Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Много мъже гледат чужди деца но не знаят !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз не ги одобрявам тези неща.
Тя си е правила кефа с мъжа си. Родила 2 пъти - това е отговорност и за двамата да си ги гледат. В добро, в лошо, ще стискат зъби, ще си носят отговорността. Ако трябва, и на две работи ще ходи мъжа.
От къде на къде друг мъж ще ги гледа.
Има и такива случай като в "Стъпка по стъпка" - филма от 90-те години, но те са изключение и обикновено по филмите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Само един???.
Създаваш доверие че си отговорен, вече се знаете че сте отговорни - капут ви не требеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз не ги одобрявам тези неща.
Тя си е правила кефа с мъжа си. Родила 2 пъти - това е отговорност и за двамата да си ги гледат. В добро, в лошо, ще стискат зъби, ще си носят отговорността. Ако трябва, и на две работи ще ходи мъжа.
Има и такива случай като в "Стъпка по стъпка" - филма от 90-те години, но те са изключение и обикновено по филмите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Мислиш ли?
Когато проблема е в камбанарията и 24ч фитнес няма да помогнат.
Това принципно, не насочено лично към Евго.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лъжеш.Никоя нормална майка няма да е възхитена, че синът й се жени за по-възрастна жена с две деца.
- 1 like
Коментар
� -
На нормален спортуващ мъж на твоята възраст никакви виагри не му трябват.
Когато проблема е в камбанарията и 24ч фитнес няма да помогнат.
Това принципно, не насочено лично към Евго.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
От сега си казвам, че ще загубиш баса. Синът ми е личност и аз по никакъв начин не мога да си позволя да го манипулирам или да му налагам моите рамки.
Приеми, че с теб сме почитатели на различни ценностни системи и да не задълбаваме в темата.
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
От сега си казвам, че ще загубиш баса. Синът ми е личност и аз по никакъв начин не мога да си позволя да го манипулирам или да му налагам моите рамки.
Приеми, че с теб сме почитатели на различни ценностни системи и да не задълбаваме в темата.
Наздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Не само по-възрастна,ами и с две деца. Бас държа, че няма да подскачаш от радост и ще се опиташ да го разубедиш относно тази връзка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Не такава, а дето върви назад желая аз
Коментар
� -
Твоят въпрос се отнасяше конкретно за връзка с по-възрастна от сина ми жена. И затова моят отговор е такъв. Никъде не коментираме връстници или по-млади девойки.
За съжаление, майчината любов е безусловна. Каквото и да е детето й, майката винаги ще го обича и ще иска то да е щастливо, та дори и това щастие да е пряко нормите на поведение на заобикалящото ни общество.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
� -
Е защо самотата трябва да е алтернатива?Алтернативата са или женитба за по-млада жена или връстница без деца или женитба д 8 години по-стара жена с две деца.
А колкото до щастието-ами той може да е щастлив да е гей,наркоман ,пияница,бандит. Пак ли ще е по-важно щастието му за теб?И ще е ок да взема самостоятелни решения за живота си?
За съжаление, майчината любов е безусловна. Каквото и да е детето й, майката винаги ще го обича и ще иска то да е щастливо, та дори и това щастие да е пряко нормите на поведение на заобикалящото ни общество.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Типичен случай на лузър, който се бои от раздяла, щото не може да си хване жена за приятелка или съпруга. И като го отхвърлят изкрейзва.Един уверен в себе си мъж никога няма да приеме толкова тежко раздялата, а ще си намери друга жена.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар