If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички жени са златотърсачки в една или друга степен. Вродено им е да търсят финансово обезпечени мъже, които да подсигурят бъдещето им потомство, а и тях самите. В което няма нищо лошо.
Не е така, не всички жени са еднакви, има и други, които не търсят обезпечени мъже и на тях аз им викам, че са сбъркани.
Категорично не съм съгласен - и веднага ти отговарям защо!
С тоя подход най-много да попадне на някоя златотърсачка!
Аз бих му дал следното упражение - да измисли собствен виц! Ама такъв дето да разсмее максимален брой хора, без да засегне никого! Ако успее - има много по-големи шансове да си намери жена отколкото с намеци за Хапартаменти и хелиЧоптери!
Давам му 1 месец за целта!
Всички жени са златотърсачки в една или друга степен. Вродено им е да търсят финансово обезпечени мъже, които да подсигурят бъдещето им потомство, а и тях самите. В което няма нищо лошо.
Аз бих му дал следното упражение - да измисли собствен виц! Ама такъв дето да разсмее максимален брой хора, без да засегне никого! Ако успее - има много по-големи шансове да си намери жена отколкото с намеци за Хапартаменти и хелиЧоптери!
Давам му 1 месец за целта!
+1
Четох някакво изследване преди време, че ако успееш да накараш момата да се засмее, в първите няколко минути след запознанството, нещата са почти сигурни.
Да ви кажа, че липсата на курец е много лошо.......
В блока ми си нямат такъв бабичката на 80+, момата (която нощем приема и пуска музика) на 44 г. и една луда лелка, която гледа 20 котки и смърди много на етажа й. Нямат мъже от 20 г. и повече.
То трябва да си е такъв,за да привлече по този начин жените. Влизане в тая роля няма да му е от полза.Аз съм се пробвал да го играя лошо момче, ама бързо ме разкриват, че съм добряк.Казал съм му как да привлече жените-със самочувствие, с облекло, с комплименти. И естествено небрежно да спомене за големия си апартамент и вилата на морето.И една лъскава кола ще му е от полза.
+100
Но софиянки много не се впечатляват от НИ, защото повечето или са купули или имат по наследство.
То трябва да си е такъв,за да привлече по този начин жените. Влизане в тая роля няма да му е от полза.Аз съм се пробвал да го играя лошо момче, ама бързо ме разкриват, че съм добряк.Казал съм му как да привлече жените-със самочувствие, с облекло, с комплименти. И естествено небрежно да спомене за големия си апартамент и вилата на морето.И една лъскава кола ще му е от полза.
Да ви кажа, че липсата на курец е много лошо.......
В блока ми си нямат такъв бабичката на 80+, момата (която нощем приема и пуска музика) на 44 г. и една луда лелка, която гледа 20 котки и смърди много на етажа й. Нямат мъже от 20 г. и повече.
Кажи на Евго тогава да отвлича първата дето 'ареса и да запали най-дебелата свещ у Ал.Невски стокхолмския синдром да фане дикиш!
Коментар