Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Харесва ми, че мислиш праволинейно - първо да осигуриш покрив за наследниците, чак след което да си "играеш" на инвеститор в по-рискови активи. Много хора искат да минат по краткия път и скачат първо на рисковите активи. За жалост, ако прогнозите им не се увенчаят с успех, често остават и без покрив над главата и жертва, чиято перспектива за придобиване на имот е силно ограничена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Давам право. На повечето народни хора, едно или две жилища за наследниците им е най-сериозната инвестиция в живота им, доказана във времето, не разни шитни, като акции, печалба от бизнес или криптовалути с които се занимаваме инвеститори със свободни средства от наеми и дивиденти, които винаги са със знак + -
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Трябва да питаме създателят на темата имаме ли право да пишем и за жилища за живеене или само за инвестиция.Last edited by Bailor; 15.07.2023, 22:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В инвесторски форум говорим за жилищата като инвестиция, за живеене е различно.Last edited by mirodes; 15.07.2023, 22:15.
Коментар
-
Евалла за препоръките, ще си запиша мястото, въпреки, че аз напоследък се интересувам от клиф дайвинг...струва ми се много яко, мраморното езеро и нос Агалина в БГ.
Коментар
-
Наеми засега, ако спешно ти се налага, заради това, че понижителите ни проглушиха ушите, че ще падат. На мен ми е през дедовия, как ще се движат цените, щото нито ще купувам, нито ще продавам в идните години. В големите градове, обаче, не само по Черноморието, се наемат за работа хора от средна Азия, а те ведно с нашите роми са доста по-плодовити, без да се съобразяват с други фактори, къде ще ми учи скъпоценния камък, ама колко ще му бил бала и дали ще се класира в математическата, та тези имигранти, като нищо ще населят тези 200 000 излишни апарти в столицата и другите три града. Влезте в Pro Market на Лъвов мост в столицата, не работи, нито един българин...
- 1 like
Коментар
-
Е жилища се купуват само като инвестиция ли?Някои хора ги купуват, за да живеят в тях.
Не е редно да се съсредоточаваш само върху жилищата като инвестиция и то в големите градове.
Мен например ме интересуват цените на жилищата в нашият град,щото имам намерение да купя апартамент в близост до училището и детската градина на децата. Ама при тия цени ще се въздържа и ще наема жилище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗа Гърция пиша, която съм гледал на снимки, не за тигровите акули, дето по Бразилия тормозят плажове.
а и не крия, че съм като тигър, иначе.
Last edited by Бедният брoкер; 15.07.2023, 21:57.
Коментар
-
Е жилища се купуват само като инвестиция ли?Някои хора ги купуват, за да живеят в тях.
Не е редно да се съсредоточаваш само върху жилищата като инвестиция и то в големите градове.
Мен например ме интересуват цените на жилищата в нашият град,щото имам намерение да купя апартамент в близост до училището и детската градина на децата. Ама при тия цени ще се въздържа и ще наема жилище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Самолетните пътувания са частен случай това оправдава че не искаш да ходиш извън БГ,то.
Като бяхме по Африка си е опасно особено извън хотелите ,бяха ни спрели някакви мюслита е един джип да почнаха да се правят на интереснинче моята ходи без хиджаб на улицата ама ей култура различна в правото са си..Но видяхме различни неща,места култура. На най старата синагога Ел Гриб имаше атентат седмица преди да идем ама и там отидохме. Скорпиони има и в България ,преди 2 седмици убих един черен Скорпион, лазерен над спалнята в Карлово.Даже като бяхме малки сме намирали по леглата скорпиони ,ама те не са отровни нашенските,колкото да те ожили оса ,иначе оня го разказах.
Зимай децата и на Турция отивате с кола или автобус.Там е супер даже и хотел ще ти кажа -Батихан се казва в Кушадасъ ,топ препоръки за там то давам.Има и други разбира се нонтози е страхотен
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Сделките в другите градове почти не влияят на общата картинка. Отделно инвестиция в градовете извън големите 4 е хвърляне на пари на вятъра, защото тези градове вече са приключили. Щ8м в гр като Варна средната възраст е 43 год представям си в твоя колко е, и колко ще бъде след 10 год.
Мен например ме интересуват цените на жилищата в нашият град,щото имам намерение да купя апартамент в близост до училището и детската градина на децата. Ама при тия цени ще се въздържа и ще наема жилище.Last edited by mirodes; 15.07.2023, 21:15.
Коментар
-
Аз мисля, че съм писал за морски таралежи, които, ако ги настъпиш, бодат лошо и затова се влиза със специални плажни обувки. За Гърция пиша, където съм бил, не за тигровите акули, дето по Бразилия тормозят плажове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не си прав Каврък. Аз например не мога да понасям самолетни пътувания. Още по-малко понасям дълги автопътувания. В Западна Европа не стъпвам по вече споменанлтите причини. Африка не ми е любима, дори северна, по хигиенни и животински причини. Гонили са ме скорпиони.
Какво остава за такива като мен. Още повече с две деца, дето не са тийнове. На колко места по Гърция и Турция не можеш влезе в морето без обувки? Сигурно повече отколкото може бос.
Като бяхме по Африка си е опасно особено извън хотелите ,бяха ни спрели някакви мюслита е един джип да почнаха да се правят на интереснинче моята ходи без хиджаб на улицата ама ей култура различна в правото са си..Но видяхме различни неща,места култура. На най старата синагога Ел Гриб имаше атентат седмица преди да идем ама и там отидохме. Скорпиони има и в България ,преди 2 седмици убих един черен Скорпион, лазерен над спалнята в Карлово.Даже като бяхме малки сме намирали по леглата скорпиони ,ама те не са отровни нашенските,колкото да те ожили оса ,иначе оня го разказах.
Зимай децата и на Турция отивате с кола или автобус.Там е супер даже и хотел ще ти кажа -Батихан се казва в Кушадасъ ,топ препоръки за там то давам.Има и други разбира се нонтози е страхотен
Коментар
Коментар