If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Можеш ли да си представиш колко смешен и жалък може да изглежда подобен инвеститор на фона на такива с по 5-6 имоти, а и да обяснява на другите, как с някакви смешни средства е инвестирал във фонд??? Сякаш ние не инвестираме в пъти по-огромни средства в целеви акции с по- голяма доходност в пъти от смешния му фонд!!!
Я кажи коя е тая акция с виска доходност да се посмеем.
Ти си единственият тук за който се сещам да има панел в София
А винаги съм ти се чудел на високомерието с което говориш за кредитите, някак си смешно звучи купилият гарсониера панел без кредит да се присмива на купилите и ИЗПЛАТИЛИ по няколко тухлени имота с кредит
незнам дали осъзнаваш колко смешно изглеждаш
Можеш ли да си представиш колко смешен и жалък може да изглежда подобен инвеститор на фона на такива с по 5-6 имоти, а и да обяснява на другите, как с някакви смешни средства е инвестирал във фонд??? Сякаш ние не инвестираме в пъти по-огромни средства в целеви акции с по- голяма доходност в пъти от смешния му фонд!!!
Ти си единственият тук за който се сещам да има панел в София
А винаги съм ти се чудел на високомерието с което говориш за кредитите, някак си смешно звучи купилият гарсониера панел без кредит да се присмива на купилите и ИЗПЛАТИЛИ по няколко тухлени имота с кредит
не се очакват големи промени в цените на жилищата тип „ново строителство“.!!! https://www.dnes.bg/sofia/2023/12/20...-cenite.592975
Дали смешка съм казал, според Юлиус, 2024г. ще покаже. Но аз наистина очаквам още една мъртва година за перона, е колко години ще чакате бе, ...вие Дънкан Маклауд или Йода сте бе, участници???!!!
Веравай им на брокерастите и ще забогатееш още на хартия.
не се очакват големи промени в цените на жилищата тип „ново строителство“.!!! https://www.dnes.bg/sofia/2023/12/20...-cenite.592975
Дали смешка съм казал, според Юлиус, 2024г. ще покаже. Но аз наистина очаквам още една мъртва година за перона, е колко години ще чакате бе, ...вие Дънкан Маклауд или Йода сте бе, участници???!!!
И този най голям спад се изразява под формата на 2-5% отстъпка от офертната цена
Каврък от 2 месеца отново активно търся да купя пак нещо в УК и мога да ти кажа че осезаемо падане на имотите спрямо началото на годината когато купих първият няма
Следващата година се очакват няколко намаления на лихвата с по 0.25 и цените отново ще тръгнат на горе
За пореден път се радваш на неща от статии за които нямаш реална предства
Що се смееш така истерически Юлия, ти по-голям % ли очакваше на поскъпване? Аз давам само 5%, щото съм станал черноглед, като Bertram, четейки го редовно.
От това интервю стана ясно, че и 24-та почти по нищо няма да се отличи от 23-та. Който има нерви да стои с десетилетия на перона, да си чака. Аз си получих първия коледен подарък от една институция, точно на Божик!
Браво, крайно време беше. Някои хора отново се отнесоха в безмислени спорове, само и само да отклонят темата на реалността, ТОВА, че имотите през 24' ще поскъпнат само с около 5%.
Браво, крайно време беше. Някои хора отново се отнесоха в безмислени спорове, само и само да отклонят темата на реалността, ТОВА, че имотите през 24' ще поскъпнат само с около 5%.
Надай се ,ама не ,процесите са такива че самите лихвени нива ще са високи ,а паднат ли ще паднат с причина ,никога ,запомни никога банка не сваля лихвата без причина ,сваля я когато има причина за това и тази причина не е в помощ на цените не само на имотите ,а на всичко от клечките за зъби до каквото се сетиш
Причините за свалянията и качванията на лихвите може да са всякакви включително икономически или политически
За последните 10г ти си наблюдетел на това движение и в двете посоки по два пъти без да можеш да извлечеш полза от това
За тия 10г спестените ти пари се обезцениха над 2 ПЪТИ
какво те навежда на мисълта че този път ще е различно ???
Докато лихвите в България се вдигнат, в другите държави ще паднат. Същото ще стане и с имотите.
Надай се ,ама не ,процесите са такива че самите лихвени нива ще са високи ,а паднат ли ще паднат с причина ,никога ,запомни никога банка не сваля лихвата без причина ,сваля я когато има причина за това и тази причина не е в помощ на цените не само на имотите ,а на всичко от клечките за зъби до каквото се сетиш
Коментар