If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха, значи тая вечер определено ще се пие за общата култура. Трябва да се полее обилно.
Вече съм си налял и трябва да ти кажа, че виждам в доста добра перспектива. Ендорфинът е метаболит и подхранва невроните, като проправя с това интеркортикални пътища.
Ще ти отговоря като Диоклециан, когато дошли да го увещават да се върне на императорския стол - мога да ти покажа какви домати съм отгледал и колко е важно да знаеш какви колци да заложиш за тях.
Хаха, значи тая вечер определено ще се пие за общата култура. Трябва да се полее обилно.
Пинокчо, ако не е тайна в коя сфера си се реализирал? Интересни неща думаш.
Ще ти отговоря като Диоклециан, когато дошли да го увещават да се върне на императорския стол - мога да ти покажа какви домати съм отгледал и колко е важно да знаеш какви колци да заложиш за тях.
Най-първият философ. Виж откога датират съмненията относно достоверността на възприятията ни. Следващият голям философ, който повдига въпроса, е Декарт с прословутото заключение - "Мисля, значи съществувам". Това е било по повод същите съмнения, защото е разбирал, че сънят не се отличава от действителността, когато става въпрос за сетива. После Юнг открива, че сънят е врата към други светове и нашият е част от тях. Накрая Макс Планк през квантовата физика заключава, че реалността е хипотеза в контекста на квантовата матрица от възможни опции. Като извод излежда совите не са това, което са - да включим и киноиндустрията, като не забравяме и шедьовъра на откачените сестри Уашаковски.
Пинокчо, ако не е тайна в коя сфера си се реализирал? Интересни неща думаш.
Леле колко си модерен. Или не - пещерата и отраженията. Кой беше философът?
Най-първият философ. Виж откога датират съмненията относно достоверността на възприятията ни. Следващият голям философ, който повдига въпроса, е Декарт с прословутото заключение - "Мисля, значи съществувам". Това е било по повод същите съмнения, защото е разбирал, че сънят не се отличава от действителността, когато става въпрос за сетива. После Юнг открива, че сънят е врата към други светове и нашият е част от тях. Накрая Макс Планк през квантовата физика заключава, че реалността е хипотеза в контекста на квантовата матрица от възможни опции. Като извод излежда совите не са това, което са - да включим и киноиндустрията, като не забравяме и шедьовъра на откачените сестри Уашаковски.
Щото тайно това искат всички жени. Добре те е изработила .
Ами не е,щото се притесняваше от много гости.Аз настоях за голяма сватба,щото остават спомени за цял живот. Иначе малка сватба е все едно правиш рожден ден,нищо запомнящо се.
Е, как не за това? Съществува ли нашият свят или ние си въобразяваме това? Оттук се започва, от възможното начало. За Големия взрив го знаем - от един единствен кварк се появил Путин и светът днес изглежда лош. Опростенческо, но ни задоволява. Хората, учените, могат да намерят всякакъв задоволителен отговор. Но не могат да зададат въпроса.
Леле колко си модерен. Или не - пещерата и отраженията. Кой беше философът?
Ами не.Жената искаше малка сватба,аз голяма. Уж нямаше да рита менче и другите традиции пък в крайна сметка се спазиха всички традиции,които има при сватба и сватбата беше с над 100 души.
Щото тайно това искат всички жени. Добре те е изработила .
тебе явно тъ влече философията, ама тук за друг гоУем взрив иде реч! женскиот
А, да, отплеснах се. Та една жена можеш да я взривиш, докато я оправяш върху дебелите томове на Фихте, разхвърляни върху кухненската маса. Ако е вярно това за мозъка, разбира се.
Е, как не за това? Съществува ли нашият свят или ние си въобразяваме това? Оттук се започва, от възможното начало. За Големия взрив го знаем - от един единствен кварк се появил Путин и светът днес изглежда лош. Опростенческо, но ни задоволява. Хората, учените, могат да намерят всякакъв задоволителен отговор. Но не могат да зададат въпроса.
Пинокьо,
тебе явно тъ влече философията, ама тук за друг гоУем взрив иде реч! женскиот
Коментар