If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То си е за срам-истинските мъже правят секс с жени,женят се ,създават деца, а вие с дървеният философ като дърти клюкарки обсъждате личният живот на другите мъже.
Даже нямате и доблестта като мъже да кажете директно мнението си,а го правите завоалирано.
Дефинирай “истински мъж” за да си изясним поне понятийния апарат.
Горе долу откакто имаше коментари за оная боза "Ергена"
Но и от тогава насам доста видях: разплод, фертилност, задължения, прислуга.... и назад писах веднъж- срам ме е, че съм мъж.
То си е за срам-истинските мъже правят секс с жени,женят се ,създават деца, а вие с дървеният философ като дърти клюкарки обсъждате личният живот на другите мъже.
Даже нямате и доблестта като мъже да кажете директно мнението си,а го правите завоалирано.
Горе долу откакто имаше коментари за оная боза "Ергена"
Но и от тогава насам доста видях: разплод, фертилност, задължения, прислуга.... и назад писах веднъж- срам ме е, че съм мъж.
Това, че ти разкриваш лични данни си е твое решение. Уважавай и чуждите решения - аз не поствам много лични данни в публичен форум. Такава ми е преценката.
Поне кажи на колко години си де.Та да имам представа с каква жена общувам.То че няма да си качиш снимка е ясно.
Това ,че ти лъжеш за възрастта си,не означава, че и другите го правят. Мога да потвърдя възрастта на Евго.
Това, че ти разкриваш лични данни си е твое решение. Уважавай и чуждите решения - аз не поствам много лични данни в публичен форум. Такава ми е преценката.
Нашите предци са казали:
- На бели коси, жълти л..на, ич не ми ги хвали!
Всяко нещо трябва да е с времето. Около 60-те човек помъдрява и с кеф започва да се грижи, ама за внуците си. Пубертети на тази възраст идват в повече.
Наздраве!
И друго са казали нашите предци:"Коса белее,х..
лудее".
И какво значи пубертети на средна възраст идвали в повече?На кой идват в повече?Данък обществено мнение ли трябва да се плаща?Всеки си живее живота както намери за добре. И на мен ми идват в повече слонове по клинове,ама не им правя забележки какво да обличат.
Коментар