IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Твоя работа, но това със социалните мрежи няма да те докара до никъде.
    И що гледаш ергените, какво качват, а не момите?
    Моето мнение е, че имаш нужда от помощ/казвал съм ти и преди/ ти трябва да решиш каква.
    Сакън, не зачеквай темата за помощ, че след малко защитника на ценностите ще ти скочи с репликата, че се подиграваш на хората. Спести си триенето на сол.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Личи си кога един човек е добронамерен като теб в случаят и кога озлобено клюкари и се подиграва на други участници във форума.
      Давал съм на Евго съвсем приятелски и добронамерени съвети, както и половината форум. Дотук съм. Дали ще си вземе бележка е негова работа. Никой не е тръгнал насила да го убеждава в нещо или насила да слага жена върху него.

Коментар

Имам си позиция и си я отстоявам. Като истински мъж.И както е казал Конфуций:"Като съм прав си отстоявам мнението, ако ще и десетки хиляди да не са съгласни с него".А не клюкаря за другите хора като теб,което е характерно за жените .
        А и ти като не си с"фосилни"разсъждения къде са ти децата?Ти не си убедил нито една жена, че си достоен да ти роди деца. Наистина много прогресивно.
        Смятай щом си съгласен да имаш за наследник боклук като наркомана семерджиев, само и само да не ти се затрие скъпоценния ген. Мерси с такива ценности.
        Деца аз не искам, не е до убеждаване.

Да те питам за В.И. Кунчев, Хр. Ботьов, Г. С. Раковски към неуспешните ли да ги броим?

Коментар

Евго, освен социалния живот във форума, имаш ли такъв и извън него?
          На домашни събирания с приятели ходиш ли?
          На събирание по кръчми и клубове ходиш ли?
          Обикновено по такива места винаги има някоя нова непозната приятелка на някой. На такива места стават запознанствата.
          ако само работиш и след работа вкъщи, нищо няма да направиш с търсенето на половинка.
          Личи си кога един човек е добронамерен като теб в случаят и кога озлобено клюкари и се подиграва на други участници във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не смятам да ти казвам.

Но в съвременния свят ролята на социалните мрежи е голяма при намирането на половинка. И трябва да има малко маркетинг и реклама. Много ергени си показват мускулите, качват снимки официално облечени и костюмирани, дори качват снимки на гардероба си, дома си, какво готвят, дори килера си и обувките си, ........а някой качват и еротика.

Интересно ми е дали купонджийката пуска на варненските пичове след като отидат на бар?

Твоя работа, но това със социалните мрежи няма да те докара до никъде.
            И що гледаш ергените, какво качват, а не момите?
            Моето мнение е, че имаш нужда от помощ/казвал съм ти и преди/ ти трябва да решиш каква.

Не съм аз адресат на въпросът ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata
              Вуйчо, то си личи от километри кой е палячото с фосилните разсъждения, дето е станал за смях пред целия форум.
              Имам си позиция и си я отстоявам. Като истински мъж.И както е казал Конфуций:"Като съм прав си отстоявам мнението, ако ще и десетки хиляди да не са съгласни с него".А не клюкаря за другите хора като теб,което е характерно за жените .
              А и ти като не си с"фосилни"разсъждения къде са ти децата?Ти не си убедил нито една жена, че си достоен да ти роди деца. Наистина много прогресивно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Тия двете се вземаха! (двама мъже изгоряха)

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/12971663
                Лошо няма, щом се обичат. Ама чакай сега да ни обяснят, че тайно подкрепяме ЛБГТ и демографскиО сриФ.

Коментар

• Тия двете се вземаха! (двама мъже изгоряха)

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/12971663

Коментар

Евго, освен социалния живот във форума, имаш ли такъв и извън него?
                    Обикновено по такива места винаги има някоя нова непозната приятелка на някой. На такива места стават запознанствата.
                    ако само работиш и след работа вкъщи, нищо няма да направиш с търсенето на половинка.
                    Не смятам да ти казвам.

Но в съвременния свят ролята на социалните мрежи е голяма при намирането на половинка. И трябва да има малко маркетинг и реклама. Много ергени си показват мускулите, качват снимки официално облечени и костюмирани, дори качват снимки на гардероба си, дома си, какво готвят, дори килера си и обувките си, ........а някой качват и еротика.

Интересно ми е дали купонджийката пуска на варненските пичове след като отидат на бар?

Коментар

Ти си най-големият комплексар и клюкарка в тоя форум. Единствената ти радост е да се подиграваш и клюкариш за другите хора. Ама яростно отричаш да клюкариш.Същият си като клюкарката от разказа на Чудомир "Не съм от тия,како Сийке ",в който една клюкарка обсъжда личният живот на другите хора, ама казва ,че не била от тия,които го правят.
                      А всеки може да прецени от снимката ми дали съм чиче.Що не постнеш твоя снимка, та да сравним дали изглеждам чиче спрямо теб. Или се срамуваш от това как изглеждаш?
                      +100

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Чиче, пак ли заяждания и комплекси са ти в главата? Тая плоча се изтърка, вземи да я смениш.
                        Ти си най-големият комплексар и клюкарка в тоя форум. Единствената ти радост е да се подиграваш и клюкариш за другите хора. Ама яростно отричаш да клюкариш.Същият си като клюкарката от разказа на Чудомир "Не съм от тия,како Сийке ",в който една клюкарка обсъжда личният живот на другите хора, ама казва ,че не била от тия,които го правят.
                        А всеки може да прецени от снимката ми дали съм чиче.Що не постнеш твоя снимка, та да сравним дали изглеждам чиче спрямо теб. Или се срамуваш от това как изглеждаш?
                        Last edited by mirodes; 03.11.2022, 12:12.

Коментар

• Евго, освен социалния живот във форума, имаш ли такъв и извън него?

Коментар

Не им се връзвай на заяжданията.Виждаш,че някои хора във форума си избиват комплексите като обиждат и подиграват други участници във форума.
                            Чиче, пак ли заяждания и комплекси са ти в главата? Тая плоча се изтърка, вземи да я смениш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

Забелязъл съм, че много хора възприемат писането по форуми и сайтовете за запознанства като "ташак", да се забавляват, да крякат и да губят своето време и времето на другите. Има и масов хейт.

Аз не го възприемам така и ще гледам да не споделям лични неща в бъдеще.

Аз лично не ги възприемам така

Коментар

Не им се връзвай на заяжданията.Виждаш,че някои хора във форума си избиват комплексите като обиждат и подиграват други участници във форума.
                                Привет,

Забелязъл съм, че много хора възприемат писането по форуми и сайтовете за запознанства като "ташак", да се забавляват, да крякат и да губят своето време и времето на другите. Има и масов хейт.

Аз не го възприемам така и ще гледам да не споделям лични неща в бъдеще.

Коментар

Working...
                                X