IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Точно, щото те знае ,че си обвързан ,затова и ти го е казала.Обвързаните мъже са на почит сред жените.И оная секретарката ме знае,че съм обвързан и директно си искаше.Ама аз не се давам. Виж дъщеря й ако ми беше говорила така,друго щеше да е развитието на ситуацията.
    Тя тая секретарка те е усетила, че си палавник и затова налита. Ако е много настоятелна да не се пречупиш?

Иначе, ако Евго не си падаше по интелектуалки, щях да му препоръчам тая приятелка. Тренираме с нея заедно /фитнес модел е/, обаче е много цапната в устата и доста дива като цяло. Щеше да се вкара в приключение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Менталното здраве не е условие за регистрация във форума.
      Мислех, че е някаква автоматика. Иначе толкова много спам няма обяснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Хаха, конкретната мадама знае, че съм обвързан и мисля, че не е било насочено персонално към мен. Но както и ти си установил - факт е, че се задава тенденция жените "да си искат" по-директно, спрямо преди. Свърши тая да го играят монахини.

П.С.
        Юлка, да ти кажа честно, предпочитам да не ме бие тока за да разбера. Иначе след оная случка с чадъра съм те сложил в графата топ кавалер за подражание, в която аз и да искам не мога да се вредя.
        Точно, щото те знае ,че си обвързан ,затова и ти го е казала.Обвързаните мъже са на почит сред жените.И оная секретарката ме знае,че съм обвързан и директно си искаше.Ама аз не се давам. Виж дъщеря й ако ми беше говорила така,друго щеше да е развитието на ситуацията.
        Last edited by mirodes; 16.10.2022, 23:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хич не е виц,няма кой да ги оправя жените и са яко загорели. Оня ден оставям едни документи на една секретарка в съда и на майтап й се извиних, че е голям куп с документи, оная ми вика"Аз ги обичам големи".И ме гледа с поглед "Ела Вълчо,изяж ме".Ама вече налитам само на по млади и съм станал претенциозен, та не й свърших работа.Явно одъртявам.
          Та и ти явно така.
          Хаха, конкретната мадама знае, че съм обвързан и мисля, че не е било насочено персонално към мен. Но както и ти си установил - факт е, че се задава тенденция жените "да си искат" по-директно, спрямо преди. Свърши тая да го играят монахини.

П.С.
          Юлка, да ти кажа честно, предпочитам да не ме бие тока за да разбера. Иначе след оная случка с чадъра съм те сложил в графата топ кавалер за подражание, в която аз и да искам не мога да се вредя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
            Малко ще прозвучи като виц, ама...
            Днес питам една приятелка с по-особено чувство за хумор, какво искат жените? - Тя ми вика, че точно в момента иска градинар. Изненадах се, понеже живее в апартамент. Разбира се, веднага й зададох въпроса защо...отговора й беше:
            -Ох глупчо, за да ми изоре нивата...
            Хич не е виц,няма кой да ги оправя жените и са яко загорели. Оня ден оставям едни документи на една секретарка в съда и на майтап й се извиних, че е голям куп с документи, оная ми вика"Аз ги обичам големи".И ме гледа с поглед "Ела Вълчо,изяж ме".Ама вече налитам само на по млади и съм станал претенциозен, та не й свърших работа.Явно одъртявам.
            Та и ти явно така.
            Last edited by mirodes; 16.10.2022, 23:05.

Коментар

• Ама вземете го изгледайте тоя филм най-накрая!

Докога ще философствате на тая тема!

Коментар

• Малко ще прозвучи като виц, ама...
                Днес питам една приятелка с по-особено чувство за хумор, какво искат жените? - Тя ми вика, че точно в момента иска градинар. Изненадах се, понеже живее в апартамент. Разбира се, веднага й зададох въпроса защо...отговора й беше:
                -Ох глупчо, за да ми изоре нивата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                  Модерацията, кога ще баннете долният перманентен спам по всички теми?
                  Менталното здраве не е условие за регистрация във форума.

Коментар

• Модерацията, кога ще баннете долния перманентен спам по всички теми?
                    Last edited by Arana; 17.10.2022, 10:00.

Коментар

• Фръцла Ежкова, тез 33% докога ще ги влачиш?

Коментар

• Приятна вечер, форумци!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така си е. Трябва да има тясна специализация. Това с многофункционалния мъж мъж ич не ми я фали. Всеки трябва да се ползва по предназначение.
                          Наздраве!

Аз също не съм съгласна съпруга ми да прави ремонтите в къщи. Наемам майстори, плащам им и мрънкам, когато не съм доволна от работата им. А по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието достатъчно работи на работното си място. У кочинката трябва да почива.
                          И аз .

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                            Различните жени искат различни неща от различни мъже:

[ATTACH=CONFIG]n3976898[/ATTACH]
                            Хахаха оправила го е. Къде си вре гагата?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                              Различните жени искат различни неща от различни мъже:

[ATTACH=CONFIG]n3976898[/ATTACH]
                              Така си е. Трябва да има тясна специализация. Това с многофункционалния мъж мъж ич не ми я фали. Всеки трябва да се ползва по предназначение.
                              Наздраве!

Аз също не съм съгласна съпруга ми да прави ремонтите в къщи. Наемам майстори, плащам им и мрънкам, когато не съм доволна от работата им. А по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието достатъчно работи на работното си място. У кочинката трябва да почива.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Различните жени искат различни неща от различни мъже:

Click image for larger version

Name:	0-02-05-e3615ab3423003f177b573b755f020409f4c084cde53974c30a9ed613c981b36_d15b16e9c8c9260d.jpg
Views:	1
Size:	41.8 КБ
ID:	3976898
                                Last edited by troika; 14.10.2022, 17:54.

Коментар

X