Ама дайте да не мешаме красота и сексапил. Щото Джулия Робъртс е красива жена, но не буди такива сексуални асоциации, че да му текнат лигите на мъжа. Виж Кардашиянките, може да не са по-красиви, но всичко в тях крещи с*кс. Съдейки по последователите в социалните мрежи е видно, че се търси повече сексапил, отколкото красота. В живота е по същия начин, рядко ще видите сексапилна мадама да стои на сухо, но красавици се намират.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
За теб не са красиви. Нека видим какво мислят и останалите мъже
И нямам арийски идеал за красота.Под арийски се разбира нордически тип жена-немкини, шведки, датчанки, норвежки. По-скоро харесвам славянки-чехкини ,словачки, словенки,полякини, ,рускини,украинки.Last edited by mirodes; 17.10.2022, 19:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Спорът тръгна оттам дали Джулия Робъртс е красива жена. Ами не е.Тя и Кери Брадшоу я водят секс символ, ама с тая конска глава последното нещо ,за което се сещам като я видя, е за секс.
А от моите приятели нито един мургав няма. И всички си падат по бели жени.И жените им са такива или бившите жени.
А и не знам защо смяташ брюнетите за мургави.Познавам десетки брюнети,може и стотици да са,които не са мургави.Аз също съм брюнет,по-скоро бях, защото сега съм с гола глава.Откъде ги мислиш подобни небивалици?
Има и брюнети със светка кожа, има и мургави брюнети - не твърдя, че всички брюнети са мургави.
Само ти посказвам, че твоите “арийски” стандарти за красота не са общовалидни на планетата.
Т.е. за някои Джулия е наистина красива.
От мен лека вечер с поздрав за всички.
https://youtu.be/tfDOSHtj4RELast edited by Arana; 17.10.2022, 19:52.
Коментар
-
Обикновено тъмните харесват светли и обратното. Може да си изключение.
Въпросът е друг - ти имаш твой вкус, но той може да не съвпада с вкусовете на други мъже.
Например Робърт Дениро - той харесва само тъмни дами. Джеф Безос, Принц Хари, Борис Бекер, Дейвид Боуи, Том Круз - тоже.
А от моите приятели нито един мургав няма. И всички си падат по бели жени.И жените им са такива или бившите жени.
А и не знам защо смяташ брюнетите за мургави.Познавам десетки брюнети,може и стотици да са,които не са мургави.Аз също съм брюнет,по-скоро бях, защото сега съм с гола глава.Откъде ги мислиш подобни небивалици?Last edited by mirodes; 17.10.2022, 19:47.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха-викаш щом си падам по бели жени,аз самият съм мургав.Сама ли го измисли или някой ти го подсказа?Ако вземем 100 български мъже аз съм по-бял от 94 от тях. Много рядко съм виждал мъж с по-бяла кожа от моята. А пък на голямата ми дъщеря й викаха"Бялото бебе"в квартала.Не защото другите бебета бяха мургави,а защото тя е много бяла.
Въпросът е друг - ти имаш твой вкус, но той може да не съвпада с вкусовете на други мъже.
Например Робърт Дениро - той харесва само тъмни дами. Джеф Безос, Принц Хари, Борис Бекер, Дейвид Боуи, Том Круз - тоже.Last edited by Arana; 17.10.2022, 19:36.
Коментар
-
Това, че ти си падаш по блондинки обаче, не е валидно за цялото мъжко население на планетата.
Така, че сори но мнозинството печели.
Сред изброените от теб актриси, които считаш за красиви няма брюнетки, а само светли жени.
Обаче на планетата сме 7 милиарда, т.е. Сложи 4 милиарда мъже, от които белите са малцинство.
Демек - критериите за женска красота са много различни на различни места и за различни мъже.
Малко е самонадеяно да кажеш тази е “красива”, а тази е “грозна”.
За теб тази е красива, а онази не е.
Щом си падаш по блондинки, самият и си най-вероятно мургавичък, аз например си падам по светли мъже, но това не значи, че определям мъж брюнет за “грозен” само защото не е мой тип, а и има някои брюнети дето си заслужават вниманието и объркват всички класации.
А Холи Бери, ша ма извиняваш е страшно парче, както и Катрин Зита Джоунс.
Моята любима актриса е Анджелина Джоли.
- 1 like
Коментар
-
Холивудските актриси от старите поколения са били наистина красиви.
Ама нито Салма Хайек,нито Холи Бери,,нито Дженифър Лопес са нещо особено. А пък тая Кардашиян с големият диференциал може да е атрактивна в арабския свят.
Наоми Кембъл си беше тигрица ,ама аз специално не си падам по негърки .
Така, че сори но мнозинството печели.
Сред изброените от теб актриси, които считаш за красиви няма брюнетки, а само светли жени.
Обаче на планетата сме 7 милиарда, т.е. Сложи 4 милиарда мъже, от които белите са малцинство.
Демек - критериите за женска красота са много различни на различни места и за различни мъже.
Малко е самонадеяно да кажеш тази е “красива”, а тази е “грозна”.
За теб тази е красива, а онази не е.
Щом си падаш по блондинки, самият и си най-вероятно мургавичък, аз например си падам по светли мъже, но това не значи, че определям мъж брюнет за “грозен” само защото не е мой тип, а и има някои брюнети дето си заслужават вниманието и объркват всички класации.
А Холи Бери, ша ма извиняваш е страшно парче, както и Катрин Зита Джоунс и Кейт Бекинсейл (не толкова известна, но много красива брюнетка).
Моята любима актриса е Анджелина Джоли.Last edited by Arana; 17.10.2022, 19:24.
- 1 like
Коментар
-
Синди Кауфорд грозна ли е? Одри Хепбърн? Елизабет Тейлър? Ава Гарднър? Пенелопе Круз? Салма Хайек?
Иман? Наоми Кемпбъл? Ким Кардашян? Хали Бери? Шер? Дженифър Лопес?
Усещаш ли накъде бия?
Ама нито Салма Хайек,нито Холи Бери,,нито Дженифър Лопес са нещо особено. А пък тая Кардашиян с големият диференциал може да е атрактивна в арабския свят.
Наоми Кембъл си беше тигрица ,ама аз специално не си падам по негърки .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОф... аз седнах пазарите да проверя накъде вървят.... вие с вашите глупости........
Сега като се навечеря публиката и ако не ме унесе една кехлибарена течност ще си доизкажа тезатаLast edited by Arana; 17.10.2022, 18:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеДобре де до кога с тея паижини.
Имаш хубава вила на морето , а лятото е пълно с тиристки които търсят приключение от всеква възраст и за сделки вкус. Кеф ти Украйнки и Рускини. Кеф ти пияни полякини . Кеф ти лелки от Германия и Скандинавия.
Ти в този случаи примерно си много по интересен за чуждеките отколкото за българките.
Ама требва да копаш картофи в планината , докато ти падат зрели круши в градината.
На 4 валета наш Евго вика "Без коз"!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Пусни си Планета HD и почни да изброяваш от там. Сигурен съм, че ще има доста повече попадения
Или още по - добре да отидем на гости на Митко пайнера
Обаче тук е друга пледорията.
Яж си пуканките и ще видиш каква е моята тезаLast edited by Arana; 17.10.2022, 18:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Конкретно тия двете искаха да ме използват.
Едната беше аптекарката. Ние тогава чатихме с нея и тя ми писа......"Ти да не мислиш, че ще ти пусна на морето. Искам нещата да станат постепено."
А другата беше от групите за запознанства. Правеше се на добричка и че има сериозни намерения спрямо мен, а приветства с добре дошли всички по-млади и ставащи мъже (без дъртаците).Разгледах й снимките и на младини ми изглеждаше като курве (ненадеждна).
Аз си имам компания за плажа, гадже си търся, а не като тези двете.
Това лято ми направи впечатление, в полета от Варна до София в края на август......че много симпатични мъже на 20, 30 и 40+ (като мен,) бяха ходили на море без половинка и се връщаха сами.
Имаш хубава вила на морето , а лятото е пълно с тиристки които търсят приключение от всеква възраст и за всеки вкус.
Кеф ти Украйнки и Рускини. Кеф ти пияни Полякини . Кеф ти лелки от Германия и Скандинавия.
Ти в този случаи примерно си много по интересен за чуждеките отколкото за българките.
Ама требва да копаш картофи в планината , докато ти падат зрели круши в градината.Last edited by Майстора233; 17.10.2022, 18:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Синди Кауфорд грозна ли е? Одри Хепбърн? Елизабет Тейлър? Ава Гарднър? Пенелопе Круз? Салма Хайек?
Иман? Наоми Кемпбъл? Ким Кардашян?
Усещаш ли накъде бия?
Коментар
-
Говоря като външен вид.Естествено,че не съм имал досег с актриси,певици и тем подобни.
И не знам какви са били предложенията в анкетата за най-красива жена, но ми се вижда доста измислена класация.Робъртс беше в разгара си точно като бях младеж. И сме обсъждали световноизвестните красиви жени по това време. Тогава такива бяха Шарън Стоун, Ел Макферсън,Хайди Клум, Адриана Склерникова.Не съм чул някой младеж на моята възраст да си е падал по Джулия Робъртс.Единствено се обсъждаше ,че има голяма уста.И какво може да прави с тая голяма уста.
Иман? Наоми Кемпбъл? Ким Кардашян? Хали Бери? Шер? Дженифър Лопес?
Усещаш ли накъде бия?Last edited by Arana; 17.10.2022, 18:43.
Коментар
Коментар