Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТогаз що мрънкаш, че ромите ни превземали?
Техните разбирания са сигурно от 1-ви век!
Имаш значи накъде да се "развиваш".
п.п.
С такова "напреднало" мислене от 10-ти век няма как да биеш гениите от 1-ви век!
И това, че циганите се размножават успешно, не означава, че трябва да са ни пример за подражание. Не е нужно българките да раждат по на 13 години,за да има прираст на населението. От 22 до 30 годишна възраст спокойно могат да родят по 3 деца.За пример трябва да са ни нашите предци, които са имали по много деца.Last edited by Andi11; 21.10.2022, 13:15.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеА бъдещото принадлежи на тия с разбиранията от 10-и век.Много модерните изчезват.И от тях ще остане само спомен, ако изобщо в бъдещото на някой му пука за тях.Иначе наистина е много прогресивно жените да имат по няколко аборта,да раждат по на 45-50 години или изобщо да не раждат,мъжете да се обличат в женски дрехи. Ама пак казвам-бъдещото принадлежи на ония с разбиранията от 10-и век.Или с разбиранията от 10-и век преди Новата ера. Щото откакто съществува Хомо сапиенс от около 200 хиляди години разбиранията за секса,съвместното съжителство, създаването, раждането и отглеждането на деца са били едни и същи.В последните няколко десетилетия някои станаха много прогресивни.А който не спазва природните закони, природата го елиминира. След смъртта си престава да съществува, а тия с разбиранията от 10-и век,продължават да живеят чрез следващите поколения.
Техните разбирания са сигурно от 1-ви век!
Имаш значи накъде да се "развиваш".
п.п.
С такова "напреднало" мислене от 10-ти век няма как да биеш гениите от 1-ви век!Last edited by Julius_BG; 21.10.2022, 12:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
За “женицата”, да адски е долно. Моето мнение е малко по-различно от потресаващото тесногръдие в стил десети век, което се излива по-долу.
Жената го е преценила Евго и явно се дърпа.
Евго да прескача на следващата.
А бъдещото принадлежи на тия с разбиранията от 10-и век.Много модерните изчезват.И от тях ще остане само спомен, ако изобщо в бъдещото на някой му пука за тях.Иначе наистина е много прогресивно жените да имат по няколко аборта,да раждат по на 45-50 години или изобщо да не раждат,мъжете да се обличат в женски дрехи. Ама пак казвам-бъдещото принадлежи на ония с разбиранията от 10-и век.Или с разбиранията от 10-и век преди Новата ера. Щото откакто съществува Хомо сапиенс от около 200 хиляди години разбиранията за секса,съвместното съжителство, създаването, раждането и отглеждането на деца са били едни и същи.В последните няколко десетилетия някои станаха много прогресивни.А който не спазва природните закони, природата го елиминира. След смъртта си престава да съществува, а тия с разбиранията от 10-и век,продължават да живеят чрез следващите поколения.Last edited by mirodes; 21.10.2022, 12:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
мисля тези дни да дам координатите на девствената на приятеля ми Миродес,Попитах я какви планове има за уикенда и ако отново се измъкне, няма да се занимавам с нея.
Обаче ми се струва, че Миродес няма да може да я покори. Той търси сексуална жена, а тази е дърво.
Ага,
ние с теб също сме приятели, знаеш, че съм успял като за България, предвид общата ситуация. Просто исках колегата да се представи, а не само да коментира и да се подиграва.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
За “женицата”, да адски е долно. Моето мнение е малко по-различно от потресаващото тесногръдие в стил десети век, което се излива по-долу.
Все още има шанс, не сме се блокирали или ънфрендвали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има една професорка по английски от СУ. Преди няколко години тя и мъжът й си осиновиха дете (когато те бяха на 50+).
Не съм сигурен, но май нямат други деца. Това дете ще даде смисъл на живота им, ще ги наследи и те ще го отгледат и възпитат добре. Жената е доста мила, културна и се държи добре със студентите.
Така че има смисъл от осиновяването, когато не можеш да имаш или няма партньор.
Девствената ми писа, че е болна и си е вкъщи.
Ти не я възприемаш като жена, е как искаш да ти стане такава?
научи се съществата дето имат цепка отдолу да ги възприемаш като ЖЕНИ - не като курви, девственици, въртящи номера и не знам си кво другоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
А бе те си имат и основания, че трябва да притежават повече, отколкото са изработили, затова ходят на нощен пазар. Разбира се, че не трябва да ги клеветим, то си е част от етническата им характеристика. И кой е казал, че крадат...не, те си взиматНо както и да е, отделихме им прекалено много внимание, има си закон, чието незнание не оправдава неспазването му.
П.С.
Тая женица, жалната, ако знаеше как я "подмятате" тука из форума като добитък. Дайте по-сериозно, ако наистина някой се интересува, да действа...подигравката с чувствата на хората е комплексарщина. Евго, уж си на 40+, пък детски изпълнения правиш - пускаш куката, да си четкаш Егото като клъвне, а не да уловиш нещо.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Това за самотните майки не е вярно. Нека не клеветим братята-роми...
Те си имат своите основания за ранни бракове, без значение дали това ни харесва или не.Но както и да е, отделихме им прекалено много внимание, има си закон, чието незнание не оправдава неспазването му.
П.С.
Тая женица, жалната, ако знаеше как я "подмятате" тука из форума като добитък. Дайте по-сериозно, ако наистина някой се интересува, да действа...подигравката с чувствата на хората е комплексарщина. Евго, уж си на 40+, пък детски изпълнения правиш - пускаш куката, да си четкаш Егото като клъвне, а не да уловиш нещо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз не бих гледал жена с чужди деца - тя си е правила кефа преди години, с мъжа й да си ги гледат, това е тяхна отговорност, не моя.
В съвремения свят има случаи мъж да се навие на връзка с такава жена, ако децата не са при тях и имат техни собствени деца.
Много ми е интересно това, което разказваш как кварталните момичета преспиват с половин дузина мъже или с една дузина и забременяват от тях (и после го махат),
Наистина го има и това.
Затова ти и казвам ,че тази, с която излизаш, е подходяща за съпруга. Естествено ако ти върти много номера, няма смисъл да се занимаваш.Но ако проблемът е единствено в това, че не се е навила за секс още на първите срещи ,то като се поотпусне в твое присъствие и това ще стане.
Но ти ще си прецениш сам най-добре.Last edited by mirodes; 21.10.2022, 11:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Както и ще да го възпитават,това дете няма да има общи гени с осиновителите си. А в крайна сметка природата ни е създала, за да се възпроизвеждаме и да предаваме гените си на следващите поколения. Аз лично ако не можех да създам деца по някаква причина бих подпомагал финансово моите племенници .И те биха ме наследили. А не да ме наследи чужд човек, с който нямам никаква родствена връзка.Поради същата причина и никога не бих имал сериозна връзка с жена с деца.Чужди деца не бих отглеждал при никакви обстоятелства.
Ако нямам и племенници бих подпомогнал децата на братовчедите ми.
И аз не бих гледал жена с чужди деца - тя си е правила кефа преди години, с мъжа й да си ги гледат, това е тяхна отговорност, не моя.
В съвремения свят има случаи мъж да се навие на връзка с такава жена, ако децата не са при тях и имат техни собствени деца.
Много ми е интересно това, което разказваш как кварталните момичета преспиват с половин дузина мъже или с една дузина и забременяват от тях (и после го махат),
Наистина го има и това.
Коментар
-
Има една професорка по английски от СУ. Преди няколко години тя и мъжът й си осиновиха дете (когато те бяха на 50+).
Не съм сигурен, но май нямат други деца. Това дете ще даде смисъл на живота им, ще ги наследи и те ще го отгледат и възпитат добре. Жената е доста мила, културна и се държи добре със студентите.
Ако нямам и племенници бих подпомогнал децата на братовчедите ми.Last edited by mirodes; 21.10.2022, 10:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има огромна разлика между племенник и осиновено дете.С племенниците ти имате общи предци и носите общи гени.И те са гаранция, че родът ви няма да се затрие.Докато осиновеното дете няма нищо общо с твоите предци и няма никаква логика човек да отделя време и ресурси, за да отгледа деца, с които няма родствена връзка. Това се отнася не само до осиновени деца,но ако мъж се ожени за жена с деца .
Така че много добре правиш, че отделяш внимание на племенниците си.И аз много си играех с племенницата ми,докато беше в България и я гледаше майка ми една година.
- 1 like
Коментар
-
мисля тези дни да дам координатите на девствената на приятеля ми Миродес,Попитах я какви планове има за уикенда и ако отново се измъкне, няма да се занимавам с нея.
Обаче ми се струва, че Миродес няма да може да я покори. Той търси сексуална жена, а тази е дърво.
Ага,
ние с теб също сме приятели, знаеш, че съм успял като за България, предвид общата ситуация. Просто исках колегата да се представи, а не само да коментира и да се подиграва.
Така че ако нищо не стане между вас може да ми дадеш координатите й.Евентуално ако се наложи ,да я имам предвид.
Коментар
-
Ага,
ние с теб също сме приятели, знаеш, че съм успял като за България, предвид общата ситуация. Просто исках колегата да се представи, а не само да коментира и да се подиграва.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар