Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes
Е тя с други неща се занимава. Така че ще се въздържа.
Казал съм ти какво да правиш-днес е петък, отиваш довечера в някой пиано бар и действаш.Пълно е със самотни жени.
Аз няма да казвам, че ти ме препоръчваш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Може да ми дадеш нейния фейсбук. Ще й пиша културно, пък каквото стане.
Коментар
� -
Живеят в различни градове, движат в различни среди, пък и не ми е някаква близка,та да тръгна да я запознавам. На Евго съм му казал какво трябва да прави и от него си зависи.Все пак живее в София. Ерген със собствен апартамент в София е огромно преимущество.
Last edited by Evgo; 15.11.2024, 16:38.
- 1 like
Коментар
� -
Аз ако бях свободен изобщо нямаше да се колебая да я поканя на среща. Има всичко, което търся в една жена-добре изглежда, слаба е,образована, скромна,интелигентна,не е курволяк, семейно ориентирана е.
Затова се учудвам,че няма тълпи мъже да се бият за нея.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Не е преживял травма в детството, а е придобил нарцисизъм. По-късно силен егоизъм, меркантилност и т. н.
Коментар
� -
Няма как да разбереш, щото не си срещала такъв мъж.Като видят слаб мъж жените естествено не смятат,че трябва той да е лидерът в двойката.Дори да е богат и известен .И друг път съм давал примера с Джони Деп-секссимвол,богат,известен и жена му се беше изср...а в леглото. Буквално.
Андрю Тейт казва много верни неща,но това не означава,че ми е любимец. Възползвал се от познанията си за жените, за да ги експлоатира.Освен това начинът,по който говори бързо, на висок тон и с напрежение е противоположното на мъжко поведение.
А психично болен е един човек, който си избива комплексите в анонимен форум като обижда и подиграва хора ,без да е предизвикан по никакъв начин. Нормално ли е според теб подобно поведение?Това говори за сериозни психически проблеми.
А и в разговора се включи персона с ниско Ай Кю,която и понятие си няма от това,което пиша и го изкарва точно противоположното.
Пак ти казвам много те тормози дали мъжът е “слаб” или “силен”. Тези стереотипи са ти набили и оттам имаш грешки в анализа.
Културните хора си живеят по двойки без драма кой “води”, но идеята не пробива при теб.
Простичко казано за едни работи “води” мъжът, а за други “води” жената.
Няма ли баланс има проблеми.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Е къв приятел си ти, макар и виртуален, запознай наш Евго с жената, ще направиш услуга и на двамата, евентуално?
Гледам го, че се захласва по "въображението на "симпатягата" пинокио
Коментар
� -
Аз ако бях свободен изобщо нямаше да се колебая да я поканя на среща. Има всичко, което търся в една жена-добре изглежда, слаба е,образована, скромна,интелигентна,не е курволяк, семейно ориентирана е.
Затова се учудвам,че няма тълпи мъже да се бият за нея.
Гледам го, че се захласва по "въображението на "симпатягата" пинокио
Коментар
� -
Не става въпрос за 20 годишни мъже, щото тя е на 36 години.Все пак ще я търси за връзка не някой 20 годишен хлапак,а мъж,който знае какво иска от живота.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, няма никаква вродена програма. Идваш на този свят гол, бос и безпомощен и започваш да пълниш празната си глава с всички постановки на социума. Какъвто багаж поемеш, с такъв ще си ходиш цял живот. Можеш по-късно да се учиш в движение, но това също става през призмата на това, което си напълнил в главата през първите години на пребиваване на този свят. Има наследяване на определени мозъчни структури, но те не са предпоставка сами по себе си - трябва да бъдат използвани по линия на социалните внушения в ранните години. Неокортексът на всеки един човек е по-уникален и от пръстовите отпечатъци и затова сме толкоз различни. Примерно и двамата с теб искаме да мачкаме нещо, но ти виждаш бицепси, а аз - цици. Трети може да вижда на перуанска овца вимето. Видял си мацка - самотна, без жилище и малко бедна. Защо не видя мацка - жадна да даде любов, да намери пристан и доста смирена? Тук някъде ти куца възприятието - гледаш жена, а виждаш уред "прескочи коза", гледаш камерунски пръч, а виждаш епилирани бицепси. Някъде в детството си преживял травма и виждаш картините, закачени наопаки. Купи си огледало за обратно виждане или свий това от колата на съседа през нощта и гледай на света през него.
Коментар
� -
Няма как да разбереш, щото не си срещала такъв мъж.Като видят слаб мъж жените естествено не смятат,че трябва той да е лидерът в двойката.Дори да е богат и известен .И друг път съм давал примера с Джони Деп-секссимвол,богат,известен и жена му се беше изср...а в леглото. Буквално.
Андрю Тейт казва много верни неща,но това не означава,че ми е любимец. Възползвал се от познанията си за жените, за да ги експлоатира.Освен това начинът,по който говори бързо, на висок тон и с напрежение е противоположното на мъжко поведение.
А психично болен е един човек, който си избива комплексите в анонимен форум като обижда и подиграва хора ,без да е предизвикан по никакъв начин. Нормално ли е според теб подобно поведение?Това говори за сериозни психически проблеми.
А и в разговора се включи персона с ниско Ай Кю,която и понятие си няма от това,което пиша и го изкарва точно противоположното.
Може да се е случило след анален секс, например,
Коментар
� -
Така е. Но пак мъжете са виновни, щото като видят такива жени трябва да знаят,че те ще са много добри съпруги и трябва да предприемат инициативата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не си прав. Има теория, че човек се ражда с вродена програма и тя определя способността му да учи езици. При някой хора я има и знаят много езици. При други я няма. Ти също нямаш половинка и репродукция, въпреки че мачкаш цици редовно. Защо така се получава?
Въпросното момиче от разказа ми от днес вероятно не ме е харесало, което си личеше по безразличното отношение. Ако мислиш, че не ги успещам тия неща! Тя все пак беше малка, 20-25 г. и те тогава са на друга вълна.
- 1 like
Коментар
�
Коментар