ям неща които тук никога не съм опитвал и няма разтройство....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 16.07.2023, 00:53.
Коментар
-
И в другите градове живеем хора. Колкото и да не ни броиш за такива.
А в Германия е много разпространено да се живее под наем. И пак процентно има повече кредити в сравнение с България.
Щом дори германците, които са прочути с пестеливостта си и масово живеят под наем, имат повече кредити от българите, считай колко ниско е нивото на кредитна задлъжнялост в България.
Това е и една от причините цените у нас да са толкова ниски.... все още
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То не може да ви се угоди. Като отидеш в Паркмарт скъпо било, само за богати шарани. Като отидеш в Кауфланд - за бедни било. Я кажете откъде да си купим череши, та да не се излагаме, като купуваме "прескъпа" стока от магазин за бедни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Вече са коригирали данните в статията на 54%. Естествено, че няма как 94% да са с ипотека!
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...mesechie_tozi/
Но предполагам се увеличават като процент. от сделките
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На мен също ми харесва така- не е лудница и винаги имаш свободни шезлонги на басейните и на плажа, въпросът е до колко е добре за " бизнеса"( но това е естествения подбор- или ще се научат как се прави туризъм така че туриста да си оставя парите с удоволствие и да идва пак или ще губят все повече туристи за сметка на Гърция и Турция) .Като друг плюс мога да добавя ескалаторите от парковата зона към плажа и спортните площадки.
Накратко разходите и исканите цени не предлагат съответното качество на продукта. Дори да погледнем съседните ни страни - спрямо Гърция изоставаме много относно плажовете и чистотата на водата, няма дребни влудяващи цакания и измами..., а спрямо Турция като сървис и плюскане сме назад на километри.....
Цените по Черноморието ни трябва да са значително по-ниски от тези в Турция и Гърция примерно, а не да ми пускат реклама с кмета на Созопол като водеща новина , че се бил изкъпал и било чисто ама сезона бил провал....
Беше гоУем майтап като в началото на сезона обясняваха , че нмало как да не вдигнат цените с 20-50% кто знаеха, че няма да има Руснаци и Украинци.... вместо да ги свалят с толкова и да запълнят дупките....
ПП Актуализира ли наемите ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има здрав разум в него.Не хвърчи в облаците.
- 1 like
Коментар
Коментар