Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има голяма вероятност да е девствена......по снимките още от 2009г е все с брат си. Привързана към семейството си и към майка си. Скромна и тиха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не съм следил цялата дискусия, но съм склонен да подкрепя мнението.
Ще добавя (защото Евго се колебае в крайния резултат), че нейното положение (заявява девственост, в което съм скептичен, но по принцип подобен факт НЯМА абсолютно никакво значение!) - може да се дължи на съветите (влиянието) на друга жена (майка, сестра...). В тоя случай, според мен е редно Евго да обърне разговора в тая посока и да разбере чие мнение търси тя. . Ако е под чуждо влияние - тя трудно би се престрашила за развитие на връзката (може би и на секса)..
Ако Евго държи на това момиче и я вижда като майка на бъдещите му деца - той би могъл дори да се срещне на първо време, заедно с двете, за да се успокои малката . Така би било по:леко натам, във времето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Извън скалата ти съм. Казвай сега колко носиш на пиене и дали можеш да водиш хореографията на 2 големи. Информативно...да знаем в какво състояние да те пускаме на фронта. Миро ще ти е coach, аз асистент
голяма халба бира лятото или 2 чаши вино или 2 чаши уиски.
Т.е. 60 + ли си, бате?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не съм следил цялата дискусия, но съм склонен да подкрепя мнението.
Ще добавя (защото Евго се колебае в крайния резултат), че нейното положение (заявява девственост, в което съм скептичен, но по принцип подобен факт НЯМА абсолютно никакво значение!) - може да се дължи на съветите (влиянието) на друга жена (майка, сестра...). В тоя случай, според мен е редно Евго да обърне разговора в тая посока и да разбере чие мнение търси тя. . Ако е под чуждо влияние - тя трудно би се престрашила за развитие на връзката (може би и на секса)..
Ако Евго държи на това момиче и я вижда като майка на бъдещите му деца - той би могъл дори да се срещне на първо време, заедно с двете, за да се успокои малката . Така би било по:леко натам, във времето...
Затова ако при Евго не се получат нещата, ще й поискам координатите.Друг въпрос е дали наистина е девствена.Доколкото разбрах Евго смята така,но тя не му го е казала.
А и надали е девствена, защото не иска да прави секс. По-скоро не е срещнала подходящ мъж.Поне такива са моите скромни впечатления.Last edited by mirodes; 19.10.2022, 14:22.
Коментар
-
Извън скалата ти съм. Казвай сега колко носиш на пиене и дали можеш да водиш хореографията на 2 големи. Информативно...да знаем в какво състояние да те пускаме на фронта. Миро ще ти е coach, аз асистент
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз не пия Така че спокойно-като се напиете и ви се доспи,ще има кой да закара мадамите по домовете им.Или където пожелаят.
Коментар
-
Иначе спор няма,че алкохола доста развързва езика.Когато пиех по ми връзваха мадамите по дискотеките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А 40+ или си, или 50+, пи4?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щом пише,значи има интерес. Недей да прибързваш, изчакай да минат няколко срещи, да се отпусне в твое присъствие и тогава действай по-активно по отношение на секс.
Естествено не и прекалено дълго, та да не те помисли за някой "разводач"и да те вкара във friendly zone.Пробвай постепенно с докосвания, прегръдки,целувки и ако не се противи, минавай на следващото ниво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЩе си позволя да цитирам класика.
"Жена и половина! Откъдето и да я побараш - има, че и остава."
Наздраве!
Коментар
-
Да редя пирамиди от празни чаши.Виж как ти идват въпроси за почване на разговор. Готов си за фронта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи ..., дай сега да се разберем - за дебелите жени или нищо, или само хубави неща, щото много ще ме засегнеш. Язе съм стройна като табуретка - висока към 155 см, тежа 73 кила, прасецът ми е като на римски легионер пехотинец, ама откъдето и да ме погледнеш съм пълна с изящество и се радвам на завиден интерес от страна на мъжете.
Наздраве!
"Жена и половина! Откъдето и да я побараш - има, че и остава."
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Легендата ми във форума е такава - ниска, дебела, късокрака и дебелокрака, с матова кожа, черна къса коса и кафяви очи. Дали виртуалният ми хабитус има нещо общо с реалния е друг въпрос
Наздраве!
Нито пък ме вълнува самоличността на другите участници във форума.Last edited by mirodes; 19.10.2022, 14:04.
Коментар
Коментар