Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Има и хубави естествени момичета. Ела в Испания да видиш какво е. Супер разглезени сте българските мъже и с големи претенции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧета ви глупостите във форума и разбирам защо
и парламента, и правителствата, и президентите ви са едни такива ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Надявам се, че не казваш "хубави" жени на сюлюконовите и хюлюронови бръмчалки?
Щото за такива Софето верно е рай.Last edited by Vergil1975; 12.11.2024, 10:28.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Аз като дойда в София ми се изкривява врата да гледам готини мадами. В провинцията е пълна скръб-на 100 една хубава.
С татуировки и пиърсинг не харесвам. Обаче и много изчистено също не харесвам, като Кристина (монахинята) от "Три съдби".
Направи ми впечатление, че в Тиндър жените на 40+ се снимат като тигрици, но нищо не правят, само губят времето на мъжете. Подобно е и в Сериозни запознанства.
Коментар
� -
Има и хубави естествени момичета. Ела в Испания да видиш какво е. Супер разглезени сте българските мъже и с големи претенции.
Т.е. да искаме да не е изкуственяк = разглезено?
Ти нали не си някоя скрита асистентка на д-р Енчев?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Надявам се, че не казваш "хубави" жени на сюлюконовите и хюлюронови бръмчалки?
Щото за такива Софето верно е рай.
Коментар
� -
Аз като дойда в София ми се изкривява врата да гледам готини мадами. В провинцията е пълна скръб-на 100 една хубава.
Щото за такива Софето верно е рай.
Коментар
� -
Еми даа... то като чуеш някоя да не говори на правилен шопски диалект - как да не се успокоиш с един бърз поглед между бицепса и трицепса? - там къде се намира брахиалиса.
пп
Лошото е, че евго не спира явно дотам - а се спуска към квадрицепса?
Коментар
� -
Да бе да. Българката ти е виновна на тебе, че се заглеждаш по мъжки бицепси...
пп
Лошото е, че евго не спира явно дотам - а се спуска към квадрицепса?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е, има мъже, които не искат деца или вече имат. И за тях жена на 40+ или 45+ е ОК.
Има една известна сексоложка, към 70 г. И тя потвърждава моето мнение, че обществото е направило съвременната българка такава каквато е,Меркантилна, хитра, мързелива и т.н.
- 1 like
Коментар
� -
Така е, има мъже, които не искат деца или вече имат. И за тях жена на 40+ или 45+ е ОК.
Има една известна сексоложка, към 70 г. И тя потвърждава моето мнение, че обществото е направило съвременната българка такава каквато е,Меркантилна, хитра, мързелива и т.н.
Хайде холан. Спри да ги пишеш тези глупости.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
Бъди сигурен, че ако тия жени над 40 години са прилично изглеждащи желаещи мъже има много.
- 1 like
Коментар
�
Коментар