Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНякоя дъртофела няма ли да се сети и за Куелю, да стане шоуто пълно?
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
...ммм, това от Зеланд ли е, или си е твое виждане?
Не можем непрекъснато да се оправдаваме с липсата на достатъчно любов от родителите си, когато сме били малки...
Интересно ми е имаш ли деца, и ако отговора е "да", колко са и мислиш ли, че им даваш достатъчно любов...
(в никакъв случай не се чувствай длъжна да ми отговориш, само ако искаш)
Учудвам се, че ти го възприемаш като оправдание. Това, което се казва, не цели да ставаме жертви поради липса на любов, а да осиновим детето в себе си и да го заобичаме самите ние.
Нямам тайни, имам две дъщери с 14 години разлика. Какво мисля аз не е от такова значение, а какво виждам като поведение и еволюция в тях е същественото.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Шепотът започва да се чува, когато душата запява и разумът започва доволно да потрива ръчички. Но до този момент се достига, когато сетивата се отварят и разбираме, защо не получаваме, това, което искаме. Дори да сме честни със себе си, коренът се крие в липсата на любов, което още бебето е усетило с първото мета(менте) удоволствие, което е усетило в под формата на биберон.....
Не можем непрекъснато да се оправдаваме с липсата на достатъчно любов от родителите си, когато сме били малки...
Интересно ми е имаш ли деца, и ако отговора е "да", колко са и мислиш ли, че им даваш достатъчно любов...
(в никакъв случай не се чувствай длъжна да ми отговориш, само ако искаш)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Доста съм съгласен, тук виждам и едно твърдение, че ако имат хората всякакви модели на поведение, не се получават нещата. Ще допълня, че в живота си почти не съм видял хора без ограничаващи модели и емоционални травми, дълбоко втъкани в тях. Според мен в средностатистическото семейство е микс от комплекси, ограничения, програми, убеждения, страхове, илюзии, алчност, вампиризъм, агресия, подтисничество и какво ли не. Общо взето през тези филтри, които са норма, какви връзки се получават - не много приятни. Има хора, които не се справят с болките и бягат бързо, други пък търпят с години, но това са само последствията от собственото им несъвършенство.
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеИначе, за мачкането, когато откриеш, че върви, можеш да се поддадеш на силата, която илюзорно ти дава. Аз съм го правил преди, във всякакви форми, сега вече съм го зарязал. Много мъже и жени го практикуват, има си причини за това им поведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИма един такъв момент, че българката не харесва финния и културен мъж, с костюм, с книги вкъщи, с образование, с роза в ръка, а харесва този от гаража, с татуировките, якия бицепс и издутите панталони,Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение"българката"
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениене харесва финния и културен мъж,
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениес костюм,
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениес книги вкъщи,
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениес образование,
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениес роза в ръка,
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениехаресва този от гаража,
... съизмеримо е с тези, дето са извън гаража
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениес татуировките,
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеякия бицепс
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеиздутите панталони,
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнениеНикой мъж не бива да се жени докато не изучи анатомията на жената Паулу Куелю.
Коментар
-
Няма мои и твои деца- те са наши. Мен ми пука за нашите деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ какво смяташ да правиш с нашите деца, които не са твои?
Та онзи баща казваше, да аз възпитах своето дете, но явно трябва да се грижим и за чуждите деца. Мисля, че това визира и Мия.
Мия просто вижда отвъд хоризонта, факт трудносмилаем за викхънтъровци, груювци и прочее зурлювци.
Коментар
-
Виждам много болни и страдащи хора, и преди се втурвах да давам съвети и се мъчех да помагам но разбрах, че те всъщност не желаят помощ и си им е добре да си страдат на воля. Няма и лошо опитите да продължават, но глупостта нали се състоеше в това да правиш едни и същи неща и да очакваш различни резултати. Процесите обаче се забързват доста и сега е момента да се избират влакове и гари.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ферарито е самоирония в контекста на друг диалог. Интересното е, че всички приеха поста буквално.
Никаква липса не запълва, реално то не е необходимо .
Доколко заслужаваме предметите на лукса и дали те заместват нещо друго от това би се получил интересен разговор.
Има мъжки и дамски “играчки”. Не винаги тези играчки са заместител. Някои хора обичат комфорта, за други е въпрос на статус и съизмерване с околните, трети запълват някакви техни емоционални дефицити.
Оттук лесно може да се скочи на другата болна за жените тема - външен вид, козметика, малоумни реклами втълпяващи анорексични канони за красота, you name it.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ какво смяташ да правиш с нашите деца, които не са твои?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеНяма мои и твои деца- те са наши. Мен ми пука за нашите деца.
- 1 like
Коментар
Коментар