IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+ 1

Интересен момент е, че Ann of Cleaves, четвъртата съпруга, не се жени повторно, била грозничка, но надживява Хенри 8 и останалите му жени.

Вчера си говорих с един футболист от аматьорски отбор и той ми сподели, че не хубостта привлича жените, а дебелия портфейл.

Точно.Аз затова ти казвам да си купиш по-лъскава кола и като се запознаеш с някоя жена да й кажеш колко си имотен и че вземаш висока заплата. Не директно естествено, ама завърти разговора в тая насока.
    Колкото до Хенри Осми-той е бил активен спортист на младини,естествено според тогавашните разбирания-занимавал се е с фехтовка, лов, езда,но на един турнир го раняват тежко в крака.И до края на живота си остава с тая рана.Обездвижва се и много напълнява.И тъй като жена му Катерина Арагонска му ражда само момиче, той се жени повторно. Раждат му се още едно момиче и едно момче, което обаче умира. Затова и се жени толкова пъти,за да му се роди момче .А дъщеря му Елизабет не се е омъжила като има предположения, че е имала много здрава девствена ципа и не са могли мъжете да я пробият и тя затова не се омъжва.
    Дали е така естествено няма как да се знае.Но си е била девствена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Хайа ами останала е жива горкана. Не ѝ се е щяло да рискува повече. По-добре богата и свободна.

Забележи Елизабет, дъщерята на Хенри VIII по същата причина никога не се жени, а само го разиграва разните кандидати.

Умни жени. Практични англичанки. Любовници бол.
      Дааа

Те й казвали the virgin queen, макар че едва ли е била девствена.

Да се е женила.....толкова възможности за династични бракове е имало.

Коментар

+ 1

Интересен момент е, че Ann of Cleaves, четвъртата съпруга, не се жени повторно, била грозничка, но надживява Хенри 8 и останалите му жени.

Вчера си говорих с един футболист от аматьорски отбор и той ми сподели, че не хубостта привлича жените, а дебелия портфейл.

Хаха ами останала е жива горкана. Не ѝ се е щяло да рискува повече с нов идиот (съпруг).

По-добре жива, богата и свободна.

Забележи Елизабет, дъщерята на Хенри VIII по същата причина никога не се жени, а само ги разиграва разните кандидати.

Умни жени. Практични англичанки. Любовници бол и доста по-младички, а не разни саламури на 40+
        Last edited by Arana; 17.10.2022, 16:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Сега като се замисля истина е,че жени на възраст като моята и малко по-възрастни често ми дават знаци,че са готови да редим пасианси.Щото не е само тая секретарка, а има и други като нея.Въпросът е,че жените на 45 +не са ми в таргет групата нито за секс, камо ли за сериозна връзка.
          + 1

Коментар

Добро утро,

всичко е много относително спрямо красотата.

Но тя е до време, а после остава съдържанието.

Има мъже, които не са хубави, но са много сексуални, като Петър Бакърджиев,

Ако сте гледали филмите за Хенри 8 от Историческия канал, на младини бил страшно готин пич, но след време (при четвъртата съпруга) бил доста пълен и застарял към 50г, и не могъл дори да я обладае. За което била тя виновна и анулирал брака след 6 месеца като я обезщетил щедро.

В сайтовете за запознанства има доста лелки над 40, 50 и 50 г, с прилична външност, ще гледат мъжа и ще си имат другар вкъщи, обаче много не се търсят от мъжете и самите лелки не са готови за кратковременна афера по принцип.

Аз не съм бил с жена 40+, а само 20+ и 30+.

Успешна седмица
            Здрасти Евго, щом не си пробвал - опитай. Казват, че след 40 са палавници А защо само "за кратковременна афера"? Ако ти хареса, може да се вземете. Хората мачкат чаршафите и след 50 по няколко пъти седмично

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

МАлко по-различна е логиката (ми)...

С това, че жените търсят - съм съгласен. Ако изключим факта, че жените търсят, когато има какво да предложат, то се получава доста голям вакуум, защото се оказва, че с годините все нещо "куца" и оная напета девойка, която е мятала буйна грива и никак не е била лесна (за покоряване) - вече, някак от само себе си почва да става "лесна" (защото няма вече за кога да се правим недостъпни)..., да де - но вече я няма оная буйна грива..., фейсът е доста променен (дори смачкан)..., белите бисер-мъниста зъбки нещо пооредяват..., тънката снага (тополова) все повече доближава окръглеността на фигура, готова да се търкулне...

И нека бъда правилно разбран: и при мъжкия състав промените са не по-малко стряскащи, но все пак сме по-склонни да сме критични към околните, защото се виждаме ежедневно в огледалото и (според нас) за самите нас времето е спряло на (около) 18-25... А то (времето) - точно на тая възраст като литна...

Значи, моите впечатления (по горната логика): да се вгледаме в дамите, които ни оценяват (понякога са много точни - завършени психолози по призвание). Те, в повече от случаите - са преценили, че сме (за тях) неочаквано доброто попадение...

И, понеже почвам да мисля, че много от дамите НЯМАТ крещяща необходимост от секса, който ние търсим, а им е необходим мъж (за пред хората) - то тая група дами - по-лесно се обръщат към своите набори, ако имат що-годе поддържан добър външен вид...(то е ясно по условие, че тук всички сме атлетични и добре поддържани мъже)...

Значи, интуицията (според мен) води жената към нещо по-младо и представително, с акцент върху по-младото... (разбира се - дамите също имат проблем с разпознаването на своите години, но за разлика от нас не се виждат само веднъж на ден в огледалото и според тях стават все по-хубави с козметика и макиаж, ама май само така им се струва...).

Казвам, че общо-взето не бива да пропускаме случайните шансове, защото, в миг на откровение пред себе си - доста по-късно виждаме истината... и тя е?

Времето си тече и ние (те) ставаме/стават по-неатрактивни за околните. Един поглед и бъдещият партньор е набелязан.

Все пак във всички е заложено да търсим по-атрактивното...

Така се лутаме (и те се лутат) между възможности и фантазиране, че не сме (са) се променили, но съвсем не е така...

Като теб - с пример, за да бъде по-автентично..

Чувствителна дама. Каня я, тя отказва да излезе с мен, но го прави с 2-3 години по-млад (на чаша вино). Ако всичко с тях върви, няма да споделят (особено тя) пред мен - как са излезли (в чужбина) на чаша вино... Защо тя би говорила суперлативи за него (и виното, което са пили)?... И след това - тя ми задава въпрос насаме : "какво ще правиш тия дни,"....(може би е отчела грешната си тактика с младока)

Отговорих, че ще пия чаша вино с една моя позната...

Общо-взето, в подобни ситуации, голямо лутане (и надприказване) пада..., но тя не си дава сметка, че е доста неатрактивна (както в по-младите си години), понаедряла... и както казва един приятел, с възхищение: "виж я само какъв диференциал има!"..., на което в движение отговорих, че жените (с хубави дупета) никога не са свършвали... И е истина.

Сега като се замисля истина е,че жени на възраст като моята и малко по-възрастни често ми дават знаци,че са готови да редим пасианси.Щото не е само тая секретарка, а има и други като нея.Въпросът е,че жените на 45 +не са ми в таргет групата нито за секс, камо ли за сериозна връзка.

Коментар

• Добро утро,

всичко е много относително спрямо красотата.

Но тя е до време, а после остава съдържанието.

Има мъже, които не са хубави, но са много сексуални, като Петър Бакърджиев,

Ако сте гледали филмите за Хенри 8 от Историческия канал, на младини бил страшно готин пич, но след време (при четвъртата съпруга) бил доста пълен и застарял към 50г, и не могъл дори да я обладае. За което била тя виновна и анулирал брака след 6 месеца като я обезщетил щедро.

В сайтовете за запознанства има доста лелки над 40, 50 и 50 г, с прилична външност, ще гледат мъжа и ще си имат другар вкъщи, обаче много не се търсят от мъжете и самите лелки не са готови за кратковременна афера по принцип.

Аз не съм бил с жена 40+, а само 20+ и 30+.

Успешна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

С това, че жените търсят - съм съгласен. Ако изключим факта, че жените търсят, когато има какво да предложат, то се получава доста голям вакуум, защото се оказва, че с годините все нещо "куца" и оная напета девойка, която е мятала буйна грива и никак не е била лесна (за покоряване) - вече, някак от само себе си почва да става "лесна" (защото няма вече за кога да се правим недостъпни)..., да де - но вече я няма оная буйна грива..., фейсът е доста променен (дори смачкан)..., белите бисер-мъниста зъбки нещо пооредяват..., тънката снага (тополова) все повече доближава окръглеността на фигура, готова да се търкулне...

И нека бъда правилно разбран: и при мъжкия състав промените са не по-малко стряскащи, но все пак сме по-склонни да сме критични към околните, защото се виждаме ежедневно в огледалото и (според нас) за самите нас времето е спряло на (около) 18-25... А то (времето) - точно на тая възраст като литна...
                  Click image for larger version

Name:	lelq.jpg
Views:	1
Size:	53.5 КБ
ID:	3977821
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Хич не е виц,няма кой да ги оправя жените и са яко загорели. Оня ден оставям едни документи на една секретарка в съда и на майтап й се извиних, че е голям куп с документи, оная ми вика"Аз ги обичам големи".И ме гледа с поглед "Ела Вълчо,изяж ме".Ама вече налитам само на по млади и съм станал претенциозен, та не й свърших работа.Явно одъртявам.
                    Та и ти явно така.

Значи, моите впечатления (по горната логика): да се вгледаме в дамите, които ни оценяват (понякога са много точни - завършени психолози по призвание). Те, в повече от случаите - са преценили, че сме (за тях) неочаквано доброто попадение...

И, понеже почвам да мисля, че много от дамите НЯМАТ крещяща необходимост от секса, който ние търсим, а им е необходим мъж (за пред хората) - то тая група дами - по-лесно се обръщат към своите набори, ако имат що-годе поддържан добър външен вид...(то е ясно по условие, че тук всички сме атлетични и добре поддържани мъже)...

Значи, интуицията (според мен) води жената към нещо по-младо и представително, с акцент върху по-младото... (разбира се - дамите също имат проблем с разпознаването на своите години, но за разлика от нас не се виждат само веднъж на ден в огледалото и според тях стават все по-хубави с козметика и макиаж, ама май само така им се струва...).

Казвам, че общо-взето не бива да пропускаме случайните шансове, защото, в миг на откровение пред себе си - доста по-късно виждаме истината... и тя е?

Времето си тече и ние (те) ставаме/стават по-неатрактивни за околните. Един поглед и бъдещият партньор е набелязан.

Все пак във всички е заложено да търсим по-атрактивното...

Така се лутаме (и те се лутат) между възможности и фантазиране, че не сме (са) се променили, но съвсем не е така...

Като теб - с пример, за да бъде по-автентично..

Чувствителна дама. Каня я, тя отказва да излезе с мен, но го прави с 2-3 години по-млад (на чаша вино). Ако всичко с тях върви, няма да споделят (особено тя) пред мен - как са излезли (в чужбина) на чаша вино... Защо тя би говорила суперлативи за него (и виното, което са пили)?... И след това - тя ми задава въпрос насаме : "какво ще правиш тия дни,"....(може би е отчела грешната си тактика с младока)

Отговорих, че ще пия чаша вино с една моя позната...

Общо-взето, в подобни ситуации, голямо лутане (и надприказване) пада..., но тя не си дава сметка, че е доста неатрактивна (както в по-младите си години), понаедряла... и както казва един приятел, с възхищение: "виж я само какъв диференциал има!"..., на което в движение отговорих, че жените (с хубави дупета) никога не са свършвали... И е истина.

Коментар

Точно, щото те знае ,че си обвързан ,затова и ти го е казала.Обвързаните мъже са на почит сред жените.И оная секретарката ме знае,че съм обвързан и директно си искаше.Ама аз не се давам. Виж дъщеря й ако ми беше говорила така,друго щеше да е развитието на ситуацията.
                      Тя тая секретарка те е усетила, че си палавник и затова налита. Ако е много настоятелна да не се пречупиш?

Иначе, ако Евго не си падаше по интелектуалки, щях да му препоръчам тая приятелка. Тренираме с нея заедно /фитнес модел е/, обаче е много цапната в устата и доста дива като цяло. Щеше да се вкара в приключение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                        Менталното здраве не е условие за регистрация във форума.
                        Мислех, че е някаква автоматика. Иначе толкова много спам няма обяснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Хаха, конкретната мадама знае, че съм обвързан и мисля, че не е било насочено персонално към мен. Но както и ти си установил - факт е, че се задава тенденция жените "да си искат" по-директно, спрямо преди. Свърши тая да го играят монахини.

П.С.
                          Юлка, да ти кажа честно, предпочитам да не ме бие тока за да разбера. Иначе след оная случка с чадъра съм те сложил в графата топ кавалер за подражание, в която аз и да искам не мога да се вредя.
                          Точно, щото те знае ,че си обвързан ,затова и ти го е казала.Обвързаните мъже са на почит сред жените.И оная секретарката ме знае,че съм обвързан и директно си искаше.Ама аз не се давам. Виж дъщеря й ако ми беше говорила така,друго щеше да е развитието на ситуацията.
                          Last edited by mirodes; 16.10.2022, 23:26.

Коментар

Хич не е виц,няма кой да ги оправя жените и са яко загорели. Оня ден оставям едни документи на една секретарка в съда и на майтап й се извиних, че е голям куп с документи, оная ми вика"Аз ги обичам големи".И ме гледа с поглед "Ела Вълчо,изяж ме".Ама вече налитам само на по млади и съм станал претенциозен, та не й свърших работа.Явно одъртявам.
                            Та и ти явно така.
                            Хаха, конкретната мадама знае, че съм обвързан и мисля, че не е било насочено персонално към мен. Но както и ти си установил - факт е, че се задава тенденция жените "да си искат" по-директно, спрямо преди. Свърши тая да го играят монахини.

П.С.
                            Юлка, да ти кажа честно, предпочитам да не ме бие тока за да разбера. Иначе след оная случка с чадъра съм те сложил в графата топ кавалер за подражание, в която аз и да искам не мога да се вредя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                              Малко ще прозвучи като виц, ама...
                              Днес питам една приятелка с по-особено чувство за хумор, какво искат жените? - Тя ми вика, че точно в момента иска градинар. Изненадах се, понеже живее в апартамент. Разбира се, веднага й зададох въпроса защо...отговора й беше:
                              -Ох глупчо, за да ми изоре нивата...
                              Та и ти явно така.
                              Last edited by mirodes; 16.10.2022, 23:05.

Коментар

• Ама вземете го изгледайте тоя филм най-накрая!

Докога ще философствате на тая тема!

Коментар

Working...
                                X