If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чак галеник...
Историята е следната.
Живея нелегално при бившия ми съквартирант в бившата ми стая няколко месеца и идва края на семестъра и казват на съквартиранта ми, че трябва да напусне съответно и аз. Почваме да търсим квартира и във вестник Позвънете виждаме, че три каки си търсят съквартирантки. Звъннах, говорихме после се видяхме и те склониха да ни вземат при тях временно. Поживяхме известно време и кой от къде е. И с тях на доста купони с каки се находихме особено лятото.
Хубави години бяха!
А и след това, но се разредиха партитата и шумните купони с познати и непознати, станахме по улегнали и събиранията станаха на маса и приказки.
Абе хубаво беше
Ама съм сигурен, че при всички е било така
евго е прав, че софиянци сме пропуснали голяма част от емоциите в общежитията
аз пък даже бях и задочно и ептен нищо не закачих
Чак галеник...
Историята е следната.
Живея нелегално при бившия ми съквартирант в бившата ми стая няколко месеца и идва края на семестъра и казват на съквартиранта ми, че трябва да напусне съответно и аз. Почваме да търсим квартира и във вестник Позвънете виждаме, че три каки си търсят съквартирантки. Звъннах, говорихме после се видяхме и те склониха да ни вземат при тях временно. Поживяхме известно време и кой от къде е. И с тях на доста купони с каки се находихме особено лятото.
Хубави години бяха!
А и след това, но се разредиха партитата и шумните купони с познати и непознати, станахме по улегнали и събиранията станаха на маса и приказки.
Абе хубаво беше
Ама съм сигурен, че при всички е било така
Разкажи ни как възниква любовта на такива купони и лесно ли пускаха.
Моята специалност е трудна, с доста учене, имам и 2-ра специалност и аз също си бях намерил 2 допълнителни работи.
4-ти курс цяло лято учих за държавен изпит и на море не ходих дори.
Отчитам като грешка, че не съм бил нахален, да си искам и да преследвам мацките.
Аз съм бил 5 години на общежитие и съм бил на много купони и да ти кажа не беше толкова лесно да изч*каш някоя мадама на такъв купон. Не че не се е случвало, ама не е било всеки път.Но има две особености-аз учех в Пловдив и там общежитията не са едно място,та на такива купони идваха основно студенти от общежитието, в което се правеше купона.А в тези общежития повечето се бяха хванали по двойки, така че свободните мадами не бяха много. Докато съм ходил и на купон в общежитие в Студентски град и там наистина се събираха много хора и от други общежития и беше пълно със свободни мадами.Освен това тия пловдивчани ,съответно софиянци,които идваха на купоните имаха голямо предимство, щото мадамите от общежитията бяха готови да разтворят веднага краката, само и само да хванат някой местен.
Та ако беше ходил на такива купони щеше да имаш голям шанс да забиеш мадами.
Евго, аз също съм бил студент тогава и знам какво беше. Първите две години не съм се спирал, а по-едно време работех на 3 места и ходех на лекции и дискотеки, купони, кръчми и каквото се сетиш и не съм бил от най-хойкащите. Един семестър живееха на общежитие легално, после нелегално, после на квартира с 3 мацки, после вече сам.
Имаше ли купон в някой от групата или потока всички бяха там. Не ме питай как в стая 25 кв.м сме се събирали 50-60 човека, голямата част по коридорите с чаша в ръка и танцувална стъпка и се влиза в стаята да се долеешн. И не си мисли, че домакините осигуряваха всичко, от тях беше само терена, а всеки си носи каквото му се пие, дори и музиката беше извадена от някоя раница, малко хора имаха лаптопи.
Няма да напиша какво мисля, защото ще го сметнеш за обида.
Винаги има начини другото е оправдания.
Тук хубаво си говорите, но трябва и да знаете тази:
Важна информация!
Знаете ли, че сексуалният акт:
Продължава средно 8 мин.
Фрикциите са средно 30 за мин. , което означава, че през акта има 240 прониквания /до дъно/
Средният размер на органа е 15 см. в ерекция, което означава, че по време на акта се вкарват 3600 см.... 36 метра пенис за сексуален акт.
Обикновено жените правят любов (с късмет, де ) 3 пъти за седмица (това е препоръчително, ако не е така трябва да се замислите) и тъй като годината има 52 седмици, това означава в резюме, че жените поемат 5885 метра пенис за година, което е почти 6 километра или 0,5 км за месец.
Тъй че, приятелки драги, ако вие не сте получили полагащия ви се километраж до момента, направете нужното, за да изпълните каквото препоръчва науката!
Забележка:
Някой и друг метър отгоре няма да ви навреди, напротив! Ще ви помогне да отслабнете, ще подобри настроението ви и сърдечния ритъм.
Мили приятелки: Изисквайте своите километри!
Мили приятели: Навивайте си километража! В противен случай някои жени сменят модела!
Моята специалност е трудна, с доста учене, имам и 2-ра специалност и аз също си бях намерил 2 допълнителни работи.
Отчитам като грешка, че не съм бил нахален, да си искам и да преследвам мацките.
На такива купони е началото, всичко се случва после, когато сте насаме кафе, разходка и тн.
На купона ще лепнеш нещо за вечерта или за следващите няколко.
Няма никакво значение дали е било лесно.
важното е, че така се завършваща връзки.
Затова ти казвам, че е нужно да излизаш по такива места, където ходят млади.
Евго, аз също съм бил студент тогава и знам какво беше. Първите две години не съм се спирал, а по-едно време работех на 3 места и ходех на лекции и дискотеки, купони, кръчми и каквото се сетиш и не съм бил от най-хойкащите. Един семестър живееха на общежитие легално, после нелегално, после на квартира с 3 мацки, после вече сам.
Имаше ли купон в някой от групата или потока всички бяха там. Не ме питай как в стая 25 кв.м сме се събирали 50-60 човека, голямата част по коридорите с чаша в ръка и танцувална стъпка и се влиза в стаята да се долеешн. И не си мисли, че домакините осигуряваха всичко, от тях беше само терена, а всеки си носи каквото му се пие, дори и музиката беше извадена от някоя раница, малко хора имаха лаптопи.
Мен ми е ясно какво е в студентските общежития.
Онези времена около 2000 г бяха бедни и наистина не канеха.
Виждам, че си готин и позитивен. Ще намеря начин да си реша въпроса,
Дори днес, когато икономиката е all time high, много младежи на 25 и 30г (и дори 30+) са сами и нямат половинки.
Коментар