Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
При положение, че имам две прекрасни ангелчета нито за миг не съжалявам за брака си.Да не съм щастлив напълно,но не е болка за умиране.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Само с пуканки немом се терапира. Ще трябва неща алкохолно. Мъка, мъка ...
Наздраве!
със сиренце грозде и бяло вино.
Наздраве.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение. . . какво си - нежна жертва или балкански мачо, щото и двете не може.
До залез един, след залез - друг.
Говоря теоретично! - не за конкретния човек/
Знаеш ли какво ми прави впечатление все повече и повече - двойнствената природа на повечето хора. Голяма част от хората демонстрират широко скроена личност (учтиви, вежливи, гледащи отгоре на нещата, абе с една дума - ларж....), и тази природа е уж сравнително константна - наблюдаваш я доста често (ама само уикендите да речем)... и изведнъж като ги поставяш (или се окажат) в малко по-екстремна ситуация и много бързо на повърхността изплува непознатата досега, скрита природа - дребнава, заядлива, и т.н.
Та... преди години хората сякаш бяха по-, как да го кажа - по-константни - както ти твърдиш! Демек ако си добър - си добър; и съответно в спорните ситуации губиш, защото останалите се възползват от добротатата ти. Тоя момент обаче сякаш поприключи.Хората като че ли се научиха да си защитават интереса (което е добре по принцип), но добротата м сякаш стана "по-плитка", само на повърхността (и основно по празници - Коледа и прочее). Иначе скритата природа стои в латентно състояние и много бързо е готова да изплува (в случай на необходимост).
п.п. Не знам как да кача от телефон снимка да видите каква красота са в момента Родопите - асъл пика на есента! Цяла седмица на различно място, а есенните 'пожари' са навсякъде, в добавка - истински гостоприемни хора (ама не като тия в големите градове), чудесна кухня и прочее... ай стига толкоз, че завистливците дебнат отвсякъде!Не че родопите са алпите, всеки може да си ги позволи, ама все пак!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Само с пуканки немом се терапира. Ще трябва неща алкохолно. Мъка, мъка ...
Наздраве!Наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Първо, има различни водове интелигентност. Тестовете засичат само част от нея. Робър Кийосаки е бил проблемен ученик. Сега е незнам дали вече не стана милиардер.
После налице е и емоционалната интелигентност.
В този форум, повечето са икономисти, инженери и математици и информатици, хуманитарите са малцинство.
Аз затова съм тук, за да се уча от по-умните от мен. За мен е голям стимул.
Но не е в това въпросът-въпросът е,че този господин прави постоянно заядливи коментари по отношение на мен,вместо да коментира темата.И то по заобиколен начин, което е характерно за жените.
А на Кийосаки баща му е бил мултимилионер.Започнал е състезанието на живота с голяма преднина.
Коментар
-
Нали му чета коментарите.За теб мога да кажа,че си интелигентна, образована и ерудирана.Въпреки че сме имали пререкания.
Ама на тоя не съм прочел и едно стойностно мнение.Подхвърля някакви недоизказани мисли от време на време ,за да изглежда като някакъв философ ,ама не е изразил нито едно аргументирано мнение.
После налице е и емоционалната интелигентност.
В този форум, повечето са икономисти, инженери и математици и информатици, хуманитарите са малцинство.
Аз затова съм тук, за да се уча от по-умните от мен. За мен е голям стимул.
В темата за лидерството дето я пуснах - там пък се иска трети вид интелигентност - управление на големи човешки маси. Не е шега работа.
За ендер определено грешиш, но той сам си се защитава достатъчно добре.Last edited by Arana; 25.10.2022, 19:56.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, децата нямат нищо общо с грешката, която си допуснал, когато си се женил. Липсата на прозорливост обикновено се компенсира чрез направата на жертви.
Наздраве!
Какво толкова се вторачихте в брака ми?Няма голяма драма в него.Просто ни задържат в него децата ни.Какво толкова необичайно има?Last edited by mirodes; 25.10.2022, 19:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЛеле, как сте се развихрили, започвам терапия с пуканки
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти не лъжеш. Вярвам ти. Просто не знаеш кой точно си приказва с теб от другата страна на компютъра/таблета/мобилния.
Припомни си дефиницията за самонадеяност в наказателното право …
Ама на тоя не съм прочел и едно стойностно мнение.Подхвърля някакви недоизказани мисли от време на време ,за да изглежда като някакъв философ ,ама не е изразил нито едно аргументирано мнение.
Коментар
-
Моят брак го спасяват ДЕЦАТА. Щото имам отговорност към тия деца.Не искам да растат без баща или някой льольо да им е втори баща.
Така че заради тях жертвам собственият си живот.
Наздраве!Last edited by tnm; 25.10.2022, 19:48.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Мислиш, че лъжа ли?В кое точно се съмняваш?
Припомни си дефиницията за самонадеяност в наказателното право …
Тук има доста по умни хора от тебе и мене.Last edited by Arana; 25.10.2022, 19:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Голям залък хапни, голяма дума не казвай …
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Не мога да се похваля с твоите постижения, но само ще отбележа, че IQ-то ми, надвишава ръста ти в сантиметри...
Във форума има и интелигентни хора ,ама ти със сигурност не си от тях.Нито си интересен събеседник. А си едно дребнаво и заядливо човече.Коментари по темата не правиш,а само злобно репликираш моите мнения.
Празен човек с празни мисли.Last edited by mirodes; 25.10.2022, 19:44.
Коментар
Коментар