Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Казали са: който търси - намира! Ама...

Дъри, концентрирал съм в себе си (както се очаква, разбира се) - всички отрицателни качества на мъжката половина на човечеството, затова почвам да умувам... Сигурен съм, че мъжът, който е до теб - изобщо НЕ подозира, не, Дъри, че се ровиш в нета, за да търсиш мускулести мъже - а те пък - мачовците, де - прегърнали твоята любима порода "кучо"...

А сега, де! Мноооого си съмнителнО, Дъри! Много! А и нас трудно може да ни заблудиш: знаЕМ, че първо си открила в нета мачото...

Аз ви разбирам - хубавите дами! По-скоро - опитвам да ви разбера. Знаем, че за всяка дейност от ежедневието си - утвърдената е живота дама - има отделен мъж: за споделяне, за шопинг, за кулинарни изпълнения, за романтични преживявания, за екскурзии, за сексуални преживявания (щях да ги поставя в началото, но много щеше да бие на очи), за кино, театрални постановки, концерти и оперни спектакли, за туризъм.
Горепосочените не са свършили, Дъри, ама при теб нещата, както се казва - ескалират (!) наистина ми изглеждат някак (между нас казано) - почти скандални...

Обаче!
Мисля,. че само половината работа си свършила, Дъри... От къде ти разбра (например) - ориентацията на тоя мачо - от снимката? Виждаме, че има куче, но не знаем от кой вид "градинки оре/изорава" (за мачото става НА въпрос, при кучетата е елементарно - спор няма:: мъжкото е винаги отзад...)
Това е тънкостта в казуса: ако мачото е ориентиран към дамския състав - защо му е изобщо да се занимава с фитнес? (риторично - но може да те попита и всеки мъж, комуто правят впечатление добре развитите тела във фитнеса)...
Коментар