IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
    Е само това не бях чувал за себе си. Сексуален маниакИ какво би трябвало да означава това?
    Selena2024 ти го каза същото, но по-деликатно
    Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
    Добре, добре. Продължавай с емпиричната част. Там ти е силата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

... ама той гаче предпочита мъжката компания и те т'ва е!
      Е там не съм компетентен. Селена да каже как се свалят мъже.
      Извън майтапа наистина ми е интересно как жените свалят мъже.Ясно е,че дават знаци,ама ако мъжът не ги разбере(често срещано)какво правят?
      Last edited by Vergil1975; 09.11.2024, 16:44.

Коментар

Темата е такава. Даваме акъл на Евго как да сваля жени.
        ... ама той гаче предпочита мъжката компания и те т'ва е!

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Ами, щом само секса ти е в главата, то е ясно, че в долната...
          Темата е такава. Даваме акъл на Евго как да сваля жени.

Коментар

Объркал си рейса...
            Явно си сексуален маниак...
            Успех в свалките...
            Е само това не бях чувал за себе си. Сексуален маниакИ какво би трябвало да означава това?

Коментар

;

Философските разговори не винаги водят до успешен резултат. За да имаш добър контакт, са необходими три важни елемента:
              1. Връзка на ниво душа;
              2. Връзка на ниво сърце;
              3. Връзка на ниво тяло;

Един от тях да е нула, всичко става нула...
              Сърце, душа и тем подобни са несъществени. Тялото е важно-още като види жената някой мъж с поддържано тяло възниква у нея сексуален интерес,още повече ако е и атрактивно облечен.Но ако мъжът не предприеме по-нататъшни действия си остава на ниво интерес.Мъжът трябва да е активен и да заговори жената със спокойствие и увереност. След това да поиска среща било на кафе,било директно в някоя стая,зависи от ситуацията. И след това да насочи разговора за секс или директно да действа.Ако много чака жените го класират в категория разводач и може и никога да не преспят с него.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Аз винаги слагам дебела философска книга под гъза за възглавница. Получава се някакъв морфичен резонанс и сексът е от съвсем друго измерение. Симбиозата на простите соматични движения и необятната творческа мисъл на човека създават един свят на нетление и ти се иска да се изрежеш като гръмнал бойлер. Като казвам, че не познаваме света, който обитаваме, вие изпитвате съмнения.
                Настолните ми книги са"Записките на самураят"и "Ръкопис на петте пръстена "на самураят Миамото Мусаши.И там се казва, че е срамно един мъж да е неук и да не размишлява върху нещата от живота, но още по-лошо е да има само размишления без действия. Та ако водя философски разговори с жена, целта винаги трябва да е да се стигне до интимно общуване.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

тая работа с пи4и моабеди става
                  не с отвлечени приказки на абстрактни теми
                  Абе и с абстрактни философски теми може да се започне,ама не се ли стигне до пичи мохабед, ще си останеш само с философстването.Някои може и това да ги влече и да искат да си останат само на ниво философия. Ама жените СЪС СИГУРНОСТ ще искат и нещо повече.

Коментар

Интелектуалките се свалят по абсолютно същият начин като продавачките. Важното е да се насочи разговор към секса.Къде завоалирано,къде директно.
                    А за облизването-доста праскови съм облизал за 50 години.
                    Аз винаги слагам дебела философска книга под гъза за възглавница. Получава се някакъв морфичен резонанс и сексът е от съвсем друго измерение. Симбиозата на простите соматични движения и необятната творческа мисъл на човека създават един свят на нетление и ти се иска да се изрежеш като гръмнал бойлер. Като казвам, че не познаваме света, който обитаваме, вие изпитвате съмнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мирко, жените обичат Фихте. Друг философ не признават. Зависи какво си им предлагал. Защото само с Фихте можеш да покориш една жена, тъй като съчетава в себе си невъзможното с възможното:

Фихте, Фихте,
                      теб не бих те
                      а жената
                      дето слуша
                      нея ще промуша.

Това са стари хватки на интелигентни гларуси, когато почивните работнически станции по морето са имали вид на концлагери. Иначе с вълшебна пръчица ще се облизваш като Евгич 50 години.
                      Интелектуалките се свалят по абсолютно същият начин като продавачките. Важното е да се насочи разговор към секса.Къде завоалирано,къде директно.
                      А за облизването-доста праскови съм облизал за 50 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Силата ми е на много места.Стига да има кой да я насочи.
                        Но зодиите определено не са ми силата.

Коментар

Напротив-всичко се върти около секса в отношенията мъже жени.Аз съм водил философски разговори с жени,докато не им писне и са ми казвали само ще приказвам ли или и работа ще върша.
                          Мирко, жените обичат Фихте. Друг философ не признават. Зависи какво си им предлагал. Защото само с Фихте можеш да покориш една жена, тъй като съчетава в себе си невъзможното с възможното:

Фихте, Фихте,
                          теб не бих те
                          а жената
                          дето слуша
                          нея ще промуша.

Това са стари хватки на интелигентни гларуси, когато почивните работнически станции по морето са имали вид на концлагери. Иначе с вълшебна пръчица ще се облизваш като Евгич 50 години.

Коментар

Напротив-всичко се върти около секса в отношенията мъже жени.Аз съм водил философски разговори с жени,докато не им писне и са ми казвали само ще приказвам ли или и работа ще върша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мире, джанъм, тикаш се в чужд разговор като слон в стъкларски магазин. Седи мирен малко. За друго говорим. Не всичко е физиология.

Коментар

Женското настроение зависи от вълшебната пръчица.И от уменията на магьосника.Не само с нея.
                                Мире, джанъм, тикаш се в чужд разговор като слон в стъкларски магазин. Седи мирен малко. За друго говорим. Не всичко е физиология.

Коментар

Working...
                                X