IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Сигурно абсолютно същото, само без частта с музиката.
    Aз пък си мислех, че си музикален

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не ми се мисли какви ги приказва за теб същата бабичка.
      Наздраве!
      Сигурно абсолютно същото, само без частта с музиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
        Добро утро,

в блока ми имаме две комшийки: бабичка на 80+ и госпожица на 44 г. Живеят на съседни етажи.

Вчера бабичката се оплака от момата: че надува музика късно вечер, че приема мъже, правили секс, даже и втора жена имало, момата била станала публична и вземала по 200 лв, а мъжът бил много надарен, обрисува всичко с много цветист език, че момата не работела и така припечелвала!!!

Чудя се бабичката ли е изперкала или момата е станала шантонерка???

Истината вероятно е посредата: момата наистина не ходи на работа за дълги периоди, надува си музиката, вероятно дискретно приема мъже, и в днешния меркантилен свят не е без пари, отделно има някакви ботокси по лицето и устните, както го правят кобрите.

Какво мислите?

Странна птица е, за повече от 18г така и не можах да я разбера.
        Не ми се мисли какви ги приказва за теб същата бабичка.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Сега прилича на лелка. И си държи 7 чивта обувки пред вратата, все едно е на село. Да не ги лигави кучето й.
          Лелка, лелка... ма води редовен и здравословен живот, докато ти я одумваш с махленската клюкарка...

Коментар

Сега прилича на лелка. И си държи 7 чивта обувки пред вратата, все едно е на село. Да не ги лигави кучето й.
            Аз ако и бях набрал толкова бих се изпишкал в тях..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Стеснителна жена с джуки и силикон Мадамата си е бръмчалка отвсякъде и средностатистическия практичен мъж, изобщо не й е в полезрението. Проблема е, че има маса будали да се натискат за силикона и вниманието, създавайки им някакъв имидж в обществото.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
                Едва ли очакваш един вампир на 100г да каже нещо по-различно
                А мацката може да е чакала именно ти да започнеш първи. Може да е демонстрирала студенина, за да не разбереш, че всъщност е стеснителна. Остави мъжете, които "уж" кани, това е пак от ниско самочувствие и притеснение.
                Стеснителна жена с джуки и силикон Мадамата си е бръмчалка отвсякъде и средностатистическия практичен мъж, изобщо не й е в полезрението. Проблема е, че има маса будали да се натискат за силикона и вниманието, създавайки им някакъв имидж в обществото.

Коментар

• Едва ли очакваш един вампир на 100г да каже нещо по-различно
                  А мацката може да е чакала именно ти да започнеш първи. Може да е демонстрирала студенина, за да не разбереш, че всъщност е стеснителна. Остави мъжете, които "уж" кани, това е пак от ниско самочувствие и притеснение.

Коментар

Значи в крайна сметка си я опознал,а може би не. Дали пък не е чакала теб, младия и готиния, както казваш, да направиш първата крачка?
                    Едва ли

Нали прочете бабичката какво говори за нея. Приема мъже по тъмно, мърсуват ........

Коментар

Тя не се държеше хубаво с мен, дори когато бях на 25г, млад и готин, дори не ме поздравяваше.....
                      Значи в крайна сметка си я опознал,а може би не. Дали пък не е чакала теб, младия и готиния, както казваш, да направиш първата крачка?

Коментар

Че си проспал живота си.
                        Ако за 18 години не си си направил труда да я опознаеш, а сега да питаш какво мислим....
                        Тя не се държеше хубаво с мен, дори когато бях на 25г, млад и готин, дори не ме поздравяваше.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Какво мислите?
                          Че си проспал живота си.
                          Ако за 18 години не си си направил труда да я опознаеш, а сега да питаш какво мислим....

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Той не е такъв. Просто е срамежлив, а жените обичат по-отворени.
                            Не съм срамежлив, но отчитам като грешка, че на 20+ трябваше да се държа отворено и cocky,

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                              Затуй някои хора го удариха на внос, гледат да няма кръвосмешение
                              Няма лошо . Други го ударихме на износ - движение му е майката

Гените и парите не бива много да се заседяват…
                              Last edited by Arana; 02.11.2022, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Няма шанс. С всеки кръстоносен поход е имало обмен на генетика. А и тук сме на кръстопът като цяло
                                Така е, сега обмена на генетика е предимно в Северозападна и Централна България. Произвеждат се джуревци.

Ето ги днешните кръстоносци в целия си блясък.

Click image for larger version

Name:	Sigan.jpg
Views:	1
Size:	19.3 КБ
ID:	3984812

Коментар

Working...
                                X