If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евго, ти когато си бил тийнейджър латино сериали ,ли си гледал ,че и ги помниш ? Направо ме същисваш непрестанно ! Това са сапунки, които не само ,че не трябва да се гледат , а какво остава да се прави сравнение на човешко поведение и характер с техните герой . Ужас, човече ама така наистина няма да се ожениш !!!
Има няколко латино сериала от 90-те години, които се помнят. Не ми се нахвърляйте така, че ще спра да пиша.
Ако си гледал латино сериала от 90-те години "Три съдби", тя прилича на монахинята без да е набожна.
Евго, ти когато си бил тийнейджър латино сериали ,ли си гледал ,че и ги помниш ? Направо ме същисваш непрестанно ! Това са сапунки, които не само ,че не трябва да се гледат , а какво остава да се прави сравнение на човешко поведение и характер с техните герой . Ужас, човече ама така наистина няма да се ожениш !!!
Не мога да преценя, ама нормален мъж трудно би се навил на нещо с нея, особено днес, когато критериите са високи. Него не го бъркаше това и гледаше да я пази.
Не мога да преценя, ама нормален мъж трудно би се навил на нещо с нея, особено днес, когато критериите са високи. Него не го бъркаше това и гледаше да я пази.
Коментар