IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
    Аз повече безплатна психотерапия с тебе се отказвам да правя.
    На мен не би ми било удобно, да взема пари от човек в неравностойно положение.
    Стига си изливал тука приказки от 1001 нощ.
    Не бива да се приемат буквално нещата, когато очевидно се касае за делюзии и фантазми.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Моят брак го спасяват ДЕЦАТА. Щото имам отговорност към тия деца.Не искам да растат без баща или някой льольо да им е втори баща.
      Така че заради тях жертвам собственият си живот.
      Отказвам се да правя повече безплатна терапия. Опичай си акъла, доде ептен не си я втасал.

Нищо не жертваш. Жена ти много е жертвала. Не ти отива никак ролята на жертва.

Сега реши какво си - нежна жертва или балкански мачо, щото и двете не може.

Коментар

Миро, сериозно, в кое семейство няма разногласия? Вземи се в ръце вече.

Вече трябва да ни плащаш на час, щото май накрая твоя брак май ще спаси този форум. Аз повече безплатна психотерапия с тебе се отказвам да правя.

Едното дете казе, че е на шест годинки.

Организирай се разговаряй с жена си. Стига си изливал тука приказки от 1001 нощ.
        Моят брак го спасяват ДЕЦАТА. Щото имам отговорност към тия деца.Не искам да растат без баща или някой льольо да им е втори баща.
        Така че заради тях жертвам собственият си живот.

Коментар

Виж сега.Тогава беше такъв период, че жена ми заяви, че иска развод.А искаше развод,защото аз исках да си сменя работата. Мен това много ме ядоса,защото не застана зад мен. И естествено при това положение започнах да си търся нова жена. Инициативата изобщо не е дошла от мен. Ти какво очакваш-да се разведа и да я жаля цял живот ли?Сега си промени мнението ,но ще видя как ще е когото си изпълня намеренията за работата.
          Но при всички положения инициативата за разделяне няма да е моя.
          Миро, сериозно, в кое семейство няма разногласия? Вземи се в ръце вече.

Вече трябва да ни плащаш на час, щото май накрая твоя брак май ще спаси и опази този този форум. Аз повече безплатна психотерапия с тебе се отказвам да правя.

Едното дете каза, че е на шест годинки. Употребявай си горната глава по предназначение. С добри чувства ти го казвам като на колега.

Организирай се разговаряй с жена си. Стига си изливал тука приказки от 1001 нощ.

И като имате разногласия с жена номер две, трета жена ли ще си търсиш.

Ало? Земя вика Марс? Влизай в час вече.
          Last edited by Arana; 25.10.2022, 19:16.

Коментар

Значи, самият факт, че това ти е коментара вече говори много. Подтекстът е съвсем друг.

Ти използваш и изхвърляш жена си и най-цинично го коментираш. Все едно е салфетка за еднокрана употреба. Защото е “45 годишна раждала ниска жена”, а искаш “дългостеблена млада роза”. Думи нямам. Видите ли не била добра в секса, а се оказва, че тази жена работи, гледа две деца и върти цялото домакинство.

И вместо на ръце да я носиш тази жена, която най-вероятно се внася изцяло и финансово в семейния бюджет ти започваш да се занасяш по сайтовете не с една, а с две рускини. После планираше паралелен брак финансиран от семейния бюджет докато си още женен…

И май даже не се усещаш колко е грозно и цинично е това което пишеш и начинът, по който мислиш. Обидно е. Адски обидно за всяка жена да чете подобни писания.

Хюстън имаме проблем.
            Виж сега.Тогава беше такъв период, че жена ми заяви, че иска развод.А искаше развод,защото аз исках да си сменя работата. Мен това много ме ядоса,защото не застана зад мен. И естествено при това положение започнах да си търся нова жена. Инициативата изобщо не е дошла от мен. Ти какво очакваш-да се разведа и да я жаля цял живот ли?Сега си промени мнението ,но ще видя как ще е когото си изпълня намеренията за работата.
            Но при всички положения инициативата за разделяне няма да е моя.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Палячо-много добре знам какво съм написал и НИКОГА не се отричам от думите си.Арана беше написала,че при развод ще имам големи финансови проблеми и аз й отговорих ,че 400 лв месечно не са чак толкова много.А ще са 400 лв,защото съдът присъжда по 200 лв издръжка на дете месечно. При развод се присъжда ЗАДЪЛЖИТЕЛНА издръжка.
              Това че преиначаваш думите ми показва какъв мишок си.
              Значи, самият факт, че това ти е коментара вече говори много. Подтекстът е съвсем друг.

Ти използваш и изхвърляш жена си и най-цинично го коментираш. Все едно е салфетка за еднокрана употреба. Защото е “45 годишна раждала ниска жена”, а искаш “дългостеблена млада роза”. Думи нямам. Видите ли не била добра в секса, а се оказва, че тази жена работи, гледа две деца и върти цялото домакинство.

И вместо на ръце да я носиш тази жена, която най-вероятно се внася изцяло и финансово в семейния бюджет и се е посветила на децата, твоите деца, ти започваш да се занасяш по сайтовете не с една, а с две рускини. После планираше паралелен брак финансиран от семейния бюджет докато си още женен…

И май даже не се усещаш колко е грозно и цинично е това което пишеш и начинът, по който мислиш. Обидно е. Адски обидно за всяка жена да чете подобни писания.

Как точно искаш и очакваш да те възприемат форумците след подобни коментари?

Хюстън имаме проблем.
              Last edited by Arana; 25.10.2022, 19:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз ги качих тук и после ги изтрих, защото не минават на лични съобщения.
                Дай ги тия снимки бе бате, човек от работа не може да ги види. Да видим що не харесваш момата?

Коментар

Ами те и клюкарките пред блока осъждат модела на поведение на младите момичета. А не тях.
                  Ти толкова подробно си се вглъбил в написаните от мен неща,че надминаваш и клюкарките.
                  Гледай си собственият живот, а не се вторачвай в живота на другите хора.
                  Едно, не го експонирай и второ - нещата, които досега си казал са 90% изключително обидни за жените. Сори, но е така. Неприятно ми е дори да изброявам.

Само не мога да разбера, защо реагираш като ощипана мома, когато ти кажат в прав текст, че не са съгласни с теб.

Факт е, че дори Евго търпи критика повече от теб, не че нещо му влиза в главата.

Коментар

Мишо-написах ,че съдилищата в България присъждат по 200 лв месечно издръжка на дете при развод.В повечето случаи. Това че не си запознат не е мой проблем. А фактът,че ми приписваш думи, които никога не съм казал ,показва каква сива мишка си.Един истински мъж НИКОГА не би го направил.
                    Писаното слово остава. /стига да не го заметат модитата./
                    Върни се назад и си виж какво си написал... Едва после почна да се увърташ като риба-мрена, да се обясняваш за съдилищата, че дори ти си даде сметка, че се излагаш повече от необходимото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

"Истинския мъж има 200лв. за издръжка."
                      /цитирам по памет/
                      Мишо-написах ,че съдилищата в България присъждат по 200 лв месечно издръжка на дете при развод.В повечето случаи. Това че не си запознат не е мой проблем. А фактът,че ми приписваш думи, които никога не съм казал ,показва каква сива мишка си.Един истински мъж НИКОГА не би го направил.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Модела на мислене и поведение, не точно теб. Не си само ти така, много хора мислят по този начин.

Предлагам да спрем с дрязгите, че дебнат да раздават награди.
                        Ами те и клюкарките пред блока осъждат модела на поведение на младите момичета. А не тях.
                        Ти толкова подробно си се вглъбил в написаните от мен неща,че надминаваш и клюкарките.
                        Гледай си собственият живот, а не се вторачвай в живота на другите хора.

Коментар

Злобен и заядлив си като дърта клюкарка.Ти и оня дървен философ не споделяте мнения по темата а единствено злобно и заядливо коментирате моите мнения.
                          Аз НИТО ВЕДНЪЖ не съм си позволил такива коментари по отношение на твои мнения.
                          Модела на мислене и поведение, не точно теб. Не си само ти така, много хора мислят по този начин.

Коментар

Ти дай дефиниция. Твоя.
                            "Истинския мъж има 200лв. за издръжка."
                            /цитирам по памет/

Коментар

Злобно.....
                              Тя злобата си личи от кой идва. От безсилието да докажеш правотата си. Дори Евго, с който се шегуваме, приема нещата по-мъжки от теб.
                              Злоба не изразявам към никой, хора сме, не се знае утре кой до кого ще опре. Та спести опита за вменяване на нещо невярно за хора с различно от твоето мнение​​​​​​
                              Злобен и заядлив си като дърта клюкарка.Ти и оня дървен философ не споделяте мнения по темата а единствено злобно и заядливо коментирате моите мнения.
                              Аз НИТО ВЕДНЪЖ не съм си позволил такива коментари по отношение на твои мнения.

Коментар

Сега и ако се засегнеш за женския род на ощипанАТА...
                                Не така с лошо, че някой Истински Мъж, пак ще се обиди.

Коментар

Working...
                                X