IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Категорично не съм съгласен - и веднага ти отговарям защо!
    С тоя подход най-много да попадне на някоя златотърсачка!

Аз бих му дал следното упражение - да измисли собствен виц! Ама такъв дето да разсмее максимален брой хора, без да засегне никого! Ако успее - има много по-големи шансове да си намери жена отколкото с намеци за Хапартаменти и хелиЧоптери!

Давам му 1 месец за целта!
    Всички жени са златотърсачки в една или друга степен. Вродено им е да търсят финансово обезпечени мъже, които да подсигурят бъдещето им потомство, а и тях самите. В което няма нищо лошо.

Коментар

Аз бих му дал следното упражение - да измисли собствен виц! Ама такъв дето да разсмее максимален брой хора, без да засегне никого! Ако успее - има много по-големи шансове да си намери жена отколкото с намеци за Хапартаменти и хелиЧоптери!

+1
      Четох някакво изследване преди време, че ако успееш да накараш момата да се засмее, в първите няколко минути след запознанството, нещата са почти сигурни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ако някоя жена ти каже, че не се интересува от финансовото състояние на бъдещият си съпруг, не й вярвай.
        Интересува се да продаде розичката скъпо и на богато. И какво ще получи тя от една връзка. За това трябва да внимавам какво й говоря и какво излъчвам.

Дори мачо типът (мъже) имат проблеми и не могат да намерят с години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
          Да ви кажа, че липсата на курец е много лошо.......

В блока ми си нямат такъв бабичката на 80+, момата (която нощем приема и пуска музика) на 44 г. и една луда лелка, която гледа 20 котки и смърди много на етажа й. Нямат мъже от 20 г. и повече.
          потенциални са, въпрос на време е някоя да склони
          препоръка е

Коментар

Да не е съвсем окъсана все пак. И да не е опростачена.

Тъй като времето напредва, съм готов да разтворя вратите на крепостта и да развея бялото знаме.

Няма да се даваш. Щом търсиш културно момиче, ще намериш. Те обаче не са глупави и там трябва да си себе си. Ако те хареса, какъвто си ще е за дълго.

Коментар

+100

Но софиянки много не се впечатляват от НИ, защото повечето или са купули или имат по наследство.
              Ако някоя жена ти каже, че не се интересува от финансовото състояние на бъдещият си съпруг, не й вярвай.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Вярно е. Тези се свалят най-трудно. Ти такава ли предпочиташ?

Да не е съвсем окъсана все пак. И да не е опростачена.

Тъй като времето напредва, съм готов да разтворя вратите на крепостта и да развея бялото знаме.

Коментар

+100

Но софиянки много не се впечатляват от НИ, защото повечето или са купули или имат по наследство.
                  Вярно е. Тези се свалят най-трудно. Ти такава ли предпочиташ?

Коментар

То трябва да си е такъв,за да привлече по този начин жените. Влизане в тая роля няма да му е от полза.Аз съм се пробвал да го играя лошо момче, ама бързо ме разкриват, че съм добряк.Казал съм му как да привлече жените-със самочувствие, с облекло, с комплименти. И естествено небрежно да спомене за големия си апартамент и вилата на морето.И една лъскава кола ще му е от полза.
                    +100

Коментар

То трябва да си е такъв,за да привлече по този начин жените. Влизане в тая роля няма да му е от полза.Аз съм се пробвал да го играя лошо момче, ама бързо ме разкриват, че съм добряк.Казал съм му как да привлече жените-със самочувствие, с облекло, с комплименти. И естествено небрежно да спомене за големия си апартамент и вилата на морето.И една лъскава кола ще му е от полза.

Коментар

• Да ви кажа, че липсата на курец е много лошо.......

В блока ми си нямат такъв бабичката на 80+, момата (която нощем приема и пуска музика) на 44 г. и една луда лелка, която гледа 20 котки и смърди много на етажа й. Нямат мъже от 20 г. и повече.

Коментар

Кажи на Евго тогава да отвлича първата дето 'ареса и да запали най-дебелата свещ у Ал.Невски стокхолмския синдром да фане дикиш!

Коментар

Безсмъртният беше злодей, който отвлече красавицата по поръчка на краля.И в крайна сметка красавицата се влюби в злодея. Подобен сюжет на"Красавицата и звярът".Та и в живота често красавиците се влюбват в злодеи.
                            Кажи на Евго тогава да отвлича първата дето 'ареса и да запали най-дебелата свещ у Ал.Невски стокхолмския синдром да фане дикиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Умря, за съжаление. Сега имам ново, от същата порода. Само че, не е дебело, а проклето. Разби кочинката
                              Наздраве!
                              Съжалявам!
                              Значи вече ще сте тримата пълноправни и проклетото псе

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Дебелото псе още е с Вас. Живи и здрави !
                                Умря, за съжаление. Сега имам ново, от същата порода. Само че, не е дебело, а проклето. Разби кочинката
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X