If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаш хубава вила на морето , а лятото е пълно с тиристки които търсят приключение от всеква възраст и за сделки вкус. Кеф ти Украйнки и Рускини. Кеф ти пияни полякини . Кеф ти лелки от Германия и Скандинавия.
Ти в този случаи примерно си много по интересен за чуждеките отколкото за българките.
Ама требва да копаш картофи в планината , докато ти падат зрели круши в градината.
При Евго ситуацията малко напомня приказката, че не е до това какви карти имаш, а как ще ги изграеш.
Едната беше аптекарката. Ние тогава чатихме с нея и тя ми писа......"Ти да не мислиш, че ще ти пусна на морето. Искам нещата да станат постепено."
А другата беше от групите за запознанства. Правеше се на добричка и че има сериозни намерения спрямо мен, а приветства с добре дошли всички по-млади и ставащи мъже (без дъртаците). Разгледах й снимките и на младини ми изглеждаше като курве (ненадеждна).
Аз си имам компания за плажа, гадже си търся, а не като тези двете.
Това лято ми направи впечатление, в полета от Варна до София в края на август......че много симпатични мъже на 20, 30 и 40+ (като мен, ) бяха ходили на море без половинка и се връщаха сами.
Добре де до кога с тея паяжини.
Имаш хубава вила на морето , а лятото е пълно с тиристки които търсят приключение от всеква възраст и за всеки вкус.
Кеф ти Украйнки и Рускини. Кеф ти пияни Полякини . Кеф ти лелки от Германия и Скандинавия.
Ти в този случаи примерно си много по интересен за чуждеките отколкото за българките.
Ама требва да копаш картофи в планината , докато ти падат зрели круши в градината.
Говоря като външен вид.Естествено,че не съм имал досег с актриси,певици и тем подобни.
И не знам какви са били предложенията в анкетата за най-красива жена, но ми се вижда доста измислена класация.Робъртс беше в разгара си точно като бях младеж. И сме обсъждали световноизвестните красиви жени по това време. Тогава такива бяха Шарън Стоун, Ел Макферсън,Хайди Клум, Адриана Склерникова.Не съм чул някой младеж на моята възраст да си е падал по Джулия Робъртс.Единствено се обсъждаше ,че има голяма уста.И какво може да прави с тая голяма уста.
Наистина нека мъжете се изкажат, но те планетарно вече са се изказали
Говоря като външен вид.Естествено,че не съм имал досег с актриси,певици и тем подобни.
И не знам какви са били предложенията в анкетата за най-красива жена, но ми се вижда доста измислена класация.Робъртс беше в разгара си точно като бях младеж. И сме обсъждали световноизвестните красиви жени по това време. Тогава такива бяха Шарън Стоун, Ел Макферсън,Хайди Клум, Адриана Склерникова,Моника Белучи,Сандра.И естествено култовата Саманта Фокс.Не съм чул някой младеж на моята възраст да си е падал по Джулия Робъртс.Единствено се обсъждаше ,че има голяма уста.И какво може да прави с тая голяма уста.
Нито някой пък коментираше въодушевено филма "Хубава жена ".Ама за "Първичен инстикт"се говореше постоянно.
Точно така-такива като нея съм имал доста.Не е грозна, ама не е и красавица.Красиви са Шарън Стоун, Хайди Клум ,Бриджит Бардо. С такива никога не съм правил секс.
Жива да не бях, ама разбира се, че си имал
Наистина нека мъжете се изкажат, но те планетарно вече са се изказали
От горното ти изказване само разбираме, че си брюнет.
Дойдохме ли си на думата?
Викаш "Аз такива като Джулия по 2 на вечер съм ги опрашвал" - хаха!!
п.п.
Дж. Робъртс например също не е моя тип, но не бих казал и че е грозна.
Точно така-такива като нея съм имал доста.Не е грозна, ама не е и красавица.Красиви са Шарън Стоун, Хайди Клум ,Бриджит Бардо. С такива никога не съм правил секс.
Какво пък й е красивото на Джулия Робъртс?Освен това бракът й е просъществувал по-малко от две години. Това,че е милионерка не я прави чак толкова привлекателна за мъжете .Мъжете търсят красиви жени, не богати.
Дойдохме ли си на думата?
Викаш "Аз такива като Джулия по 2 на вечер съм ги опрашвал" - хаха!!
п.п.
Дж. Робъртс например също не е моя тип, но не бих казал и че е грозна.
Какво пък й е красивото на Джулия Робъртс?Освен това бракът й е просъществувал по-малко от две години. Това,че е милионерка не я прави чак толкова привлекателна за мъжете .Мъжете търсят красиви жени, не богати.
Коментар