IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Недей, че взех че си го представих, а имам слабо сърце.
    ема то трябва и малко критерии да покриват дамите
    аз си го представям евго как би изгледал тая булка га се разсъблече
    и види двата таралежа под мишниците и другия, да не казвам къде
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз я каня да гледа ве не да участва .... С плътни паяжини не ми се занимава
      Е ти ако не се изявиш с простотия, нема да си ти. То и аз тъй, с паяжини не се занимавам

Ето един тематичен виц:

Баба сяда разкрачена в автобуса срещу един дядо:

- Ало, затвори си ковчега, “ма” (баш за наш бота по експресията).

- Що, “бе”, да не ти се размърда мъртвецът?
      Last edited by Arana; 12.12.2022, 21:45.

Коментар

не и ли разбиеш главътъ в таблата не се брои. За да не маате по стената - сложете 2-3 използвани кухненски гъби зад таблата. Лепете ги че падат при лашкането и се губи "тишината" на скръц, скръц.
        Иначе най-голямата глупост са подматрачните рамки. Моите съм ги излекувал с един винкел, даже си е цял квадратен профил 3мм останал ми от асмалъка
        браво ботчо. и аз така бех подложил една кухненска гъба ама съм забравил да я изстискам
        ...и като ми пръснА веро в очите, баш кога не требва
        вече само нови ги слагам
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Явно си сексуален блян на доста мъже във форума .Сложи една снимка, та поне визуално да си те представят.
          Това па откъде ти хрумна. Просто в програмата на мъжа е да си поиска. Аз тук разтоварвам от тежък ден. Не ми е цел да качвам снимки, а и казах ти вече. Тука бъка от информатици и то кадърни. Не сме анонимни.

Иначе споко, не съм твой тип. На жена ти приличам

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Явно си сексуален блян на доста мъже във форума .Сложи една снимка, та поне визуално да си те представят.
            Аз я каня да гледа ве не да участва .... С плътни паяжини не ми се занимава
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

А нема нужда, достатъчно си е живописен

Коментар

ко ми дойдеш на гости моа ти го покажа на живо . Виртуалния свят не е толкова живописен ....
                А нема нужда, достатъчно си е живописен

Коментар

Леле. И това си го представих
                  ко ми дойдеш на гости моа ти го покажа на живо . Виртуалния свят не е толкова живописен ....

Коментар

не и ли разбиеш главътъ в таблата не се брои. За да не маате по стената - сложете 2-3 използвани кухненски гъби зад таблата. Лепете ги че падат при лашкането и се губи "тишината" на скръц, скръц.
                    Иначе най-голямата глупост са подматрачните рамки. Моите съм ги излекувал с един винкел, даже си е цял квадратен профил 3мм останал ми от асмалъка
                    Леле. И това си го представих

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аа сигурен съм, че би се раздал в кревата и пружините яко ще скърцат

Коментар

Недей, че взех че си го представих, а имам слабо сърце.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

С тия средновековни сухарски съждения всяка ще му откаже.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е,
                            Има ли на този свят жена която да не ти откаже?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Трябвало е да подреже храстите и да я изпрати в банята.

И след това да действа......като трябва и еротика да си пуснат.
                              Въобще не схващаш картинката, нали?
                              Няма и да я схванеш. Никога.

Коментар

май по-добре стана, че тази ти отказа
                                С тия средновековни сухарски съждения всяка ще му откаже.

Коментар

Working...
                                X