Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
А какво притежава той:
1.Облича се модно.
2.Има добре поддържана фигура.
3.Висок е.
4.Известен е.
5.Богат е.
6.Носи му се славата на плейбой, което за жените е голям плюс в един мъж.Last edited by mirodes; 08.10.2022, 18:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Да, на приказки щото си удобен да плащаш сметките. Което предполагам би правил и ако си биеш камшика. Тя си спестява стреса от самота и грижи за децата, а ти се гърчиш в загробен брак.
Ултиматума-ще търпиш още 20-30г. само заради децата?
И аз съм пословично търпелив според близки и приятели, но всичко си има граници, т.е аз ще попадна в останалия 1%
Да не кажеш нещо, че пак съвети, ала-бала, "ало другарката". Разсъждавам си просто с болната глава
Ще помоля модераторите да изтрият всички коментари,които се отнасят до личният ми живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodesСамо на приказки се изнася......
този ултиматум често минава.
Ултиматума-ще търпиш още 20-30г. само заради децата?
И аз съм пословично търпелив според близки и приятели, но всичко си има граници, т.е аз ще попадна в останалия 1%
Да не кажеш нещо, че пак съвети, ала-бала, "ало другарката". Разсъждавам си просто с болната глава
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
едва ли жена му би го търпяла повече
взимай случая му за пример и си прави изводите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
т.е. няма шанс да се помирите по някакъв начин?
взимай случая му за пример и си прави изводитепрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Фнимавайте какви отрочета отглеждате че гледайте какви неща правят.
This is what her 12 year old did for punishing her by taking her phone
https://www.facebook.com/giulia.kiss...64807737964225
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАз лично не съм се засилил да живея с повече от една жена.
Да речем че има мааалка разлика от това да си постоянно с двете, т.е шията вече я разглеждаме като врат.
За филипинките-като живях в чужбина имах колега, който имаше гадже филипинка и то от доста време. Дори той обмисляше да маха всичко, което притежава и да заминават там да живеят и да купи имот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Българските сайтове са много зле........и от там става трудно. И има много лелки и баби, които са се научили на Интернет и си търсят мъж или убиват време.
Аз не деля хората на София и провинция, а гледам конкретния човек.
А в българските сайтове е много зле.Ще взема да тръгна пак по нощните клубове, може там да забия някоя свестна.Кажи някой пиано бар в София.Last edited by mirodes; 07.10.2022, 17:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Изобщо не е вярно това. Това си е ваш софийски шовинизъм.
Колкото до рускините и украинките-с тях съм се запознал в сайт за запознанства. Там стават доста по-лесно нещата. Регистрирал съм се и в български сайтове ,но там просто жените или не ми допадат или са с деца.А аз такива не търся.
Аз не деля хората на София и провинция, а гледам конкретния човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Изобщо не е вярно това. Това си е ваш софийски шовинизъм.
Колкото до рускините и украинките-с тях съм се запознал в сайт за запознанства. Там стават доста по-лесно нещата. Регистрирал съм се и в български сайтове ,но там просто жените или не ми допадат или са с деца.А аз такива не търся.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар