Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Завършил съм английска гимназия и"Право"с отличен успех, Ай Кю-о ми е над 130,а ерудицията всеобхватна. Участвал съм и в"Стани богат "като отговорих на 12 въпроса от 15.Като отговорих правилно и на последния въпрос, но се отказах .
Та пак повтарям-нито си ми на образованието, нито на интелекта,нито на знанията.
Ти си празен човек с празни мисли.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Това е вече друг подход.
Това да съм правил ,онова да съм правил. Ами нещата няма да се променят. Съжителстваме заради децата. Не е необичайно явление.Last edited by mirodes; 25.10.2022, 19:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЩе ти сложа + (плюсче), че без да искаш си написал нещо вярно в тази тема.
Та пак повтарям-нито си ми на образованието, нито на интелекта,нито на знанията.
Ти си празен човек с празни мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и двата пациента ги срещам само задочно
но са много енергични. по един особен начин
- 1 like
Коментар
-
По ясно не мога да го кажа-благодарен съм на жена ми за грижите,но не съм щастлив в тоя брак.
Как по-ясно да ти го кажа.
Какво толкова необичайно има и да се обсъжда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНито си ми на образованието ,нито на интелекта ,нито на знанията.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и двата пациента ги срещам само задочно
но са много енергични. по един особен начин
Коментар
-
Незнам коя задачка е по-тежка. Аз пък карам гаден грип ама от Миро, направо ще взема да оздравея и да ходя на работа вече, че не се трае
Как по-ясно да ти го кажа.
Какво толкова необичайно има и да се обсъжда.Не във всички случаи, в които се стига до развод ,има някакви големи конфликти.Ти нали си бракоразводен адвокат, не си ли имала подобни случаи?Last edited by mirodes; 25.10.2022, 19:30.
Коментар
-
Незнам коя задачка е по-тежка. Аз пък карам гаден грип ама от Миро, направо ще взема да оздравея и да ходя на работа вече, че не се трае
но са много енергични. по един особен начинпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНа мен не би ми било удобно, да взема пари от човек в неравностойно положение.
Не бива да се приемат буквално нещата, когато очевидно се касае за делюзии и фантазми.
Кой си ти,та ще ми казваш какво да правя?Нито си ми на образованието ,нито на интелекта ,нито на знанията.
Ти си един празен човек с празни мисли.
- 1 like
Коментар
-
Е хубаво жертвала е много и аз не го отричам. Но не съм щастлив в тоя брак. Няма да го прекратя заради децата. Да грижи се за домакинството и децата, но няма ли я тръпката в една връзка ,тя е изчерпана.
И кога точно съм се изкарал жертва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениев другата тема пък правим терапия на накавръков
и той така силно страда от липса на внимание
и се чуди вече с какво да ангажира публика
Коментар
-
Отказвам се да правя повече безплатна терапия. Опичай си акъла, доде ептен не си я втасал.
Нищо не жертваш. Жена ти много е жертвала. Не ти отива никак ролята на жертва.
Сега реши какво си - нежна жертва или балкански мачо, щото и двете не може.
И кога точно съм се изкарал жертва?
Коментар
Коментар